NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Gonzos-Quest

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Gonzos Quest

Producator

NetEnt

Rating

Gonzo’s Quest face acum parte din gama noastră de pacanele gratis. Jocul aduce povestea conquistadorilor și înfățișează foarte atractiv subiectul. Grafica este exemplară, iar efectele sunt impresionante. Jocul este unul din cele mai complexe de la NetEnt. Pe lângă interactivitatea ridicată, acesta se remarcă și prin rata bună de plată. Iată care sunt elementele sale principale!

Gonzo’s Quest gratis: funcție avalanșă pentru acumularea câștigurilor

Atracția principală la jocul Gonzo’s Quest este funcția prin care simbolurile care formează un câștig sunt înlocuite în avalanșă cu altele, pentru a putea forma câștiguri noi. În acest fel prindem câștiguri în lanț. Jocul capătă nu doar interactivitate, ci și profitabilitate. Funcția avalansă aduce și multiplicatori, așa că motivele de bucurie sunt cu atât mai mari. Multiplicatorul maxim este de 15x. Jocul are o variație mare, plătind bine, dar mai rar. Poți prinde astfel câștiguri de top, dar ai nevoie de răbdare.

Gonzo’s Quest are o rundă bonus care crește cu siguranță câștigurile. 3 simboluri scatter activează runda cu 10 rotiri gratuite.

Gonzo’s Quest online: grafică 3D și animații de top

Simbolurile din acest joc de pacanele gratis sunt inspirate din povestea conquistadorilor. Găsim așadar în primul rând conquistadorul Gonzalo Pizarro. Filmulețul de la începutul jocului se ridică la standardele animațiilor Pixar sau Disney. Aflăm din filmuleț că Gonzo pleacă în expediție pentru a găsi El Dorado. Grafica 3D din joc continuă foarte bine filmulețul și reușește să facă totul mai captivant.

Farmecul jocului constă tocmai în faptul că se diferențiază de altele prin faptul că pare să curgă foarte natural. Fiecare rotire este plină de animație, ceea ce te prinde și nu te lasă să te plictisești.

Ecranul de joc este prevăzut cu inscripții incase, iar fundalul este unul tropical. Pe fundal se aude un flaut care sună foarte relaxant. Flautul este pus în contrast cu sunetul puternic al pietrelor care cad și se sparg pe role. Cei de la NetEnt au avut grijă de fiecare detaliu și au lansat un joc care aduce o experiență cu totul specială.

Gonzo’s Quest are 20 de linii de plată fixe și o rată de câștig de 96%. Butoanele pentru control sunt așezate în mod standard în partea de jos. Pe cât de complex este pe partea grafică, pe atât este de simplu de jucat.

Joacă și tu Gonzo’s Quest gratis pe Joc Pacanele!

Alte sloturi


Dragon Drop
Thunderstruck 2
Grim Muerto
American Roulette
Twin Spin
Black Widow