Silver Trails

Autor: Andra

Actualizat: 14 martie 2024

Silver Trails gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Silver Trails gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
46 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (1 vote)
Structură
5×3
Linii de plată
243
RTP
95,15%
Volatilitate
Medie – Mare
Data lansării
Martie 2021
admiral casino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

Dacă îți plac păcănelele western, atunci trebuie să încerci și Silver Trails gratis. Aparatul semnat de Novomatic are o grafică superbă, în ton cu aventura care te așteaptă. Are și o funcție specială cu premii instant și jackpoturi. Și multe surprize de care vei da pe parcurs.

Vrei să-l descoperi? Atunci joacă Silver Trails gratis pe Joc Păcănele! Avem multe asemenea jocuri inspirate din Vestul Sălbatic. O altă recomandare este Wanted Dead or a Wild demo. Dar o poți lăsa pe mai târziu, după ce încerci mai întâi slotul de azi, care are foarte multe de oferit.

Despre Silver Trails gratis

Păcăneaua Silver Trails gratis vei vedea că are grila clasică de 5×3. Aspectul este unul cu care probabil ești deja obișnuit, dacă nu ești la primul aparat western. Pe fundal este o uliță, iar pe margini sunt tradiționalele construcții din lemn. 

Suita de simboluri de la Silver Trails free este, desigur, din același film. Vezi un revolver, un șerif, un sac cu bani, o femeie și cărți de joc. Dar cele mai importante simboluri sunt insignele argintii de șerif. De aici provine și numele aparatului. 

Ca să te joci Silver Trails online de pe computer/mobil, nu trebuie decât să folosești butoanele de pe interfață. Sunt aproximativ aceleași, dar dispunerea diferă, ca să se adapteze formatului și dimensiunilor. Apeși pe butonul de miză totală ca să stabilești pariul rundelor și dai start. Pariurile la joc pot avea foarte multe valori, de la 0,3 la 45 de fise/rotire.

Vestul Sălbatic este o lume imprevizibilă, dar jocurile cu această temă te țin pe muchie de cuțit. În afară de Silver Trails demo, mai încearcă și Bounty Gold slot din gama noastră, un alt slot impecabil.

Păcănele Silver Trails – plăți

Silver Trails gratis are o rată de plată de 95,15% și plătește pe 243 de direcții. Toate simbolurile plătesc în modul lor clasic, de la stânga spre dreapta, la 3 de-un fel. Ca să-ți faci o idee despre plățile care te așteaptă, vezi mai jos valorile maxime ale simbolurilor:

 • Șeriful: până la 750 de fise;
 • Femeia cu pistoale: până la 300;
 • Sacul cu bani: până la 150;
 • Revolverul: până la 150;
 • Cărțile de joc: până la 120;
 • A, K, Q, J și 10: până la 75.

Silver Trails slot – caracteristici speciale

Partea cea mai interesantă a aventurii începe odată cu specialele Silver Trails gratis. Iată care sunt acestea!

 • Simbolul Wild: apare doar pe rolele 2 și 4 și înlocuiește orice alt simbol standard.
 • Simbolul Stea argintie: apare pe orice rolă. Dacă 3 simboluri apar pe rolele 1, 3 sau 5, vor plăti suma valorilor de pe ele. Cel mai mare premiu al unui simbol este 9x miza totală. Această sumă se înmulțește cu multiplicatorul de deasupra rolei. Multiplicatorul de câștig poate fi până la x20.
 • Secvența MaxCash: se declanșează la minim 6 simboluri Stea Argintie. Este un joc de tipul Hold & Win, unde se învârt doar simboluri Stea argintie. Cele care aterizează pe grilă sunt reținute pentru următoarele runde. Ai 3 reînvârtiri la dispoziție, iar numărătoarea revine la 3 de fiecare dată când aterizează un nou simbol pe role. Fiecare rolă va avea un multiplicator de câștig. Dacă toate cele 3 poziții ale unei role sunt cu simboluri, jocul acordă și multiplicatorul.
 • Jackpoturi: în afară de simbolurile Stea argintie cu premii, mai sunt și simbolurile cu jackpoturi. În secvența bonus, poți primi jackptoturile Mini (10x miza) și Minor (25x miza). Dacă toate cele 15 poziții sunt ocupate în specială, primești jackpotul Grand (400x miza).
 • Gamble: joacă un câștig de până la 500x miza totală la jocul de risc. Ghicește culoarea cărții ca să-ți dublezi plata.

Unde joci Silver Trails online pe bani?

Silver Trails gratis este disponibil la câteva cazinouri online, precum Maxbet și Admiral. Înscrie-te, efectuează o depunere, profită de bonusuri și dă-i bice la acest joc. Desigur, pe aceste platforme ai la discreție mii de jocuri din care poți alege. Sunt cazinouri de încredere, licențiate și foarte populare în România. 

Deci, te asigurăm că nu vei avea probleme atunci când îți vei face un cont și nici când vei juca la aceștia. Ai parte de servicii de calitate și de multă distracție, având în vedere diversitatea pe care ți-o pot oferi. Nu rămâne, așa cum am zis, decât să-ți faci un cont la ei și să începi aventura!

Concluzii

La final, putem spune că Silver Trails gratis este un joc perfect pentru cei care îndrăgesc grafica western. Ai parte și de o specială Hold & Win cu jackpoturi, deci câștigurile mari sunt la o atingere de ecran distanță. Vrei și alte speciale, dar cu aceeași tematică palpitantă? Atunci suntem siguri că vei îndrăgi și jocul True Grit Redemption. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

ELK Studios
Katmandu Gold
4/5 – (4 votes)
iSoftBet
Cash Camel
3.9/5 – (19 votes)
Yggdrasil
Super Heroes
3.7/5 – (3 votes)
Quickspin
Crystal Queen
4.3/5 – (6 votes)
Autor
Andra

Editor