NextGen producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
pizza prize gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pizza Prize

Producator

NextGen

Rating

4.2/5 - 6 voturi

Dacă în timpul săptămânii am juca păcănele care să ne ducă în noi aventuri, departe de banalele activități de zi cu zi, în weekend ar merge ceva mai… condimentat. Pizza Prize gratis este slotul perfect pentru a-ți stârni pofta de distracție! Și, după ce vei vedea bunătățile pregătite de bucătarul Tony, este posibil să ai poftă și de o pizza în adevăratul sens al cuvântului. Dar de aceea există serviciile de livrare la domiciliu. Noi ne ocupăm de-ale noastre! Așa că pregătește-te de descrierea în detaliu a altui joc NextGen cu design inedit!

Totuși, înainte de a începe să vorbim despre design, simboluri și toate alea, mai menționăm ceva: poți juca oricând vrei păcănele Pizza Prize. Am zis de weekend pentru că nu ar fi indicat să declanșăm pofta de pizza zilnic. Totuși, dacă știi că poți fi cumpătat, dă-i Spin oricând și de oriunde, pentru că jocul este conceput pentru toate dispozitivele. Da, inclusiv pentru telefonul mobil. Este important să vezi jocul doar o sursă de distracție!

Pizza Prize gratis, un joc de păcănele cu design delicios

Să fim serioși, cui nu-i place pizza? Ei bine, în Pizza Prize gratis tu, iubitor al blaturilor pufoase pe care sunt așezate fel de fel de toppinguri, poți să-i dai o mână de ajutor bucătarului Tony. Și, cu ajutorul băiatului ce livrează pizza, vei oferi clienților cele mai delicioase preparate și vei fi răsplătit în bani frumoși pentru asta.

Credem că NextGen te vrea un fel de manager la pizzeria lui Tony. Practic, în acest joc de păcănele va trebui să te întâlnești tot mai des cu bucătarul (simbolul Wild), dar și cu băiatul responsabil de livrări (simbolul ce plătește cel mai bine). De asemenea, trebuie să te ocupi de conceperea tipurilor de pizza (simbolul Scatter), alegând diverse toppinguri pentru blat. În ceea ce privește toppingurile, ai la dispoziție simboluri cu legume (ceapă, roșii, usturoi), pentru vegetarieni, cât și simboluri cu salam.

Din punct de vedere al structurii, Pizza Prize gratis este un joc simplu, cu 5 role și 3 rânduri. Are un număr de 25 de linii de plată, ajustabile, și un RTP avantajos, de 95.37%. Pe lângă designul deosebit și coloana sonoră optimistă, slotul NextGen atrage și prin câștigurile pe care le aduce. Despre plăți și caracteristici speciale vorbim imediat!

Simboluri și plăți în jocul de păcănele Pizza Prize

În Pizza Prize gratis vei găsi simboluri simple, cum ar fi băiatul care livrează pizza, legumele, salamul, blatul de pizza și cărțile de joc 9, 10, J, Q, K și A, fiecare cu un detaliu ce aduce aminte de bucătărie. Dintre acestea, curierul aduce cele mai frumoase câștiguri, la 5 apariții pe role oferind un câștig de 500 de monede. Apoi:

  • blatul poate oferi până la 250 monede;
  • legumele și salamul pot oferi până la 200 monede;
  • A și K pot oferi până la 150 monede;
  • J și Q pot oferi până la 125 monede;
  • 10 și 9 pot oferi până la 100 monede.

Tot în acest joc de păcănele NextGen vei găsi și simboluri speciale. Cel Wild este reprezentat de bucătarul Tony, iar cel Scatter de pizza cea delicioasă. Când pe role apar 3 sau mai multe simboluri Scatter te bucuri de funcția Free Games ce-ți oferă runde gratis. În timpul celor 15 runde bonus câștigurile tale sunt dublate, iar deasupra fiecărei role este așezat un cuptor de pizza. Când un Scatter apare pe ecran, cuptorul se deschide și ești răsplătit cu super câștiguri. Mai sunt și alte surprize pe care Pizza Prize le are pentru tine, însă care ar mai fi farmecul dacă ți le-am spune pe toate acum?! Te lăsăm și pe tine să faci puțină muncă de manager…

Mod de joc Pizza Prize gratis

Să joci Pizza Prize gratis este simplu. Mai greu este să te oprești după ce ai dat primul Spin. Jocul de păcănele, ca orice alt slot NextGen, are un meniu intuitiv. Găsești butonul Paytable, unde poți vedea toate combinațiile câștigătoare și detalii despre joc, precum și cel Autoplay, unde setezi rundele automate.

Important este să stabilești corect pariul. Pentru asta, alege numărul de linii de plată, de până la 25, și valoarea monedelor, de la 0.01 la 2.50. Îți recomandăm să selectezi mereu numărul maxim de linii de plată, pentru câștiguri frumoase. Dar atenție la valoarea monedelor! Aceasta se înmulțește cu numărul de linii și formează pariul final, deci dacă ai mers pe 25 de linii și monede de 1, ai un bet total de 25.

Recomandare! Un alt joc de păcănele NextGen pe care îl poți juca, nu doar în weekend, ci oricând dorești, este Dragon Drop gratis. Este o adevărată vânătoare de comori, cu castele medievale, cavaleri și, desigur, dragoni, simboluri ce plătesc excelent.

Concluzii

După ce ai jucat păcănele Pizza Prize sigur îți este poftă de mai multă distracție. Totuși, dacă tot testezi păcănele demo și câștigi, de ce nu riști să joci într-un cazino online, pentru câștiguri reale? Apelând la un bonus de bun venit fără depunere poți să diminuezi riscurile și poți face distracția profitabilă. Înainte, îți recomandăm să analizezi bine ofertele și apoi să citești recenzia cazinoului ales, pentru a ști cât mai multe. În recenzii vei vedea în detaliu cum să-ți creezi cont, cum efectuezi depuneri și retrageri etc. Succes!

Alte sloturi


Sirenas
3.1/5 - 8 voturi
Lucky Stripes
4/5 - 5 voturi
Shaolin Spin
5/5 - 1 voturi
Tales of Darkness: Midnight Heat
4.1/5 - 9 voturi
Dark Vortex
5/5 - 3 voturi
Pharaoh’s Tomb
3.7/5 - 16 voturi