iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Platoon Wild

Producator

iSoftBet

Rating

Din categoria de jocuri iSoftbet gratis face parte și Platoon Wild, unul dintre cele mai îndrăgite păcănele online. Având la bază filmul Platoon din 1986, regizat de Oliver Stone, jocul prezintă personaje cunoscute din film și are o coloană sonoră care îmbogățește experiența de joc a utilizatorilor.

Cu elemente atractive de grafică și design, acest joc Platoon Wild gratis are o rată de plată mare și bonusuri de excepție! Așadar, fanii filmului premiat la Oscar se pot bucura de caracterul interactiv pe care îl are jocul, dar și de oportunități extraordinare de câștig!

Jocul Platoon Wild gratis este prevăzut cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii câștigătoare în joc. Spre deosebire de alte jocuri Isoftbet gratis, liniile de plată din acest slot online sunt fixe. Valorile monedelor se întind de la 0,1 la 0,50 , iar ca atare pariul maxim este de 10 credite – o sumă care nu este chiar nesemnificativă, cu toate că unii jucători ar prefera să parieze mai mult.

Reguli de joc Platoon Wild gratis

Jocul a preluat elemente de decor din filmul lui Oliver Stone, așadar acțiunea se petrece în Indochina, în timpului războiului. Simbolurile apar pe o grilă deasupra unui panou de control ce dispune de un buton de rotire (Spin button), un tabel de plăți (Paytable) și alte caracteristici cu privire la valoarea monedelor (Coin Value), Auto Rotire (Auto Spin) și câștiguri (Win). Jocul are un design intuitiv și ușor de utilizat așadar pariul poate fi plasat cu ușurință. Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga este să formezi o combinație între trei, patru sau cinci simboluri.

În total, există patru simboluri ce reprezintă personajele celebre din filme Chris Taylor (interpretat de Charlie Sheen), Sergentul Elias (Willem Dafoe), Sergentul Bob Barnes (Tom Berenger) și King (Keith David). Scenele cu headshot sunt, de fapt, cadre din film.

Există simboluri speciale – cum este Wild de exemplu, sau cele ce conțin cuvântul BAR, un simbol ilustrat de posterul clasic al filmului și o funcție de Rotiri Gratuite (Free Spins). Interactivitatea jocului este conferită și de animații care au explozii și sunete de elicoptere. Coloana sonoră intensifică, de asemenea, entuziasmul jucătorului și datorită sunetelor realiste de armă.

Jackpoturi uriașe

Simbolul Wild menționat mai sus are caracteristica de a înlocui toate celelalte elemente, exceptând funcțiile speciale Free Spins și Jackpot. Utilizând acest simbol, poți forma combinații de trei, patru sau cinci simboluri care să îți aducă câștiguri profitabile. Cartea Wild îți aduce o rată de plată de 200 pentru o combinație de 3, 1000 pentru o combinație de 4, respectiv 2500 pentru o combinație de 5 pe aceeași linie. Pentru simbolurile cu Chris Taylor, poți câștiga 100, 500 și 1000 – în funcție de pariul pe care îl plasezi și de combinațiile efectuate – pentru formații de 3, 4 și 5 elemente.

Sergentul Elias îți aduce 50, 200 și 500 credite, iar în ceea ce privește funcția activată de rotiri gratuite îți va aduce noi rezerve de Free Spins cu condiția să găsești trei sau mai multe astfel de simboluri.

Simbolurile cu funcția de Jackpot ale jocului Platoon aduc câștiguri uriașe dacă găsești 5 sau mai multe oriunde pe grilă. Cu cât găsești mai multe, cu atât câștigurile vor fi mai mari! Ține minte însă că simbolul Wild este incompatibil cu simbolurile Jackpot! Spor la joc!

Alte sloturi


Penguin Style
Dragon Reels
Hot Shots
40 Super Hot
Moon Princess
Boost Racers