...

Sherwood Showdown

Autor: Gabi

Actualizat: 12 septembrie 2023

Sherwood Showdown slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Sherwood Showdown slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
40 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.3/5 – (3 votes)
Simboluri
Scut, Pădurar, Soldat
Structură
5×3
Linii de plată
20
RTP
95.13%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Iulie 2019
logo winner casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2200 RON + 680 Rotiri Gratuite

4.3/5 – (3 votes)

La Sherwood Showdown gratis, descoperi un joc cu haiduci în care ai șansa să dai peste multe comori. Robin Hood îți sare în ajutor ori de câte ori ai nevoie și te va proteja de lupul cel rău! Citește recenzia noastră și vezi cum joci acest aparat și care sunt funcțiile sale speciale! Un alt joc cu aceeași temă pe care ți-l recomandăm este Robbin Robin demo. Fiind un titlu de la 1×2 Gaming, știi deja că e vorba de calitate, deci testează-l și pe acesta pe Joc Păcănele!

Sherwood Showdown gratis – grafică și aspecte generale

Sherwood Showdown gratis are structura clasică de 5X3 și este creat de Greentube Novomatic. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori din România care se remarcă prin aparate tematice. Este, așadar, un joc ideal pentru cei care nu au avut mult contact cu lumea păcănelelor.

Și veteranii îl vor găsi foarte interesant datorită plăților bune și a numeroaselor speciale. Grafica jocului este la un nivel foarte ridicat în ceea ce privește calitatea. Te vei simți ca în povestea lui Robin Hood, unde personajul poate interveni oricând. Te va ajuta să faci cele mai bune combinații de simboluri posibile. Așa cum poți vedea încă de la primele runde, Sherwood Showdown free este un joc plin de aventură. De asemenea, este creat în HTML5, deci este adaptat și la jocul pe mobil. 

Iar dacă te pasionează această tematică, avem o colecție bogată de păcănele de aventură care abia așteaptă să o descoperi!

Păcănele Sherwood Showdown gratuite – cum te joci?

Dacă te-ai mai jucat păcănele Novomatic, atunci Sherwood Showdown gratis nu-ți va face probleme. Pornește distracția, apăsând pe butonul JOACĂ GRATIS. Iar mai jos vezi care sunt butoanele de joc!

 • Cu – și + stabilești miza totală a jocului. Poți să apeși direct pe acel buton ca să selectezi pariul dintr-un tabel.
 • Apeși pe butonul „Start” ca să pornești o rundă. Dacă vrei ca jocul să ruleze fără intervenția ta, apasă pe butonul „Auto” care pornește funcția de joc automat.
 • În cazul unui câștig, poți opta pentru butonul de încasare sau pentru funcția Gamble, care ia locul butonului de miză. Cu aceasta vei intra într-un mini-joc unde îți pariezi câștigul.
 • Dacă vrei informații despre joc, apasă butonul „Info”. La butonul de meniu, găsești o secțiunea de ajutor care conține informații mai detaliate.

Sherwood Showdown slot – simboluri și plăți

Coeficientul de plată al Sherwood Showdown gratis este de 95,13%. Aparatul are 20 de linii de plată fixe, deci câștigurile se vor arăta destul de des. Iată mai jos care sunt plățile simbolurilor!

 • Scutul: plătește până la 600 de fise;
 • Fata și Pădurarul: plătesc până la 400 de fise;
 • Soldatul și Omul cu berea: plătesc până la 200 de fise;
 • A și K: plătesc până la 80 de fise;
 • Q, J și 10: plătesc până la 40 de fise.

Plățile afișate mai sus pentru slot Sherwood Showdown demo sunt pentru miza de 40 de fise și 5 de-un fel. Cu cât miza este mai mare, cu atât și rundele câștigătoare vor plăti mai mult. Fiind vorba despre versiunea demo a slotului, e șansa ta să experimentezi cu diferite valori de pariu.

Sherwood Showdown gratis – funcții speciale

La Sherwood Showdown gratis, atracția principală o reprezintă caracteristicile speciale. Modul de joc se schimbă radical, iar slotul devine mult mai interesant. Uite la ce să te aștepți!

 • Simbolul Wild: substituie alte simboluri și poate aduce câștiguri de până la 600 de fise.
 • Cântărețul din Corn: se activează aleatoriu după o rundă necâștigătoare. Robin suflă în corn, iar rolele ajung la o combinație câștigătoare.
 • Goana Vulpilor: la fel ca funcția de mai sus, și aceasta poate apărea aleatoriu după o rotire necâștigătoare. Vulpile vor roti rolele până când vor da o combinație câștigătoare.
 • Lovitură Câștigătoare: Robin poate veni lângă role și le poate lovi cu săgeata, adăugând același simbol pe mai multe poziții. Funcția se declanșează aleatoriu în timpul desfășurării rundei.
 • Seria pe Niveluri: Robin apare pe ecran cu busola sa. Rolele se deplasează în direcția busolei pentru a face combinații câștigătoare. Și această secvență poate apărea spontan în timpul rotirii.
 • Umpleți Cuibul: în timpul unei rotiri Sherwood Showdown online, Robin doboară un cuib de păsări. Păsările depun ouă, iar acestea reprezintă multiplicatori de câștig. Câștigul tău poate fi multiplicat cu cel mult 20x.
 • Simbolul Free Spins: 3 simboluri declanșează funcția de runde gratuite. Simbolul Free Spins de pe rola 5 determină tipul de jocuri gratuite. Această rolă poate crește până la 5 poziții. Nivelurile de runde bonus sunt: Bronze, Silver, Gold, Platinum și King. 
 • Rotiri gratuite: Robin te poate ajuta cu rotiri gratuite suplimentare sau prin creșterea nivelului rundelor. În timpul secvenței, există simbolul special Monedă. Acesta are multiplicator de câștig 1x-5x, în funcție de nivelul secvenței bonus.
 • Showdown: secvențele bonus la Sherwood Showdown gratis pot fi întrerupte de lup, dar Robin se luptă cu el. Bonusul continuă în cazul în care acesta câștigă și se termină dacă pierde.

Concluzii

Sherwood Showdown gratis are numeroase secvențe speciale. Este plin de aventură, iar câștigurile pot fi frumușele. Acest titlu Novomatic este disponibil și pe bani reali la multe cazinouri online. Vezi, de exemplu, gama de păcănele Winner și bucură-te de experiența adevărată de joc!

Alte păcănele recomandate

Skywind
Joker Multi Win
4/5 – (12 votes)
Wazdan
Great Book Of Magic Deluxe
4.5/5 – (6 votes)
EGT
20 Golden Coins
3.5/5 – (316 votes)
Betsoft
Charms and Clovers
5/5 – (1 vote)
Autor