NetEnt producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran reel steal gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Reel Steal

Producator

NetEnt

Rating

5/5 - 1 voturi

Păcănelele cu gangsteri sunt întotdeauna populare, dar rar întâlnești joc mai spectaculos ca Reel Steal gratis! Citește acest articol pentru a afla mai multe despre Reel Steal NetEnt, precum simboluri, funcții speciale, plăți și modul de joc. Apoi, încearcă-l și tu în varianta sa demo pe Joc Păcănele! De asemenea, dacă acesta ți-a plăcut, sunt șanse foarte mari să-ți placă și The Wild Chase gratis din colecția noastră!

Reel Steal gratis, un joc unde adrenalina și câștigurile se îmbină perfect

Reel Steal gratis oferă distracție și adrenalină așa cum nu mai poți întâlni la alt joc! Este simplu de jucat, iar ritmul alert al câștigurilor te vor ține în priză ore în șir! Grafica Reel Steal online este simplă, dar plăcută. Structura clasică de 5 role și 3 rânduri îl recomandă și pentru jucătorii începători. 

Printre simboluri, poți găsi diverse personaje, dar și mașini, pistoale, seifuri cu lingouri de aur și genți cu bani. De fapt, toate simbolurile acestui joc sunt tematice, deci nu te vei lovi de plictisitoarele simboluri de cărți de joc așa cum se întâmplă la multe alte sloturi.

Rata de plată (coeficientul RTP) este de 95,87%, suficient de mare pentru a genera plată atunci când vei decide să-l joci și pe bani reali. Creatorul jocului este NetEnt, unul dintre cei mai importanți furnizori de jocuri de noroc din lume. Acest lucru se vede în jocul Reel Steal NetEnt.

Reel Steal slot: simboluri și plăți

Simbolurile Reel Steal gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 9 linii de plată ale jocului, dacă vor fi cel puțin 3 simboluri similare pe linia de câștig. Câștigurile aferente simbolurilor sunt următoarele:

 • Bărbatul cu pistolul: până la 15.000 de credite;
 • Femeia cu pistolul: până la 10.000;
 • Nașul: până la 7.500;
 • Bărbatul cu mașina: până la 4.000;
 • Bărbatul cu explozibilul: până la 2.000;
 • Seiful cu lingouri de aur: până la 1.000;
 • Diplomatul cu diamantul: până la 750;
 • Geanta cu bani: până la 600;
 • Harta și aparatul foto: până la 500;
 • Pistolul: până la 400.

Reel Steal NetEnt: funcții speciale

La Reel Steal gratis mai poți încerca funcțiile și simbolurile speciale pe care jocul le are de oferit.

 • Simbolul Wild: reprezentat printr-o mașină, acesta înlocuiește orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter. În jocul normal, câștigul maxim al simbolului este de câștigul fisei x 5, iar în timpul rotirilor gratuite, acesta este de  câștigul fisei x 25.
 • Simbolul Scatter: este ilustrat printr-o bombă, iar 3 sau mai multe simboluri Scatter declanșează runde gratuite. 3 simboluri – 15 runde, 4 simboluri – 20 runde, 5 simboluri – 25 runde. Poate genera plăți de până la 1.000 de credite.

Reel Steal gratis: cum joci?

Modul de joc la Reel Steal gratis este cel mai simplu cu putință. Neavând multe funcții speciale, jocul nu îți va pune nicio problemă, chiar dacă ești începător. Jocul de păcănele Reel Steal online are butoanele în partea de jos a ecranului. De aici poți începe jocul manual, prin butonul mare de spin din mijloc. De asemenea, ai opțiunea de joc automat, unde poți alege numărul de runde și alte condiții pentru oprirea seriei de runde.

Setarea pariului la Reel Steal NetEnt se face prin stabilirea nivelului de la 1 la 10 și prin stabilirea valorii fisei în funcție de creditul tău. Desigur, la varianta demo, creditul este fictiv. Dacă dorești să afli informații despre plăți și funcții, în partea din stânga ai la dispoziție butonul „i”, iar undeva sub el, pentru informații detaliate, poți apăsa pe butonul „?”.

Concluzii

După doar câteva runde cu Reel Steal gratis, vei vedea că acesta este un joc cu care dorești să-ți exersezi talentul de a câștiga sume frumoase. Cu tematica sa atractivă și modul de joc extrem de simplu, fără funcții speciale complicate, Reel Steal slot este exact ceea ce cauți pe Joc Păcănele! Dacă dorești să testezi și alte sloturi distractive, îți punem la dispoziție o colecție extrem de bogată de păcănele noi demo pe care cu siguranță vei dori să le încerci!

Alte sloturi


Super 20
4/5 - 38 voturi
Turbo Roulette
3.6/5 - 14 voturi
Copy Cats
3/5 - 2 voturi
Gems Bonanza
3.8/5 - 15 voturi
Queen Cleopatra
5/5 - 3 voturi
20 Hot Blast
4.2/5 - 91 voturi