...

Pots of Treasure

Autor: Andra

Actualizat: 2 aprilie 2024

Pots of Treasure gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Pots of Treasure gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
40 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (1 vote)
Structură
7-6-6-6-6-7
Linii de plată
117.649
RTP
96,52%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Mai 2023
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Pots of Treasure gratis îți aduce comori peste comori. Plătește pe o mulțime de linii și are o specială unde jackpotul este la o rundă distanță. Dacă vrei să încerci și tu produsul de la Novomatic, joacă-l pe această pagină. Citește și textul de față, pentru că îți prezentăm cele mai importante aspecte de la Pots of Treasure online. Pe Joc Păcănele, pot-urile cu premii se țin lanț, așa cum descoperi și în Rainbow Cash Pots.

Despre Pots of Treasure gratis

Din punct de vedere grafic, Pots of Treasure gratis este o capodoperă. Lucru care chiar nu ne miră. Novomatic este unul dintre cei mai renumiți furnizori de jocuri. Are multe păcănele tematice, inspirate din diverse teme populare. Cel de față este un joc cu și despre minerit.

Grila de 6 role se află la intrarea unei galerii miniere. Pe marginile acesteia, vezi bucăți mari din aur nativ și diamante. Clar este o mină fermecată de le are pe acestea două împreună, ceea ce e mai mult decât bine. 

Dar jocul nu are numai cele 6 role verticale. Mai este și una orizontală, unde numărul de simboluri este mereu 4. Pe cele verticale, variază de la 2 la 6 pentru rolele 2, 3, 4 și 5. Rolele 1 și 6 au între 2 și 7 simboluri. Rola orizontală completează astfel cele 4 role din centru. Așadar, pe verticală vor fi mereu cel mult 7 simboluri. 

Poate deja pentru veterani, această mecanică este cunoscută sub numele de megaways. Dar Novomatic nu folosește acest termen în jocurile sale. Dacă dorești și un joc oarecum similar, dar cu o mecanică mai simplă, atunci îți recomandăm Paddy’s Payouts demo.

Pots of Treasure slot – plăți

Slotul Pots of Treasure gratis poate avea cel mult 117.649 de direcții de plată. Numărul se schimbă de la o rundă la alta, în funcție de formatul grilei de joc. Coeficientul RTP este generos, de maxim 96,52%. Hai să-ți arătăm cât plătesc direcțiile complete cu 6 simboluri de-un fel:

 • Diamant: 50x miza;
 • Piatră roșie: 7,5x miza;
 • Piatră albastră: 2x miza;
 • Piatră verde: 2x miza;
 • A și K: 1,75x miza;
 • Q și J: 1x miza;
 • 1: 0,9x miza;
 • 9: 0,8x miza.

Pots of Treasure free plătește în reacții care se țin lanț. Simbolurile câștigătoare sunt pulverizate, iar pozițiile lor sunt ocupate de următoarele în cădere. Noua configurație poate genera la rândul ei alte plăți.

Pots of Treasure free – speciale

Vei putea observa că Pots of Treasure gratis are un simbol Wild care substituie alte simboluri standard pe liniile de plată. De asemenea, jocul are lingouri de aur care acordă rotiri gratuite. Minim 3 astfel de simboluri, oriunde pe ecran, declanșează secvența cu 8 runde bonus. La 4, 5 și 6 lingouri, primești 12, 16 și respectiv 20 de rotiri gratuite.

În timpul rotirilor gratuite, fiecare plată crește multiplicatorul de câștig cu x1. Orice plată aduce creșterea multiplicatorului, fie că face parte dintr-un lanț de câștiguri sau este la începutul rundei. Totodată, în timpul rotirilor gratuite, 3 monede de un fel acordă jackpotul aferent. Jackpoturile sunt:

 • Mini: 10x miza;
 • Minor: 25x miza;
 • Major: 200x miza;
 • Grand: 1.000x miza.

Ca multe alte jocuri Novomatic, și jocul de păcănele Pots of Treasure are dublaje. Apasă pe butonul GAMBLE care apare pe ecran după un câștig. Alege apoi culoarea dintre roșu și negru. Ghicești culoarea cărții – ai plata dublată. Altfel, pierzi câștigul pe care l-ai pariat.

Aparatul mai are și un antebet care crește miza cu 25%, dar dublează șansele de acordare a specialei. Mai este și funcția de cumpărare bonus care costă numai 50x miza. Dar nu toate versiunile au aceste funcții.

Concluzii

Pots of Treasure gratis este practic o mină de aur. Face cinste temei cu plățile care se țin lanț. De aceea, este foarte bun de jucat și pe bani. Îți recomandăm să-l joci la Netbet, pentru că este o platformă de calitate. Ai multe promoții avantajoase. Pe deasupra, găsești jocul și în versiunea cu funcții de cumpărare și antebet. 

Așadar, joacă Pots of Treasure gratis și continuă expediția de descoperire a păcănelelor noi. E întotdeauna indicat să vezi și alte jocuri, iar Fishin Pots of Gold gratis este un pas în direcția potrivită. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Rubyplay
Shake Shake Christmas
4.7/5 – (3 votes)
EGT
Brave Cat
3.7/5 – (49 votes)
Novomatic
Flame Dancer
3.3/5 – (6 votes)
Novomatic
Spinning Stars
3.9/5 – (57 votes)
Autor
Andra

Editor