GAMING1 producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Relic Heroes gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Relic Heroes

Producator

GAMING1

Rating

3/5 - 3 voturi

Încearcă Relic Heroes gratis și fii tu eroul zilei! Este un joc simplu, dar cu o poveste foarte interesantă. Trebuie să te aventurezi într-un templu din junglă și să iei Idolul Sfânt alături de toate celelalte comori. Dar, grăbește-te! Templul stă pe cale să se prăbușească, iar capcanele te așteaptă la fiecare pas. Citește articolul nostru și descoperă toate detaliile jocului!

Iar dacă păcănelele de acțiune sunt genul tău, joacă-te și Elite of Evil: Portal of Gold demo, un alt aparat plin de comori ascunse!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,59% 5×3 10 Wild, Bonus Rotiri Gratuite

Relic Heroes gratis – pornește într-o aventură de neuitat!

În Relic Heroes gratis tu urmărești expediția unui explorator desăvârșit, ce iubește aventura, adrenalina și pericolul. Numele lui este Edward McConnell și este însoțit de Elise Scott. Cei doi fac o echipă extraordinară, cu scopul de a găsi Idolul Sfânt și de a-l aduce într-un muzeu. Bine, mai sunt și niște alte comori pe drum, dar asta-i altceva.

Pe exploratori și pe comori îi poți vedea în plină acțiune în ecranul de joc al lui Relic Heroes gratis. Toată acțiunea se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri. Este o structură clasică, dar combinată cu o super poveste – adică formula magică a producătorului Gaming1!

De asemenea, o altă particularitate a acestor jocuri este plata excelentă. Relic Heroes gratis are un coeficient RTP de 96,42%. Și află că acesta nu este singurul joc de pe Joc Păcănele cu supereroi și plată avantajoasă! Un altul de acest gen, foarte captivant, este Super Heroes gratis. Dar, să ne întoarcem la relicve! 

Relic Heroes gratis – cum joci?

Dacă te-ai mai jucat jocuri marca Gaming1, atunci știi deja că și Relic Heroes gratis se joacă simplu. Dacă nu, îți spunem noi exact ce trebuie să faci pentru primele rotiri. Să începem!

 • Setezi miza dorită cu ajutorul butoanelor „-” și „+”, pe care le găsești în stânga jos. Ai la dispoziție valori de la 0,40 la 100 de credite. 
 • Apeși butonul „Rotire” pentru a începe fiecare rundă în parte.
 • Joacă automat, dacă vrei, cu butonul „Rotire Auto”. Poți seta un număr de runde care să se desfășoare automat și limite de câștig/pierdere.
 • Consultă secțiunea de informații apăsând „?” din colțul din stânga jos.
 • Câștigul la Relic Heroes gratis este afișat în colțul din dreapta jos.

Relic Heroes slot free – simboluri și plăți

În jocul de păcănele Relic Heroes gratis poți să înregistrezi câștiguri foarte bune. Pentru asta, ai nevoie de 3 sau mai multe simboluri identice care să aterizeze pe una sau mai multe din cele 20 de linii de plată. Mai jos vei vedea plata maximă pentru fiecare simbol:

 • Edward McConnell: până la 2.500 credite;
 • Elise Scott: până la 2.000;
 • Harta: până la 1.000;
 • Pălăria: până la 1.000;
 • Q, A și Q: până la 400;
 • J și 10: până la 200.

Combinațiile câștigătoare din jocul de păcănele Relic Heroes gratis sunt de la 3 simboluri în sus. Plățile au loc atât de la stânga la dreapta (modul tradițional), cât și de la dreapta spre stânga. Simbolurile care generează plăți dispar de pe coloane și lasă loc altor simboluri. Acestea, la rândul lor, pot declanșa mai multe plăți. Deci, în Relic Heroes demo câștigurile vin în avalanșă!

Joacă Relic Heroes gratis și descoperă specialele!

Caracteristicile speciale ale Relic Heroes gratis îți aduc plăți chiar și mai bune decât liniile de câștig. E vorba de simboluri și funcții care vor aduce plăți în plus, pe lângă cele cu simbolurile normale. Hai să vedem care sunt specialele!

 • Simbolul Wild: ilustrat prin diamant, substituie simbolurile pe liniile de plată. Adică pot înlocui orice alt simbol dacă va completa o formație câștigăroare. În plus, Wild aduce multiplicatori progresivi, în funcție de numărul aparițiilor: x2, x3, x4, x5 și x10.
 • Simbolul Bonus: ilustrat prin idol. La 3 simboluri Bonus, se declanșează funcția Templul Idolului Sfânt din Relic Heroes gratis.
 • Templul Idolului Sfânt: în această funcție, deschizi uși și descoperi comori. Fiecare dintre aceste comori îți aduce o sumă de bani, ca multiplicator al mizei. Pentru a descoperi Idolul (cea mai mare comoară), trebuie mai întâi să le descoperi pe restul. Dacă îl găsești înainte, bonusul se va termina, iar comorile nedescoperite vor fi distruse. Multiplicatorii sunt: x2, x5, x20, x50 și x500.

Relic Heroes slot – unde joci cu bani reali?

Dacă te-ai obișnuit cu Relic Heroes gratis și ai devenit un adevărat maestru al jocului, atunci poate vrei o nouă provocare. Dacă e adevărat, atunci îți recomandăm să te îndrepți către NetBet. Platforma are o colecție de jocuri excelentă, cu numeroase produse, de la cei mai renumiți producători. Vei găsi de la clasicele păcănele EGT la captivantele sloturi Pragmatic Play și, mai ales, Relic Heroes online.

Nu doar jocurile sunt de luat în vizor! Promoțiile se ridică la nivelul renumelui platformei. Bonusul de bun venit te va împinge către retrageri frumoase, datorită condițiilor excelente. De asemenea, turneele îți vor menține entuziasmul la cel mai înalt nivel. Acestea sunt doar 2 dintre numeroasele argumente pentru deschiderea unui cont. Aruncă și tu un ochi pe NetBet pentru a găsi mai multe!

Concluzii

Relic Heroes gratis este un joc captivant datorită specialelor sale bine inserate în tema jocului. Plățile sunt excelente, chiar și fără funcții speciale. Așadar, pornește-l și tu acum! O poți face chiar și de pe mobil. Păcăneaua este optimizată ecranelor de toate dimensiunile pentru a te bucura de aceeași experiență de top. Vezi care sunt cele mai bune opțiuni pentru platformele de gambling din top casino online și bucură-te de distracție!

Alte sloturi


Wild Bazaar
4/5 - 4 voturi
Orient Express
5/5 - 3 voturi
Knight’s Heart
4.8/5 - 9 voturi
Wicked 777
3.4/5 - 14 voturi
Book of Secrets
4.2/5 - 8 voturi
20 Hot Blast
4.3/5 - 159 voturi