NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Planet-of-the-Apes

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Planet of the Apes

Producator

NetEnt

Rating

Joacă acum Planet of the Apes gratis, la fel ca la Unibet. Am adăugat pe site pacanele gratis noi, iar Planet of the Apes nu trebuie ratat. Jocul are o structură inedită, împărțită în două secțiuni specifice celor două părți ale filmului din 2017.

Exersează acest joc de pacanele gratis 2 în 1

Planet of the Apes are 10 role și rânduri. Fiecare secțiune are câte 5 role și 20 de linii de plată. Cea din stânga are un fundal luminous, în timp ce în dreapta găsești un fundal întunecat. E ca și cum joci 2 jocuri în același timp.  Acest joc este disponibil și pe mobil, așa că îl poți juca de oriunde.

Bonusuri peste bonusuri

Planet of the Apes este un joc plin de bonusuri și elemente speciale. Simbolurile wild și scatter generează câștiguri foarte bune. Simbolul wild înlocuiește toate simbolurile cu excepția celor scatter și bonus și apare de obicei în grupuri. Atunci când prinzi o rolă întreagă wild în stânga, rola corespunzătoare din dreapta va deveni și ea wild.

Simbolul scatter este reprezentat de o maimuță. Acesta aduce rotiri gratuite diferite pentru fiecare secțiune din joc. În partea stângă primești 10 rotiri și simboluri wild suplimentare, în timp ce în partea dreaptă primești 15 rotiri și premii instant sau rotiri gratuite și multiplicatori.

Elementele speciale mai cuprind rotiri gratuite oferite aleatoriu în timpul jocului sau premii instant pentru anumite simboluri (ex.cele cu personaje din film).

Sunetul este unul dramatic, redând foarte bine atmosfera din film. Grafica detaliată și sunetul oferă o atmosferă perfectă de joc.

Planet of the Apes poate fi jucat complet gratuit pe site-ul nostru. Tot ce trebuie să faci este să intri în pagina de pacanele gratis și să deschizi jocul. Poți face asta atât de pe calculator, cât și de pe mobil. Nu ai nevoie de niciun cont și nici nu trebuie să descarci ceva. Jocul se deschide direct în pagină.

În cazul în care îți place jocul și vrei să îl joci și pe miză reală la casino, nu uita să îți revendici bonusul de 100% până la 500 RON sau 200% până la 300 RON! Îți urăm mult noroc și distracție plăcută!

Alte sloturi


Haul of Hades
Flamenco Roses
Supreme Hot
Jackpot Rango
Gonzos Quest
Donuts