iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Roulette VIP

Producator

iSoftBet

Rating

Destinat jucătorilor pasionați de ruletă, Roulette VIP oferă tot ce aștepți de la o experiență de cazino de lux! Ruleta poate oferi ore de distracție oricărui jucător, fiind un joc pe care oricine poate să îl înțeleagă. Jocul este unul dintre cele mai de succes, iar jucătorii pot începe să se bucure de acest joc în orice moment, făcând click pe butonul Joacă Gratis.

Masa, precum și jetoanele, dau o imagine sofisticată jocului, iar animația bilei este foarte realistă. Sunetele din fundal par a fi într-adevăr dintr-un cazinou, astfel încât sentimentul jocului va fi mai complet. La fel ca într-un cazinou real, în cazul jocului Roulette VIP dealer-ul va spune numărul după rotire și te va anunța în caz că ai câștigat.

Informații despre Roulette Vip gratis

Interfața jocului Roulette VIP este clară și ușor de înțeles. Lista de pariuri jucate pe o masă o poți vedea în partea din dreapta sus a ecranului. Acest lucru te poate ajuta să decizi pe ce secțiune urmează să pariezi în continuare. Ruleta VIP are chiar și o zonă de paytable care să îți arate plățile rezultatelor. Acesta este un joc avansat, cu multe opțiuni și o grafică plăcută, foarte recomandat dacă vrei să joci ruletă online. Bucură-te de joc și distrează-te!

Ruletă iSoftbet

Roulette iSoftbet are doar un ”0” pe fața sa, aceasta respectând regulile ruletei europene, ceea ce crește rata de câștig. Spre deosebire de alte jocuri de ruletă, Roulette Isoftbet are o grafică glorioasă, având un ecran animat. Roata pare realistă și nu necesită un alt ecran mărit pentru a vedea unde a aterizat bila.

Toți jucătorii vor găsi o masă potrivită stilului lor la cazinourile iSoftBet. Acest joc de ruletă iSoftbet oferă jucătorilor o experiență privată ca și cum ar fi într-o cameră numai pentru jucători distinși. Viteza jocului se află sub controlul tău în totalitate, din momentul în care îți plasezi pariurile, dacă alegi să utilizezi controlul Turbo Speed având parte de rotiri foarte rapide. Limitele meselor de la cazinoul ales de tine vor fi afișate în mod clar pe placard, iar confidențialitatea și discreția sunt asigurate.

Cum se joacă?

Interfața jocului Roulette VIP gratis este clară și ușor de înțeles. În partea stângă sus a ecranului se află roata. Secțiunile pariurilor le vei regăsi în partea dreaptă jos. Se poate paria pe un singur număr, o serie de numere, o culoare sau dacă rezultatul va fi un număr impar sau par, însă va trebui  să te decizi mai întâi valoarea pariului: poți face acest lucru făcând clic pe chips-urile de poker situate în partea stângă jos. Opțiunile pentru această operațiune sunt: 25, 100 sau 500 de monede pe o rotire. Odată ce suma pariului a fost stabilită, poți alege ce pariu plasezi (Sugestie: parierea pe un singur număr oferă cel mai mare premiu în bani, dar cotele sunt considerabil mai mici.). După, trebuie doar să faci clic pe butonul „spin” pentru a începe jocul. Poți continua să joci cu aceeași sumă de pariu dacă dai clic pe butonul „Rebet & respin”. Pentru a începe un joc nou, fă clic pe butonul „joc nou”.

Așadar, descoperă cel mai complet sistem de pariuri și lasă-te purtat în lumea jocului de ruletă alături de Roulette VIP gratis! Dacă ești interesat să simți cum este să fii un jucător VIP din confortul casei tale, ar trebui să încerci Roulette VIP. Mizele sunt mari, dar în cazul în care câștigi, suma câștigată va fi suficient de mare pentru a te face să-ți dorești să îți păstrezi entuziasmul.

Mult noroc!

Vezi mai multe jocuri de ruletă gratis!

Alte sloturi


Reel Rush
Space Wars
Archangels: Salvation
Blue Heart
Hot Safari
Legend of Cleopatra