NetEnt producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Gonzo’s Quest slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Gonzos Quest

Producator

NetEnt

Rating

3.8/5 - 6 voturi

Explorează ca un adevărat conchistador și descoperă marile comori incașe cu Gonzo’s Quest free! Acest joc de păcănele este incitant și fiecare rundă îți poate aduce câștiguri cu care nu te întâlnești foarte des. Acest text îți face o introducere în tot ce înseamnă jocul: tematică, grafică, simboluri, plăți, funcții și reguli generale. Dacă jocul de păcănele este pe placul tău, poți încerca și alte jocuri de casino online NetEnt!

Gonzo’s Quest free, expediția care te poate îmbogăți

La prima vedere a Gonzo’s Quest free, vei realiza că acesta nu este un slot tocmai tradițional. Ceea ce este și firesc, având în vedere că tematica este lumea exotică și misterioasă a incașilor, mai exact din El Dorado (Auritul), ținut imaginar din America de Sud, unde aurul era atât de abundent, încât devenise un metal obișnuit. În imaginea de fundal, se poate vedea un templu incaș care pare făurit din aur. Toate simbolurile ilustrează fețe de oameni și animale sculptate în piatră, iar fiecare poate să ascundă o comoară.

Structura Gonzo’s Quest demo este de 3 rânduri și 5 coloane. Nu le putem spune role, simbolurile sunt de fapt blocuri de piatră care cad unele peste altele. Atunci când o linie este câștigătoare, blocurile din acea linie se sparg, căzând alte blocuri, care la rândul lor pot aduce câștiguri în noua combinație. Câștigurile sunt de asemenea substanțiale, rata de plată (coeficientul RTP) fiind de 96%.

Slotul Gonzo’s Quest online este creat de NetEnt, un nume foarte important în lumea jocurilor de noroc online, iar dezvoltatorii sunt cunoscuți pentru inovație și creativitate.

Gonzo’s Quest slot gratis: simboluri și plăți

Așa cum poți observa în Gonzo’s Quest free, jocul are numai simboluri tematice, cu fețe în diferite culori. Acestea se plătesc numai de la stânga la dreapta dacă pe o linie apar cel puțin 3 similare. Jocul are 20 de linii de plată. Fețele se plătesc după cum urmează:

  • Albastră cu auriu: până la 2.500 de fise;
  • Kaki cu auriu: până la 1.000;
  • Maro deschis cu auriu: până la 500;
  • Mov cu auriu: până la 200;
  • Bej: până la 100;
  • Roz: până la 75;
  • Turcoaz: până la 50.

Gonzo’s Quest online gratis: funcții speciale

Cu Gonzo’s Quest free poți testa și funcțiile și simbolurile speciale. Producătorul nu ne-a lăsat să ne plictisim ușor de această păcănea, deci nici funcțiile nu sunt de ignorat. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: reprezentat prin „?”, acesta înlocuiește orice alt simbol cu excepția Free Fall.
  • Simbolul Free Fall: Reprezentat de un simbol solar auriu, Free Fall poate declanșa 10 runde gratuite dacă apare de 3 ori pe o linie de plată, de la stânga la dreapta. Poți câștiga runde suplimentare în timpul desfășurării rundelor gratis.
  • Multiplicatori Avalanche: când o linie este câștigătoare, simbolurile dispar de pe acea linie, făcând loc altora, care se pot recombina. Avalanșa inițială are multiplicator x1. Aceste recombinări câștigătoare (avalanșe) au multiplicatori x2 pentru a doua avalanșă, x3 pentru a treia, x5 pentru a patra sau mai departe. În cadrul rundelor Free Fall, multiplicatorii respectivi sunt x3, x6, x9 și x15.

Dacă până acum Gonzo’s Quest online te-a încântat, avem și o veste bună pentru tine. Poți juca această păcănea și multe altele și de pe mobil! Asta datorită faptului că toate jocurile de pe pagina noastră sunt optimizate astfel. Dacă totuși vrei să ai experiența Gonzo’s Quest NetEnt pe bani reali, îl poți juca la unul dintre cele mai populare cazinouri din țară. Aplicația NetBet te va ajuta să joci acest joc și multe altele de oriunde te afli!

Cum se joacă Gonzo’s Quest free?

Dacă încă nu este timpul să joci păcănele pe bani reali, noi îți punem la dispoziție cel mai ușor mod de a juca Gonzo’s Quest gratis. Asta datorită faptului că pe pagina noastră nu ai nevoie de download, înregistrare sau bani reali pentru a te distra. Și, bineînțeles, a-ți șlefui abilitățile de gambler.

Modul de joc la Gonzo’s Quest free este foarte simplu. Toate butoanele se află în partea de jos. În centru găsești butonul de redare rundă, iar lângă el poți seta jocul automat și miza maximă. Tot în stânga, respectiv dreapta, poți stabili nivelul pariului și valoarea fisei.

Pentru mai multe informații despre jocul de păcănele Gonzo’s Quest slot gratis, poți accesa butonul de informații din stânga. Mai multe detalii despre regulile jocului se găsesc undeva sub acest buton, la „?”. Multiplicatorii sunt afișați în partea din dreapta sus a ecranului și se luminează cel care este activ. Înaintea unei runde normale, este setat pe x1.

Concluzii

Gonzo’s Quest free este un joc de păcănele care merită testat din multe motive. Cu tematica sa spectaculoasă și cu câștigurile mari în avalanșă, este genul de joc pe care mulți îl încearcă și pe bani reali pentru a se bucura de emoțiile descoperirii comorilor adevărate. Dacă ești deocamdată la faza de căutări, mai poți încerca și alte jocuri de păcănele online pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Sizzling Hot Deluxe
4.2/5 - 661 voturi
Lara Croft Temples and Tombs
3.9/5 - 7 voturi
Sticky Sevens Megaways
3.6/5 - 25 voturi
Dragon Fury
3.7/5 - 17 voturi
1000x Busta
4.6/5 - 8 voturi
Reactoonz
5/5 - 4 voturi