Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Power of Gods Hades slot free

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Power of Gods: Hades

Producator

Wazdan

Rating

3.9/5 - 12 voturi

Am văzut de mai multe ori zeitățile grecești abordate în jocurile de păcănele, iar Power of Gods: Hades gratis este un exemplu bun în acest sens. Fiecare rotire la această păcănea marca Wazdan îți poate aduce câștiguri generoase, mai ales dacă ai noroc de specialele divine.

Rămâi cu noi și află tot ce are de oferit acest slot Wazdan! Iar dacă ți-a plăcut păcăneaua, din aceeași colecție de jocuri face parte și Power of Gods: Egypt gratis. Ambele jocuri sunt disponibile pe Joc Păcănele pentru distracție complet gratuită, dar acum, hai să ne concentrăm pe Power of Gods: Hades free!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,14%5×3243Wild, Bonus, Sticky BonusHold the Jackpot

Power of Gods: Hades gratis – informații generale

Power of Gods: Hades gratis continuă seria păcănelelor cu zeități grecești, folosind aceeași structură deja cunoscută. Simbolurile sunt așezate în stil clasic, pe 5 role, a câte 3 simboluri fiecare, și există 243 de moduri de a câștiga. Rata de returnare este peste medie, de 96,14%, dar o să vorbim în detaliu despre plățile jocului într-o secțiune specială.

Ca să modifici volatilitatea jocului Power of Gods: Hades Wazdan trebuie să apeși pe cei 3 ardei. Dacă ești un păcănitor înrăit, vei selecta o volatilitate ridicată pentru plăți mai rare, dar câștiguri pe măsură. Când vrei să joci la sigur, cu plăți mai rare și reduse, poți seta nivelul minim de ardei.

Pașii de joc la Power of Gods: Hades demo

În numai câteva secunde ajungi să dai primul tău spin la Power of Gods: Hades gratis. Dacă e prima ta păcănea, în continuare găsești pașii pentru a porni jocul. Dacă ești deja experimentat, treci la următorul capitol, cu plăți!

 1. Apasă pe JOACĂ GRATIS și așteaptă câteva secunde cât jocul se încarcă.
 2. Stabilește valoarea fiecărei rotiri din Power of Gods: Hades free de la 0,20 la 100 credite.
 3. Învârte rolele din butonul roșu cu săgeți circulare și vezi dacă câștigi din prima rundă! 

Power of Gods: Hades gratis – tematică și plăți

Grafica jocului Power of Gods: Hades gratis are o tentă întunecată. Simbolurile au multe referințe cu privire la tematica jocului și dispun de animații interesante. Muzica cinematică te integrează complet în atmosferă, deci, în ansamblu, ai o poveste bună cu o atmosferă bună.

Cu cât pariezi o sumă mai mare, cu atât mai generoase îți vor fi câștigurile. Hai să vedem cum plătește fiecare simbol la Power of Gods: Hades demo cu pariul minim de 0,20 credite! După ce cunoști plățile, îți va fi mult mai ușor să-ți creezi propria strategie la păcănele.

 • J – 0,08 credite
 • Q – 0,12 credite
 • K – 0,16 credite
 • A – 0,20 credite
 • Coiful – 0,40 credite
 • Sceptrul – 0,80 credite
 • Cheia – 1,20 credite
 • Cerberos – 2 credite
 • Umbra – 10 credite

Speciale la Power of Gods: Hades slot

Acestea sunt specialele tematice de la Power of Gods: Hades gratis. Dacă ai noroc de ele, tot modul de joc se va schimba complet, câștigurile fiind mult mai mari.

 • Wild – ajută la formarea liniilor de plată prin înlocuirea altor simboluri.
 • Câștiguri multi-level – când acumulezi un câștig, simbolurile dispar și sunt înlocuite pentru a crea noi combinații.
 • Bonus – șase simboluri activează bonusul Hold the Jackpot (apar simboluri aleatorii, care plătesc bine).
 • Hold the Jackpot – e un joc bonus în care simbolurile roșii Bonus se lipesc pe role. La începutul jocului se acordă trei respinuri gratis.
 • Sticky bonus – simbolurile se lipesc pe rolă pentru următoarele cinci rotiri, crescând șansele apariției bonusului Hold the Jackpot la Power of Gods: Hades slot.
 • Simboluri de foc – acordă premii de până la 15x miza ta.
 • Jackpoturi – își fac apariția aleatoriu în jocul bonus. Poți câștiga mai multe jackpoturi în timpul unui joc bonus.

Unde joci Power of Gods: Hades online cu mize reale?

Ți-a plăcut Power of Gods: Hades gratis și ai jucat deja pe site-ul nostru, dar te-ai săturat de câștigurile virtuale? Ce zici de câteva runde la un casino pe bune, unde premiile vor fi reale?

La operatori precum NetBet sau Mr Bit găsești multe păcănele precum Power of Gods: Hades online de la Wazdan. Ba chiar ai sute de jocuri de la alți zeci de furnizori populari. Iar dacă nu ai cont la vreunul din aceste cazionuri, înregistrează-te și ia bonusurile de bun venit! Cu ajutorul acestora ai și mai multe momente de distracție la păcănele!

Concluzie

Power of Gods: Hades gratis arată foarte bine și te premiază pe măsură. Poți aștepta specialele sau poți cumpăra rundele bonus din butonul „Cărucior”, deci ai libertate maximă. Iar dacă specialele sunt cele care te interesează cel mai mult când dai de un joc, vezi pagina noastră plină de păcănele cu speciale free!

Alte sloturi


Immortal Romance
4/5 - 8 voturi
Cazino Zeppelin
5/5 - 4 voturi
Dragons Awakening
4.5/5 - 10 voturi
Baccarat Punto Banco
4.7/5 - 6 voturi
Slot of Madness
3.5/5 - 10 voturi
Buffalo Power: Christmas
3.4/5 - 11 voturi