NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Reel Steal

Producator

NetEnt

Rating

Pregătit pentru acţiune? Dacă da, trebuie să încerci şi tu unul dintre cele mai fierbinţi jocuri furnizate de NetEnt! Despre cine este vorba? Reel Steal gratis este jocul care îţi va cuprinde interesul în doar câteva secunde, având în vedere grafica sa dinamică şi funcţiile speciale atent dezvoltate. Dacă eşti deja curios, te invit să citeşti alături de mine rândurile de mai jos şi să aflăm împreună ce face acest joc atât de îndrăgit în mediul online.

Simboluri de cursă lungă şi caracteristici de nota 10 în Reel Steal gratis

Un lucru care reuşeşte să iasă în evidenţă în cele mai multe păcănele Netent este gama de simboluri oferită fiecărui jucător în parte. Aici, cele mai importante sunt atât wild-ul cât şi scatter-ul.

Pictograma wild este reprezentată de o maşină de curse galbenă şi are rolul de a multiplica un câştig de 5x. Dacă în timpul rundelor gratis vei prinde mai multe simboluri wild, atunci poţi să câştigi de 25x mai mult.

Scatter-ul acestui joc este bomba cu ceas! Acesta nu numai că îţi va oferi credite, însă va declanşa caracteristica specială de rotiri gratuite, gata să îţi ofere premii gratis dacă eşti destul de norocos. Pentru 3 simboluri scatter primeşti 15 Free Spins, pentru 4 iei 20 de rotiri şi pentru 5 iei chiar 25.

Alte simboluri bune ale jocului Reel Steal gratis sunt chiar poliţistul, hoţii şi agenţii sub acoperire. Ei te vor plăti de la 10 până la 1500 de credite/rotire. Apoi, vine rândul seifelor, banilor, aparatului foto şi a paşapoartelor – îţi vor aduce şi ele de la 2 până la 100 de credite dacă eşti destul de norocos.  Pentru a afla mai multe detalii, apasă pe butonul “i”.

Grafică animată

Nu este un secret că cele mai bune păcănele Netent vor reuşi să îţi fure inima prin grafica curata şi coloana sonoră antrenantă. Cu fiecare câştig mare, vei avea parte de o animaţie specială care simbolizează victoria ta! Dacă te numeri printre cei care sunt pasionaţi de maşini şi sporturi aventuroase, acest joc este ideal pentru tine. Fiind inspirat din Fast & Furios, nu te va dezamăgi!

Structurat pe 5 role, 3 rânduri şi 9 linii de plată fixe, slotul video oferă un gameplay destul de uşor de urmat. Cea mai mică valoare cu care poţi paria este de 0.01, iar cea mai mare de 0.50. Alege numărul  nivelului, regăsit în bara de jos sub denumirea de: “LEVEL” şi alege bet-ul favorabil. Tot ce îţi va mai rămâne de făcut este să roteşti rolele inteligent şi responsabil sau să te foloseşti de caracteristica specială: ”Autoplay”.

Verdict

Dacă îţi doreşti să simţi cu adevărat adrenalina prezentă într-un casino online din România sau pur şi simplu vrei să o faci chiar aici, joacă-te şi bucură-te la maxim de cele mai simpatice personaje. Lupta cot la cot cu ele şi fă diferenţa acum!

Alte sloturi


7 Sins
Apollo Rising
Holy Diver
Cops ‘n Robbers
Thunderstruck 2
Mystery Joker