NYX producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran respin racer gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Respin Racer

Producator

NYX

Rating

3.3/5 - 7 voturi

Respin Racer gratis este un joc de păcănele creat de Lightning Box, parte a NYX Gaming. Are o structură simplă, cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată. Așadar, este ideal atât pentru cei fără experiență, cât și pentru cei ce joacă sloturi de multă vreme. În ceea ce privește RTP-ul, jocul Respin Racer este extrem de avantajos. Are o rată de returnare către jucător teoretică de 95,83%, fapt pentru care merită jucat și pe bani reali. Dacă vezi că-ți place să-l joci gratis pe site-ul nostru, prinde un bonus cu rotiri gratis și joacă-l pe bani adevărați într-un casino online!

Respin Racer gratis, o cursă după câștiguri frumoase

În Respin Racer gratis simbolurile plătesc bine, în multiplicatori, și există o funcție cu reînvârtiri super avantajoasă. Totuși, vom discuta despre aceste aspecte puțin mai încolo. Momentan credem că este important să-ți prezentăm câteva detalii despre joc, îndeosebi despre tematica acestuia.

Îți mai aduci aminte de desenul animat Road Runner? Cu siguranță! Ei bine, chiar dacă în acest joc de păcănele coiotul lipsește, vei întâlni amuzantul alergător. Acesta din urmă se aruncă într-o super cursă, alături de alți prieteni ai săi animale. Vei participa și tu la distracție, alături de o țestoasă pe o motocicletă clasică, de un urs imens pe o bicicletă minusculă și de un koala în pantaloni scurți!

Tematica din jocul de păcănele Respin Racer este distractivă și colorată. Vei fi, de îndată ce dai Spin, atras în această poveste cu animale funny ce se întrec într-o mare cursă. Iar coloana sonoră te va ajuta și ea să simți adrenalina și să urmărești câștiguri cât mai frumoase!

Păcănele Respin Racer: simboluri și plăți

În jocul Respin Racer gratis vei găsi atât simboluri cu animale, cât și simboluri cărți de joc. Te-ai aștepta ca simbolul pasăre alergătoare să fie cel mai norocos? Ei bine, lucrurile stau puțin diferit. Și acest simbol este important. Totuși, când vine vorba de câștiguri, simbolurile clasice ce-ți aduc cel mai mare zâmbet sunt: pompele de alimentare cu combustibil, ursul koala, țestoasa și ursul cel mare.

Pompele de încărcare cu combustibil îți pot aduce, la 5 apariții pe role, de 150x miza plasată. Simbolul Koala este și el super avantajos, putându-ți oferi până la 125x miza. Țestoasa și ursul cel imens pot să-ți ofere și ele victorii mari, de până la 100x miza plasată. Simbolul pasăre, cel ce ne aduce aminte de Road Runner, ne oferă 50x pariul la 5 apariții și 35x pariul la 4 apariții.

În acest joc online de păcănele te vei bucura de câștiguri și cu simbolurile cărți de joc. Doar A și K îți pot oferi până la 75x miza, Q până la 50x miza, iar J și 10 tot până la 50x miza.

Ce trebuie să mai știi despre Respin Racer online?

  • În acest joc ca la aparate online, 25 de fise vor activa cele 25 de linii de plată;
  • Există un simbol Wild, un cangur, ce înlocuiește toate simbolurile;
  • Poți activa pariul Ante, ce se joacă cu 40 de fise pe 25 de linii de plată;
  • Câștigurile se plătesc de la stânga la dreapta, pe role consecutive;
  • Pe liniile de plată selectate se iau în calcul toate câștigurile, iar câștigurile de pe linii diferite se adună;
  • În Respin Racer gratis se ia în considerare doar cel mai mare câștig pe fiecare linie de plată, plățile fiind efectuate conform tabelului de plăți.

Joc Respin Racer: caracteristici speciale

Multe jocuri Lightning Box au funcții multiple. Totuși, Respin Racer este o excepție. Providerul a dorit să păstreze simplitatea, atât a structurii jocului, cât și a funcțiilor sale. S-a concentrat mai mult pe design și pe simbolurile ce plătesc foarte bine, iar ca surpriză ne-a pregătit funcția Bonus Reînvârtiri.

Desigur, așa cum am spus și mai sus, în joc există și un simbol special Wild ce ne va bucura și el cu victorii. Acesta este reprezentat de cangurul cu ochelari ce conduce o super motocicletă și apare doar pe rolele 2 și 4 (Pariu Ante Oprit) și pe 2, 3 și 4 (Pariul Ante Pornit). Ca de obicei, Wild-ul înlocuiește toate simbolurile și se poate extinde, generând câștiguri bune.

Revenind la funcția bonus din Respin Racer gratis online, aceasta se va declanșa când toate simbolurile de pe rolele 1 și 5 vor fi identice. Practic, toate cele 6 poziții trebuie să aibă același simbol auriu. Simbolul pasăre îți poate aduce în timpul acestei funcții multiplicatori suplimentari de până la 9x. Orice Wild ce apare în timpul Bonusului va declanșa iar funcția și va rămâne blocat până când Reînvârtirile sunt terminate.

Cum joci Respin Racer gratis?

Pentru a juca Respin Racer gratis pe site-ul nostru, dă pe Joacă Gratis din caseta de la începutul paginii. Vei descoperi un ecran de joc simplu, cu cele mai importante butoane localizate în bara de jos. Deci, sub role vei găsi butonul de spin, cel din care setezi numărul de runde automate, cel de mărire/micșorare a pariului și meniul.

În meniu ai informații detaliate despre joc, precum și opțiunile Joc Automat, Setare Pariu și Pornire/Oprire sunet. Pentru a seta pariul, alege monede cu valori de la 1.25 la 2500L. Îți recomandăm să nu plasezi pariuri mari din prima, pentru a te familiariza cu jocul și a-ți creea apoi propriile strategii.

Concluzii

Pe Joc Păcănele joci Respin Racer gratis, fără cont și fără înregistrare. Și nu doar acest joc este gratuit la noi pe site, ci multe, multe altele. Poți descoperi numeroase aventuri în categoria cu păcănele recente sau poți alege exact ce tip de slot îți place în categoriile cu tipuri de sloturi (clasice, cu fructe, cu speciale etc.). Distracție plăcută!

Alte sloturi


Ramses Book GDN
3.7/5 - 15 voturi
Flowers
4.2/5 - 6 voturi
Ghost Pirates
4.2/5 - 5 voturi
Sugar Cubes
3.5/5 - 13 voturi
Tower Tumble
4.3/5 - 6 voturi
100 Ladies
3.9/5 - 12 voturi