Smoking Hot 7’s

Autor: Andra

Actualizat: 15 martie 2024

Smoking Hot 7's gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Smoking Hot 7's gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
27 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.2/5 – (4 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
5
RTP
95,48%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Martie 2022
logo casino slotv
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite

Smoking Hot 7’s gratis îți aduce experiența retro într-o grafică excepțională. Delectează-te cu fructele suculente ilustrate în relief, pe grila clasică de 5×3. Cele mai mari plăți le oferă șeptarul, așa cum reiese ușor și din numele jocului. Articolul de astăzi este o introducere în aparatul semnat de Novomatic. Iar după această introducere, poți juca Smoking Hot 7’s gratis ca să-l testezi și apoi să încerci și alte păcănele cu cireșe demo.

Smoking Hot 7’s gratis – funcții de joc

Vei vedea că Smoking Hot 7’s gratis se joacă extrem de simplu cu butoanele de pe interfață. Mai jos, îți arătăm ce fac acestea.

 • Stabilește pariul jocului din butonul MIZĂ TOTALĂ. Ai de ales între multe valori prestabilite, cuprinse între 0,2 și 50 de fise.
 • Apasă pe butonul TURBO dacă vrei rotiri mai rapide.
 • Apasă pe butonul START ca să pornești o rundă de joc la aparat.
 • Ai la dispoziție și funcția de joc automat, unde aparatul rulează runde fără să mai intervii. 
 • Dacă apeși pe butonul cu ultimul câștig, deschizi tabelul de plăți.
 • Dacă vrei să consulți valorile unui simbol, apasă pe acesta pe grila de joc.
 • Deschide meniul ca să vezi secțiunile de info, ajutor și setări. La setări, dezactivezi sau activezi funcția de gambling.

Atât de simplu este să joci Smoking Hot 7’s demo de pe orice dispozitiv. Este, bineînțeles, compatibil pe mobil, ca orice alt joc de păcănele al acestui furnizor. Pe lângă modul de joc intuitiv și optimizat, Novomatic s-a străduit să creeze un aspect cât mai plăcut. Și din acest punct de vedere, Smoking Hot 7’s slot este unul dintre cele mai tari păcănele cu portocale free.

Smoking Hot 7’s free – plăți

Păcăneaua Smoking Hot 7’s gratis are 5 linii de plată fixe, iar simbolurile îți aduc câștiguri în modul obișnuit. Direcția este de la stânga la dreapta, pe role adiacente. Coeficientul RTP este de 95,48%, iar valorile simbolurilor la 5 identice sunt:

 • Șeptari: 1.000x miza;
 • Pepeni și Struguri: 100x miza;
 • Prune, Portocale, Lămâi, Cireșe: 40x miza.

Din suita de simboluri, toate plătesc de la 3 de-un fel, cu excepția cireșelor. Acest simbol îți aduce câștiguri și dacă potrivești 2 de-un fel pe o linie de plată.

Păcănele Smoking Hot 7’s – caracteristici speciale

Din păcate, Smoking Hot 7’s gratis nu are rotiri gratuite, dar are o funcție jackpot, dublaje și un simbol Scatter. Și după cum ai văzut mai sus, plătește foarte bine pe liniile de câștig. Iată acum care sunt caracteristicile speciale!

 • Simbolul Stea: este un scatter care plătește independent de liniile de câștig. Aduce plăți de până la 50x miza.
 • Gamble: apasă pe butonul GAMBLE după o rundă câștigătoare. Acesta ia locul celui de miză totală. Dacă nu dorești să joci funcția, apasă pur și simplu pe butonul ÎNCASARE care apare în locul butonul START. Dacă alegi să joci, îți pariezi câștigul acelei runde la o secvență de risc. Ghicește culoarea cărții ca să-ți dublezi plata. Dacă nu o ghicești, câștigul din acea rundă va fi anulat. Câștigul maxim pe care îl poți juca este de 500x miza.
 • Jackpotul Diamond Mystery: se activează la întâmplare, după o rotire fără plată. Selectează cărți din mini-joc până când trei vor avea același tip de piatră. Astfel vei primi unul dintre cele 4 jackpoturi progresive.

Unde joci Smoking Hot 7’s online pe bani?

Sunt mai multe cazinouri unde poți juca Smoking Hot 7’s gratis și pe bani adevărați. Asta pentru că știm cât de multe te-a fascinat slotul în varianta demo. Iar acum nu se cuvine decât să joci pe bune, ca să trăiești experiența la maxim. Câteva recomandări pe care ți le oferim sunt Winner, SlotV și Fortuna.

Este chiar foarte simplu să joci pe bani la aceste cazinouri. Completează formularul de înregistrare, iar după ce ți-ai creat cont, efectuează o depunere. Prima depunere îți aduce și pachetul de bun venit. Dacă ai nelămuriri, noi pe Joc Păcănele te ghidăm cu o sumedenie de recenzii și articole.

Concluzii

Smoking Hot 7’s gratis este definiția clasicului. Nu se complică cu cine știe ce funcții speciale, dar are dublaje și jackpot. Este și un joc de păcănele cu stele gratis, unde stelele plătesc oriunde pe grilă. Grafica este din era noastră, cu animații și simboluri bine detaliate, care te stimulează la joc și voie bună. Deci, nu-ți mai rămâne decât să dai câteva spinuri acestui slot și să te distrezi!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
European Roulette
3.4/5 – (34 votes)
Yggdrasil
Jungle Books
4/5 – (4 votes)
Microgaming
Lara Croft Temples and Tombs
4/5 – (8 votes)
NextGen
300 Shields
3.5/5 – (74 votes)
Autor
Andra

Editor