...

Rudolph Gone Wild

Autor: Andra

Actualizat: 27 noiembrie 2023

Rudolph Gone Wild gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Rudolph Gone Wild gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
44 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (2 votes)
Structură
5×4
Linii de plată
50
RTP
95,33%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Noiembrie 2020
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

Rudolph Gone Wild gratis este un joc în care Rudolph, renul lui Moș Crăciun, arată cât este de nărăvaș. Pentru Moșu’ este o mare problemă, dar pentru tine e cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Face tot ce-i stă în putere să ofere plăți pe grila de joc. Aparatul de la WMS oferă o aventură unică în lumea magică a lui Moșu’ și a ajutoarelor sale. Aici descoperi ce se întâmplă cu adevărat în Laponia.

Așadar, joacă Rudolph Gone Wild gratis pe Joc Păcănele și descoperă un joc plin cu simboluri Wild. Și că tot ai dat peste o comoară, stai să vezi și Treasure Wild demo!

Plățile la Rudolph Gone Wild gratis

Această păcănea Rudolph Gone Wild gratis plătește pe 50 de linii de câștig. Vei vedea că grila sa de 5×4 conține tot felul de simboluri specifice tematicii de Crăciun: elfi, prăjituri, numere de cărți de joc și desigur, Moș Crăciun. Iar la plăți vor contribui coeficientul RTP de 95,33% și volatilitatea medie, care este numai bună, zicem noi.. Simbolurile îți aduc următoarele plăți, la 5 de același fel:

 • Sania: 50x pariul;
 • Moș Crăciun: 12x pariul;
 • Elfii: 10x pariul;
 • Prăjitura în formă de casă: 8x pariul;
 • Prăjitura în formă de brad și Prăjitura în formă de om: 6x pariul;
 • A, K și Q: 4x pariul;
 • J, 10 și 9: 2x pariul.

Nu doar că Rudolph Gone Wild demo plătește foarte bine, dar vei și îndrăgi simbolurile sale simpatice. Este un joc la fel de vesel și plin de magie ca Mystical Santa Megaways.

Specialele Rudolph Gone Wild online

Jocul ca la aparate Rudolph Gone Wild gratis te va impresiona, în primul rând, prin simbolurile sale Wild. În jurul acestora gravitează toate funcțiile speciale. Și sensul numelui produsului capătă o nouă conotație acum. Dar hai să îți povestim despre toate acestea!

 • Simbolul Wild albastru: subsituie simboluri obișnuite pe liniile de plată și aduce câștiguri de până la 50x miza. Acordă reînvârtiri și se deplasează spre stânga câte o rolă. Reînvârtirile au loc până când iese de pe grilă. 
 • Simbolul Wild roșu: este un simbol Wild mai simplu, fără reînvârtiri. Altfel, are aceleași calități ca cel albastru: substituie simboluri standard și plătește până la 50x miza.
 • Simboluri Wild din mașina de zăpadă: se activează aleatoriu în timpul jocului de bază. Pune 1-4 simboluri Wild roșii pe 1-5 role.
 • Simboluri Wild date de elfi: ajutoarele lui Moș Crăciun pot pune simboluri Wild oriunde pe grilă.
 • Simbolul Free Spins: apare pe rolele 2, 3 și 4 și declanșează secvența de rotiri gratuite. 
 • Rotiri gratuite: înainte să începi, alege un număr de rotiri gratuite. În spatele chenarelor cu „?” sunt disponibile 6, 8, 10, 12, 16 și 20. Alege și numărul maxim de Wild-uri albastre care apar într-o rundă. Sunt disponibile valorile 3, 4, 6 și 8.
 • Cumpără secvența bonus: dacă plătești 100x pariul, primești secvența bonus. 

Cum joci Rudolph Gone Wild slot?

Să joci Rudolph Gone Wild gratis este ca o plimbare liniștită cu sania (deci nu trasă de Rudolph). Iată pașii de joc! 

 • Setează pariul cu ajutorul butonului reprezentat prin fise.
 • Apasă pe butonul mare care are o săgeată circulară. 
 • Cumpără secvența bonus din butonul BUY IN din stânga sus.
 • Ca să consulți tabela de plăți și secțiunea de informații, apasă pe rotița zimțată din stânga jos.
 • Modul de joc automat este butonul cu două săgeți circulare.

Rudolph Gone Wild free are aceeași interfață indiferent de dispozitiv. Merge la fel de rapid și fără probleme și de pe mobil, deci te bucuri de el oriunde.

Unde joci păcănele Rudolph Gone Wild pe bani reali?

În România, nu există numai varianta Rudolph Gone Wild gratis. Pe aceasta, bineînțeles, o găsești la noi și o poți juca fără vreun cont și fără vreun fel de depunere. Dar, în cazul în care vrei să fie mai palpitant și să-l joci pe bani reali, atunci trebuie să știi că îl găsești în gama de jocuri Netbet.

Dacă te înscrii și faci o depunere, poți să-l joci și pe bani reali. Iar tot procesul este foarte simplu, deci nu îți va lua mai mult de 5 minute să treci prin procesul de înregistrare. Apoi, treci prin verificarea contului și faci și depunerea minimă necesară pentru a lua bonusul de bun venit. 

Concluzii

Rudolph Gone Wild gratis este un joc excelent pentru cei care iubesc Crăciunul. Renul îți aduce multe simboluri Wild, deci ai multe șanse de câștig. Acesta este unul dintre puținele jocuri cu Crăciun în care Moșu’ nu e personaj principal. Dacă ți-e dor de el, avem pentru tine nenumărate aparate, cum ar fi jocul de păcănele Santa. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Theme Park
4.3/5 – (3 votes)
NetEnt
Reel Rush
4/5 – (3 votes)
CT Interactive
40 Shining Jewels
3.6/5 – (444 votes)
Synot
Diamond Fever
4/5 – (1 vote)
Autor
Andra

Editor