Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Pixie Wings gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pixie Wings

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.5/5 - 6 voturi

Pixie Wings demo este o nouă păcănea marca Pragmatic Play care te trimite într-o lume plină de magie și de culoare. Este un joc care vine la pachet cu foarte multă calitate, lucru despre care nu putem spune că ne surprinde, având în vedere producătorul. După cum am menționat, totul are loc într-un cadru magic, cu un aer mistic. Pe site-ul nostru vei putea descoperi cele mai tari păcănele cu magie, dacă această tematică te atrage.

Acest articol are rolul de a te face tot mai familiar cu jocul, pentru ca într-un final să ajungi să obții cele mai tari câștiguri. Vei descoperi care sunt simbolurile care plătesc cel mai bine, unde poți juca pe bani reali, dar și alte aspecte foarte importante care îți vor fi de ajutor. Ai să observi și că Pixie Wings gratis beneficiază de o specială atractivă, așa că fii pe fază!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,67%5×450PixieRotiri gratuite

Pixie Wings demo – informații generale

În cele din urmă, cu un RTP de 96,67% și o volatilitate medie, Pixie Wings demo va fi un punct de atracție, dacă dorești să obții câștiguri decente care să aibă și o frecvență destul de mare.

Dacă ești fanul păcănelelor cu tematici fantastice, atunci Pixie Wings demo este o alegere extrem de potrivită. Vei avea ocazia să treci printr-o lume plină de magie, în care totul este o explozie de culoare și de pozitivitate. 

Conținând 50 de linii de plată, 5 role și 4 rânduri, Pixie Wings online va atrage imediat jucătorii cărora le place să își acopere pariurile pe cât mai multe linii de plată. În plus, cu simboluri speciale, precum Wild, funcția de rotiri gratuite și un mic joc bonus distractiv, acest joc ca la aparate va fi super îndrăgit de jucători. În special de cei cărora le plac specialele care îi ajută să își rotunjească veniturile.

Pixie Wings demo – cum să joci?

Pentru a ajunge să joci Pixie Wings demo și să te bucuri de tot ce are de oferit, este nevoie să urmezi câțiva pași foarte simpli, care cu siguranță nu te vor pune în dificultate. În cele ce urmează îți vom prezenta tot ce va trebui să faci.

 1. Dă click pe Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce. 
 2. După ce Pixie Wings demo s-a încărcat este nevoie să setezi valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 0,50 și 250 de credite.
 3. După ce ai setat și miza, tot ce mai este nevoie să faci este să apeși pe butonul de rotire și să aștepți să fii bombardat de câștiguri.

Pixie Wings gratis – simboluri și plăți

În această parte a articolului, vei descoperi care este capacitatea de plată a păcănelei Pixie Wings demo și care sunt simbolurile de bază. Specific unui joc de la Pragmatic Play, pe lângă simbolurile reprezentative tematicii, avem și simboluri de pe cărțile de joc. Haide să vedem cât vor plăti simbolurile dacă vei juca pe o miză de 10 credite!

 • 10 – 3x(0,20), 4x(1,40), 5x(2,40); 
 • J – 3x(0,40), 4x(1,60), 5x(2,60); 
 • Q – 3x(0,60), 4x(1,80), 5x(2,80); 
 • K – 3x(0,80), 4x(2,00), 5x(3,00); 
 • A – 3x(1,00), 4x(2,40), 5x(4,00); 
 • Pixie verde – 2x(0,20), 3x(1,20), 4x(3,00), 5x(5,00); 
 • Pixie albastru – 2x(0,40), 3x(1,40), 4x(3,60), 5x(6,00); 
 • Pixie roz – 2x(0,60), 3x(1,60), 4x(4,00), 5x(9,00); 
 • Pixie auriu – 2x(0,80), 3x(2,00), 4x(6,00), 5x(15,00);

Pixie Wings demo – speciale

Când trei sau mai multe simboluri bonus ajung pe role la Pixie Wings demo, vei declanșa funcția de rotiri gratuite. Vei putea alege una dintre cele cinci opțiuni care oferă un număr diferit de rotiri gratuite și un nou simbol stivuit:

 • Pixie auriu este super stivuit pentru 5 rotiri gratuite;
 • Pixie roz este super stivuit pentru 7 rotiri gratuite;
 • Pixie albastru este super stivuit pentru 9 rotiri gratuite;
 • Pixie verde este super stivuit pentru 11 rotiri gratuite.

Deoarece Pixie auriu oferă cele mai mari plăți, iar Pixie verde le oferă pe cele mai mici, va trebui să te gândești cu atenție ce opțiune vei alege. 

Unde poți juca Pixie Wings online pe bani reali?

Dacă ai jucat Pixie Wings gratis pe site-ul nostru cu siguranță te-ai obișnuit cu modalitățile de plată și cu toate secretele acestei păcănele. De asemenea, ți-ai format și strategii eficiente care să te ajute să obții profit. Din acest moment, putem spune că ești pregătit să joci pe bani reali. 

În România, Netbet îți oferă această posibilitate, fiind unul dintre cazinourile cu cea mai bogată ofertă de pe piața jocurilor de noroc din România. Pe lângă păcănele, te poți bucura de numeroase sporturi pe care poți paria, dar și de numeroase jocuri virtuale sau mese de cazino live.

Concluzii

În final, Pixie Wings demo este una dintre cele mai tari păcănele în care magia este unul dintre elementele principale. Dacă dorești să încerci un alt joc cu această tematică, avem pentru tine Mysterious gratis. Îți reamintim că este foarte important să joci responsabil. Pe lângă asta, îți dorim mult noroc!

Alte sloturi


50 Horses
3.9/5 - 40 voturi
Yum Yum Powerways
3.9/5 - 8 voturi
Enter the Vault
5/5 - 3 voturi
Vikings Go Berzerk
4.7/5 - 4 voturi
Lucky 3
4.2/5 - 8 voturi
Buffalo Power: Christmas
3.4/5 - 11 voturi