iSoftBet producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran scrolls of ra gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Scrolls of Ra

Producator

iSoftBet

Rating

4.1/5 - 7 voturi

Intră în lumea Egiptului Antic și bucură-te de comorile din Scrolls of Ra gratis! Vei avea ocazia să joci Scrolls of Ra slot fără bani pe Joc Păcănele. Mai mult decât atât, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre joc, de la câștiguri la funcții speciale! Mitologia egipteană este des întâlnită la jocurile de păcănele. De aceea, ai de unde alege când vrei să joci. O opțiunea excelentă este Book of Ra Magic gratis. Acesta este un alt aparat pe care îl poți întâlni pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,71% 5×3 20 Wild, Bonusuri, Scatter Bonus pergament, Bonus Ra, Bonus instant

Păcănele Scrolls of Ra gratis – cum joci?

Nu se poate spune că un joc precum Scrolls of Ra gratis poate pune dificultăți. Ecranul jocului are toate funcționalitățile la vedere, în partea de jos. Butonul de Spin se află în centru, iar setarea pariului se face din butonul din dreapta. Poți seta pariul per linie de plată, cu valori de la 1 la 5. Poți seta și valoarea fiselor în funcție de valuta folosită.

Miza minimă la Scrolls of Ra online este de 20 de fise, iar miza maximă este 100 de fise. Structura jocului de păcănele cu Egipt este tradiționala 5×3. Aparatul are 5 role, fiecare a câte 3 simboluri. Rata de câștig teoretic a Scrolls of Ra gratis este bună, de 95,71%. Ce te va interesa foarte mult aici sunt funcțiile speciale. Nu vei duce lipsă de ele!

Scrolls of Ra online – unde îl joci pe bani reali?

Jocul de păcănele Scrolls of Ra gratis poate fi jucat și pe bani reali la Maxbet. Acest casino de top în jocurile online din România este locul ideal pentru misterele Egiptului. Are un bonus de bun venit consistent, pe care îl poți folosi pentru jocul demo de azi.

Poți încerca și alte aparate din colecția foarte bogată și diversă. Ai la dispoziție o multitudine de jocuri marca iSoftBet. Poți încerca Shining King, Neptune Fortune, Wild Ape și multe altele. Maxbet oferă o platformă navigabilă ușor. Poți filtra jocurile dorite în funcție de mai multe criterii, precum furnizorul. Cu atât de multă experiență, vei fi sigur că înregistrarea, depunerea și alte operațiuni vor decurge fără probleme.

Despre Scrolls of Ra free de la iSoftBet

Slotul Scrolls of Ra gratis, cu tematica sa inspirată din Egiptul Antic, oferă o experiență excelentă. Găsești simboluri egiptene, precum hieroglife, semne religioase și chiar imaginea zeului Ra. Așa cum am precizat și anterior, producătorul Scrolls of Ra gratis este iSoftBet. Dezvoltatorii acestei companii sunt renumiți pentru jocurile lor captivante, cu speciale inedite. Acesta este cazul și cu jocul de păcănele cu Egipt Scrolls of Ra.

Câștigurile posibile ale Scrolls of Ra Maxbet, dar și ale variantei demo sunt foarte bune. Aparatul are 20 de linii de plată fixe și două tipuri de simboluri standard:

  • Simbolurile cu plată mare: 4 simboluri tematice, cu plăți maxime de la 750 la 5.000 de fise.
  • Simboluri cu plată mică: Simbolurile cărților de joc de la 9 la A. Plățile maxime ale acestora sunt de la 100 la 500 de fise.

Plățile maxime sunt stabilite pentru miza maximă de 100 de fise și pentru combinații câștigătoare de 5 simboluri. Simbolurile plătesc în combinații de la stânga spre dreapta.

Slotul Scrolls of Ra gratis – speciale

Scrolls of Ra gratis online dispune de multe funcții și simboluri speciale atractive. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: substituie simbolurile standard. Dacă este localizat în centrul rolelor 2, 3 și 4, se va extinde pe toată rola. De asemenea, va acorda 5 runde gratuite.
  • Simbolul Ra Bonus: îl ilustrează pe zeul Ra. 3, 4 sau 5 simboluri activează Bonusul Ra. Se deschide o nouă fereastră unde trebuie să alegi 3 cufere pentru a primi câștigul din ele.
  • Simbolul Scroll Bonus: apare doar pe rolele 1, 3 și 5. Dacă apare pe toate acestea, se activează Instant Bonus. Alege unul dintre cele 3 suluri pentru a primi un câștig.
  • Simbolul Scatter: plătește oriunde pe role, indiferent de liniile de plată, dacă apare cel puțin de 2 ori. Plata maximă este de 2.500 de fise.

Concluzii

Scrolls of Ra gratis este un joc plin de mister și de comori nebănuite datorită simbolurilor sale speciale. Acestea se declanșează foarte des, deci vei fi captivat! Joacă Scrolls of Ra slot pe Joc Păcănele pentru a parcurge o filă din istoria egipteană! Experiența de joc este la fel de bună și de pe mobil. Dezvoltatorii au adaptat jocul pentru ecranele mai mici ale mobilelor. Astfel, te poți bucura oriunde și oricând de slot! Dacă vrei mai multe aparate cu tematică similară, aici poți încerca numeroase păcănele cu Egiptul Antic!

Alte sloturi


Supra Hot
3.5/5 - 14 voturi
Wild Bazaar
4/5 - 4 voturi
Burning Hot
3/5 - 2 voturi
Imperial Wars
3.4/5 - 18 voturi
Aetherial Fortune
3.9/5 - 8 voturi
Pharaoh’s Tomb
3.7/5 - 15 voturi