iSoftBet producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran platoon wild gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Platoon Wild

Producator

iSoftBet

Rating

3.3/5 - 3 voturi

Din categoria de jocuri iSoftBet gratis face parte și Platoon Wild, unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de păcănele online. Având la bază filmul Platoon din 1986, regizat de Oliver Stone, slotul prezintă personaje cunoscute din film. De asemenea, are o coloană sonoră care îmbogățește experiența de joc a utilizatorilor. Joacă acum Platoon Wild gratis pe Joc Păcănele și bucură-te de o experiență grozavă!

Platoon Wild gratis – un joc cu RTP bun și grafică splendidă

Jocul Platoon Wild gratis are o grafică impecabilă și o tematică ce sigur te va scoate din rutină. De asemenea, are o rată de plată de peste 95% și volatilitate medie, fiind perfect atât pentru începători, cât și pentru cei cu multă experiență. În jocul de păcănele Platoon Wild demo vei da peste bonusuri de excepție. Așadar, fanii filmului premiat la Oscar se pot bucura de caracterul interactiv pe care îl are jocul, dar și de oportunități extraordinare de câștig!

Platoon Wild slot este prevăzut cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii câștigătoare în joc. Spre deosebire de alte jocuri iSoftBet, liniile de plată din acest slot online sunt fixe. Valorile monedelor se întind de la 0,1 la 0,50. Ca atare, pariul maxim este de 10 credite – o sumă care nu este chiar nesemnificativă, cu toate că unii jucători ar prefera să parieze mai mult.

Reguli de joc Platoon Wild gratis

Jocul Platoon Wild gratis a preluat elemente de decor din filmul lui Oliver Stone. Așadar, acțiunea se petrece în Indochina, în timpului războiului. Simbolurile apar pe o grilă deasupra unui panou de control ce dispune de un buton de rotire (Spin button), un tabel de plăți (Paytable) și alte caracteristici cu privire la valoarea monedelor. Cum ar fi? Păi, Auto Rotire (Auto Spin) și câștiguri (Win).

Jocul de păcănele Platoon Wild are un design intuitiv și ușor de utilizat așadar pariul poate fi plasat cu ușurință. Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga este să formezi o combinație între trei, patru sau cinci simboluri.

  • În total, există patru simboluri ce reprezintă personajele celebre din film> Chris Taylor (interpretat de Charlie Sheen), Sergentul Elias (Willem Dafoe), Sergentul Bob Barnes (Tom Berenger) și King (Keith David).
  • Scenele cu headshot sunt, de fapt, cadre din film.
  • Există simboluri speciale – cum este Wild de exemplu. Sau cele ce conțin cuvântul BAR, un simbol ilustrat de posterul clasic al filmului și o funcție de Rotiri Gratuite (Free Spins).

Interactivitatea jocului este conferită și de animații care au explozii și sunete de elicoptere. Coloana sonoră intensifică, de asemenea, entuziasmul jucătorului și datorită sunetelor realiste de armă.

În jocul de păcănele Platoon Wild ai jackpoturi uriașe!

Simbolul Wild menționat mai sus are caracteristica de a înlocui toate celelalte elemente, exceptând funcțiile speciale Free Spins și Jackpot. Utilizând acest simbol, poți forma combinații de trei, patru sau cinci simboluri care să îți aducă câștiguri profitabile. Cartea Wild îți aduce o rată de plată de 200 pentru o combinație de 3, 1000 pentru o combinație de 4, respectiv 2500 pentru o combinație de 5 pe aceeași linie. Pentru simbolurile cu Chris Taylor, poți câștiga 100, 500 și 1000 – în funcție de pariul pe care îl plasezi și de combinațiile efectuate – pentru formații de 3, 4 și 5 elemente.

Sergentul Elias îți aduce 50, 200 și 500 credite, iar în ceea ce privește funcția activată de rotiri gratuite îți va aduce noi rezerve de Free Spins cu condiția să găsești trei sau mai multe astfel de simboluri. Simbolurile cu funcția de Jackpot ale jocului Platoon Wild gratis aduc câștiguri uriașe dacă găsești 5 sau mai multe oriunde pe grilă. Cu cât găsești mai multe, cu atât câștigurile vor fi mai mari! Ține minte însă că simbolul Wild este incompatibil cu simbolurile Jackpot!

Concluzii

În concluzie, îți recomandăm să joci Platoon Wild gratis chiar acum pe Joc Păcănele! Slotul de la iSoftBet are tematică frumoasă, plătește bine și este ușor de jucat. Poți să-i dai play direct în browser și nu este nevoie să îți faci cont pentru a-l juca. Apoi, providerul l-a optimizat perfect pentru toate device-urile. Deci poți să-l joci și de pe telefon sau de pe tabletă. Faptul că poți să-l joci de pe orice dispozitiv e un mare plus, pentru că poți să te distrezi oricând dorești și de oriunde te-ai afla. Bine, asta dacă ai o conexiune bună la internet.

Tot de la iSoftBet poți juca gratis și alte jocuri pe site-ul nostru. Îți mai recomandăm Alice Adventure, Astro Magic, Basic Instinct și, de ce nu, European Roulette VIP demo. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Yum Yum Powerways
3.9/5 - 8 voturi
Jolly Fruits
3.9/5 - 22 voturi
Mystic Secrets
4/5 - 6 voturi
Power Stars
4.2/5 - 136 voturi
Spellcast
5/5 - 1 voturi
Wild Wild Riches
3.7/5 - 7 voturi