...

Sevens Staxx

Autor: Andra

Actualizat: 2 aprilie 2024

Sevens Staxx gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Sevens Staxx gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
15 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (1 vote)
Structură
5×4
Linii de plată
1024
RTP
95,16%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Iulie 2020
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Sevens Staxx gratis este un joc cu temă clasică și cu jackpoturi. Profitând de stivele de șeptari, poți debloca premii frumoase într-un mod de joc inedit. Așadar, îți recomandăm să citești ghidul în continuare ca să vezi despre ce-i vorba la jocul semnat de Novomatic. Vei afla mai multe și despre mecanica ce implică simboluri stivuite, care este des întâlnită în lumea păcănelelor. Desigur, pe Joc Păcănele, poți să dai spinuri în versiunea noastră gratuită la orice joc și cu orice mecanică. Mai mult, poți descoperi și alte aparate la fel de interesante, precum Butterfly Staxx de la NetEnt.

Sevens Staxx gratis – ce trebuie să știi despre joc?

Păcăneaua Sevens Staxx gratis are 5 role a câte 4 poziții fiecare. Simbolurile sale sunt cele pe care le întâlnești frecvent la păcănele. Vezi mai multe tipuri de fructe, diamante, clopoței și, bineînțeles, șeptari. 

Deja de pe ecranul de joc de la Sevens Staxx demo vezi cât de importanți sunt șeptarii. Aceștia au rolul central pentru acordarea celor trei tipuri de jackpoturi. Dar mai multe detalii vom spune în capitolele care urmează.

Deocamdată, este bine să știi că slotul are o interfață intuitivă. Oricine îl poate juca fără prea mare efort. Butoanele au chiar funcția scrisă pe ele, deci setezi ușor miza totală și dai start jocului. 

De asemenea, jocurile Novomatic precum Sevens Staxx slot sunt foarte bine optimizate pentru mobil, iar butoanele se adaptează oricăror dimensiuni. Și de pe smartphone, te bucuri de aceeași calitate superioară a graficii. E un joc la fel de sclipitor și de pe mobil. Din acest punct de vedere, aduce puțin cu aparatele NetEnt, cum ar fi Neon Staxx gratis. După cum îi spune și numele, are și același mod de plată cu simboluri stivuite.

Cât de bine plătește Sevens Staxx online?

Sevens Staxx gratis are un coefficient RTP de 95,16%. Mai mult, plătește pe 1024 de direcții, de la stânga spre dreapta. Mai jos, faci cunoștință cu toate simbolurile și cu valorile lor maxime la 5 identice pe o direcție:

  • Diamant: 4x miza;
  • Clopot: 2x miza;
  • Bancnote: 1,6x miza;
  • Pepene, Cireșe, Portocală, Lămâie, Prună: 1x miza.

Specialele la păcănele Sevens Staxx

Acum a venit momentul să discutăm despre șeptarii de la Sevens Staxx gratis. Sunt trei tipuri de șeptari, care apar pe role diferite. Modul lor de funcționare este identic. Trebuie să apară o stivă de 4 șeptari pe rolă ca să declanșezi funcția jackpot. 

Odată declanșată, cei 4 șeptari se adună pe poziția de jos. Restul de 3 poziții de sus rămân libere și se mai deblochează încă 2 de deasupra. Au loc 3 reînvârtiri unde pe cele 5 poziții pot apărea numai șeptari de aceeași culoare. La un nou simbol care aterizează, contorul de reînvârtiri revine la 3. 

Umple toate cele 5 poziții ca să primești jackpotul aferent. Secvența se mai încheie și dacă epuizezi toate reînvârtirile. Dacă nu ajungi să primești un jackpot, tot primești suma valorilor de pe șeptari acumulați. Valorile șeptarilor sunt de până la 50x miza. Iată care sunt șeptarii cu jackpoturile lor!

  • Șeptari argintii: primești jackpotul Mini de 30x miza;
  • Șeptari albaștri: primești jackpotul Minor de 50x miza;
  • Șeptari roșii: primești jackpotul Grand de 200x miza.

Alte speciale la Sevens Staxx free sunt:

  • Roata Bonus: primești o rotire la roata norocului cu două simboluri Bonus Wheel. Poți să primești un premiu de multiplicator de miză, un jackpot sau o secvență jackpot.
  • Gamble: pariază orice câștig de până la 500x miza la jocul de risc. Apasă pe butonul GAMBLE care apare pe interfață după o rundă câștigătoare. Alege corect culoarea cărții ca să-ți dublezi câștigul. Vei pierde câștigul rundei dacă nu reușești să ghicești.

Concluzii

Sevens Staxx gratis este un joc excelent pentru fanii păcănelelor retro cu jackpoturi. Această funcție se deblochează extrem de ușor și are o mecanică ce te va ține pe muchie de cuțit. Joacă gratis pe Joc Păcănele ca să cunoști cât mai bine aparatul! Apoi, vezi și altele clasice din colecția noastră, precum 40 Shining Jewels free.

Despre Sevens Staxx trebuie să mai știi la final că este disponibil și pe bani la unele cazinouri din România. Un foarte bun exemplu de platformă este Netbet. Ai la dispoziție o grămadă de bonusuri, turnee și un program de loialitate care chiar te premiază. Mult succes!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Magic Portals
4.4/5 – (5 votes)
EGT
Witches Charm
4.2/5 – (12 votes)
Skywind
Alive! Megaways
3.7/5 – (14 votes)
Play’n Go
Crazy Cows
4.7/5 – (20 votes)
Autor
Andra

Editor