Power Stars

ecran power stars gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran power stars gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
35 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (147 votes)
Simboluri Speciale
Wild
Linii de plată
10
RTP
95,54%
Funcții
Gamble
princess casino logo
Bonus Fără Depunere

110 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Power Stars gratis este jocul de păcănele 77777 pe care îl apreciază orice iubitor de clasic! Fiind dezvoltat de Novomatic, acesta oferă din start garanția de calitate. Dacă ești un jucător nou, cu ceva mai puțină experiență în domeniu, probabil nu cunoști producătorul încă. Noi îți spunem că poți fi sigur de calitate, deoarece Novomatic Group este unul dintre dezvoltatorii de top. Pentru a te convinge, îți recomandăm să încerci Sizzling Hot Deluxe gratis!

Power Stars gratis, un joc de păcănele clasic de la Novomatic

Jocul de păcănele Power Stars gratis îți va aduce o experiență de neuitat, chiar de la primele rotiri! Poți fi un jucător experimentat sau unul nou, noi suntem siguri că vei fi impresionat. Dacă nu este prima ta zi la păcănele, atunci vei aprecia simplitatea și elementele clasice din Power Stars online gratis. Și, dat fiind faptul că ai câteva rotiri în spate, vei observa că poți obține câștiguri imense, dacă folosești strategiile potrivite.

Dar, dacă nu ești tocmai familiar cu conceptul de păcănele cu fructe și 777, nu trebuie să îți faci griji! Power Stars gratis este oportunitatea perfectă de învățare. Interfața este una prietenoasă cu utilizatorul, iar grafica este destul de interesantă pentru a te ține captivat. Totuși, nu este plictisitor din punct de vedere al aspectului. În plus, structura este ușor de înțeles, lucru ce va face dezvoltarea tacticilor un proces rapid și profitabil.

Păcănele cu 777 Power Stars slot machine: simboluri și plăți

În Power Stars gratis ai 5 role și 3 rânduri, o structură pe care o vei întâlni la multe păcănele populare. Această combinație deschide oportunitatea unui număr variat de linii de plată și funcții speciale. În cazul nostru, există 10 linii de plată și câteva funcții speciale simple, dar profitabile. Despre speciale vom vorbi în secțiunea următoare. În aceasta, pe de altă parte, vom vorbi despre simbolurile ce pot ateriza pe liniile de plată și care este recompensa asociată fiecăruia. Iată care sunt acestea:

  • Simbolul 7: până la 5.000 de credite;
  • Simbolul clopoțel: până la 2.500 de credite;
  • Simbolul pepene: până la 1.000 de credite;
  • Simbolul struguri: până la 1.000 de credite;
  • Simbolurile prună și portocală: până la 750 de credite;
  • Simbolurile lămâie și cireșe: până la 500 de credite.

Pentru a intra în posesia recompenselor, trebuie să nimerești o combinație de 3 sau mai multe simboluri pe una din liniile de plată. Plățile din lista de mai sus sunt calculate pentru miza maximă și formații de 5 simboluri. Nu uita că acestea se plătesc de la stânga la dreapta pe tabelul de joc Power Stars.

Power Stars online gratis: funcții speciale

Power Stars gratis este un joc de păcănele clasic, cu șeptari și fructe, dar care include și câteva speciale. Astfel de funcții sunt mai rar întâlnite în jocurile clasice. Dar, atunci când sunt incluse, ele sunt binevenite și pot influența enorm câștigurile. Haide să vedem care sunt, mai exact, specialele din jocul de păcănele Power Stars slot.

  • Simbolul Wild – reprezentat de o stea, acesta apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Principala sa putere este înlocuirea oricărui alt simbol, dacă poate completa o formație câștigătoare. Dar, în Power Stars slot machine, el mai are o funcție. Apariția acestuia blochează rola și declanșează o re-rotire a celorlalte role.
  • Funcția Gamble – o funcție des întâlnită la jocurile Novomatic, aceasta îți poate multiplica câștigul. Dacă apeși butonul „Gamble” în urma unui câștig la Power Stars gratis, vei avea posibilitatea de a dubla. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea cărții (negru sau roșu). O ghicitoare corectă îți dublează câștigul, pe când una greșită te face să îl pierzi pe tot.

Cum joci Power Stars gratis?

După cum spuneam, Power Stars gratis este un joc cu fructe și șeptari demo foarte simplu. Modul de joc este ușor de înțeles, iar, cel mai probabil, vei deveni un maestru după doar câteva rotiri. Dar, hai să vedem, pentru început, ce trebuie să faci pentru a începe rotirile. Întâi, apasă butonul „Joacă Gratis” din mijlocul paginii și așteaptă câteva secunde pentru a încărca jocul. Apoi, orientează-ți privirea în partea de jos. 

Aici, vei găsi următoarele: butonul „Meniu”, butonul „Linii”, butonul „Miză totală”, afișajul „Sold și Ultimul Câștig”, butonul „Miză Max”, butonul „Joc Automat” și butonul „Spin”. Pentru a începe Power Stars free play, setează miza dorită și numărul de linii pe care vrei să joci. Apoi, odată ce ești fericit cu pariul, apasă butonul „Spin” pentru a începe rotirile la Power Stars slot machine.

Concluzii

În concluzie, Power Stars gratis este un joc pe care nu trebuie să îl ratezi! Fie că e vorba de noi sau experimentați, toți jucătorii vor aprecia Power Stars online gratis. Distracția la acest joc de păcănele cu șeptari și fructe este garantată! Iar, dacă ești pasionat de câștiguri mari și te simți norocos, încearcă un joc de păcănele cu jackpot!

Alte păcănele recomandate

Skywind
Alive! Megaways
3.8/5 – (13 votes)
Novomatic
Shooting Stars
3/5 – (4 votes)
POPULAR
EGT
40 Super Hot
3.9/5 – (2941 votes)
Pragmatic Play
Greedy Wolf
4.3/5 – (3 votes)