...

True Grit Redemption

Autor: Gabi

Actualizat: 27 noiembrie 2023

True Grit Redemption online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
True Grit Redemption online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
39 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (2 votes)
Structură
6×4
Linii de plată
240
RTP
96,11%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Decembrie 2021
logo betano casino
Bonus Cu Depunere

Până La 1000 RON

Când vorbești despre Nolimit City, îți vin în minte jocuri cu grafici inedite, sunete impresionante și plăți masive. Toate aceste elemente se regăsesc și în jocul True Grit Redemption gratis. Tematica inspirată din Vestul sălbatic, sunetul pistoalelor și atmosfera întunecată îți creează o imagine a unui film western. Odată ce vei deschide slotul,  vei deveni personajul principal al rolelor. 

În cele ce urmează vom discuta mai multe despre toate aspectele ale acestei păcănele. Și, dacă ești interesat de alte sloturi asemănătoare de la Nolimit care să-ți ofere o experiență la fel de unică precum True Grit Redemption online, poți arunca o privire către San Quentin și Mental demo. Nu ezita să le încerci! 

True Grit Redemption gratis – mai multe despre slot

Cum am spus și mai sus, Nolimit City dă lovitura din nou. Jocul True Grit Redemption gratis vine cu o grafică impresionantă, o atmosferă întunecată și o imagine de ansamblu ce aduce a un film western. Cele 240 de linii de plată, alături de un RTP generos, de 96,14%, îți vor oferi senzații tari și, de ce nu, câștigurile pe care le-ai visat. Structura este una simplă, de tipul 6×4, iar volatilitatea este mare. 

Toate aceste elemente fac ca True Grit Redemption demo să fie jocul ideal pentru o sesiune de păcănele. Așa că nu mai sta pe gânduri, fă-te comod în fața calculatorului, laptopului sau a tabletei și dă un spin! 

Păcănele True Grit Redemption – cum joci? 

La fel ca toate jocurile Nolimit, True Grit Redemption gratis este simplu de jucat. Odată intrat în joc, nu trebuie decât să-ți setezi miza, de pe butonul reprezentat de un „bănuț” și să apeși spin. Pentru o experiență cât mai diversificată, poți plasa un pariu între minimul de 1 ron și maximul de 500 ron. 

Atunci când vrei să afli mai multe informații despre joc, cum ar fi care sunt simbolurile și cât plătește fiecare în parte, apasă pe cele 3 linii orizontale, din stânga ecranului. Dacă tot jucându-te, te-ai plictisit să apeși pe butonul de spin, poți trece jocul True Grit Redemption free în modul autoplay, apăsând pe butonul reprezentat de semnul „play”, din dreapta ecranului.

Pentru că în scurt timp vom discuta despre speciala jocului, îți lăsăm aici un link cu alte tipuri de păcănele cu speciale la care te vei distra cu siguranță. Nu ezita să le încerci și pe acestea! 

True Grit Redemption gratis – simboluri și plăți 

La începutul articolul am discutat despre grafica impresionantă a jocului True Grit Redemption gratis, iar acum a venit momentul să discutăm despre simbolurile slotului și cât plătește fiecare în parte. 

Simbolurile mici:

 • 10 – poate plăti până la 100 de fise;
 • J – poate plăti până la 150 de fise;
 • Q – poate plăti până la 225 de fise;
 • K – poate plăti până la 300 de fise;
 • A – poate plăti până la 375 de fise.

Simbolurile mari:

 • Bărbatul în fundal verde – poate plăti până la 425 de fise;
 • Bărbatul în fundal albastru închis – poate plăti până la 475 de fise;
 • Bărbatul în fundal albastru deschis – poate plăti până la 550 de fise;
 • Femeia în fundal mov – poate plăti până la 675 de fise;
 • Bărbatul în fundal roșu – poate plăti până la 875 de fise;
 • Femeia în fundal auriu – poate plăti până la 250.000 de fise. 

Acum, că ai descoperit care sunt plățile la True Grit Redemption slot, hai să vorbim despre speciala jocului. 

True Grit Redemption free – speciala mult așteptată

Dacă ești familiarizat cu jocurile de la Nolimit, știi că speciala True Grit Redemption gratis este la fel de palpitantă și interesantă ca și la restul sloturilor de la acest provider. De menționat este faptul că plata maximă a jocului este de 20.220 x pariul de bază, lucru care îți conferă șanse la câștiguri foarte mari. 

Cu cât prinzi mai multe Scattere în jocul de bază, cu atât ai mai multe runde bonus gratuite:

 • 3 Scattere – acordă 8 învârtiri gratuite;
 • 4 Scattere – acordă 10 învârtiri gratuite.

Bineînțeles, dacă vrei să ai parte de o specială rapidă, trebuie să știi că o poți cumpăra, apăsând pe butonul reprezentat de o stea galbenă. Poți alege din a cumpăra 3 tipuri diferite de speciale și anume:

 • Torture Spins – caracteristica bonus poate fi cumpărată la 69 ori miza jucată. Deci, dacă joci pe 1 ron, te va costa 69 de lei să o cumperi;
 • Dead Spins – caracteristica bonus poate fi cumpărată la 669 ori miza jucată;
 • Lucky Draw – caracteristica bonus poate fi cumpărată la 189 ori miza jucată. 

O metodă sigură de câștig la păcănele True Grit Redemption gratis nu există. Totuși, dacă vrei să știi cum să pariezi pe fiecare rundă și care sunt cele mai bune trucuri, aruncă o privire peste ghidul strategii la păcănele! Vei învăța cum să-ți gestionezi banii, dar și cum să joci responsabil. 

True Grit Redemption gratis – unde joci pe bani reali?

Nu uita că poți să joci True Grit Redemption gratis oricând dorești pe Joc Păcănele! Tot pe site-ul nostru poți găsi o mulțime de promoții, oferte, dar și bonusuri de bun venit la cele mai tari cazinouri, care să-ți aducă câștigurile pe care ți le dorești. 

Dacă vrei să-ți încerci norocul și pe bani reali, poți să o faci pe NetBet, Betano sau Superbet. Acestea sunt doar câteva dintre cazinourile la care am găsit păcăneaua de azi. Alege-ți una dintre promoțiile puse la dispoziție de acești operatori, asigură-te că citești T&C, apoi ești liber să dai drumul la distracție!

Concluzii

Acum, că am ajuns la final, sperăm că te-am făcut să înțelegi mai bine jocul True Grit Redemption gratis. Grafica inedită, sunetele terifiante ale pistoalelor și atmosfera întunecată fac ca acest slot să fie unul pe care să-l încerci de îndată. Așa că nu mai sta pe gânduri și dă un spin! Nu uita, însă, să joci responsabil! Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Microgaming
Bikini Party
4.1/5 – (13 votes)
Novomatic
Lux Roulette
3.6/5 – (10 votes)
Pragmatic Play
Book of Golden Sands
4/5 – (3 votes)
Skywind
Wicked Hot
3.8/5 – (19 votes)
Autor