EGT producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran penguin style gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Penguin Style

Producator

EGT

Rating

4/5 - 95 voturi

Pinguinii sunt niște animale deosebite, iar cu Penguin Style gratis, vei putea vedea de ce Antarctica este o destinație fascinantă! În acest text, vom discuta despre acest joc de păcănele și vom include detalii despre simboluri, plăți, grafică, funcții speciale și alte detalii care îți vor face viața mai ușoară. Apoi, după ce ai citit și ai exersat cu versiunea demo, caută un bonus casino online pentru a începe cu dreptul jocul pe bani reali!

Penguin Style gratis, un joc simplu și distractiv

După cum poți vedea și la Penguin Style gratis, jocul este simplu, cu o structură clasică de cinci role și trei rânduri. Jocul a fost creat de EGT, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri de noroc online.

Așa cum ne-au obișnuit creatorii, grafica jocului Penguin Style demo este simplă, dar plăcută. Ea este orientată mai mult spre desene, cu animații spectaculoase la fiecare câștig. Cât despre funcționalități, în general, păcănelele sunt făcute să fie intuitive, cu implicare minimă din partea utilizatorului, iar acesta nu este diferit. 

Așa cum am precizat și mai sus, personajul principal al slotului este pinguinul. Tematica este mediul lui, continentul înghețat al Antarcticii. Deci, în afară de pinguin, mai așteaptă-te și la apariția prietenilor săi: balena, crevetele și calamarul.

Cât despre câștiguri, acestea sunt substanțiale. Rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,08%, deci cu jocul de păcănele Penguin Style online, vei avea foarte multe șanse de câștig.

Păcănele Penguin Style: simboluri și plăți

După cum poți observa și la Penguin Style gratis, jocul are 20 de linii de plată fixe. Acestea se plătesc numai de la stânga la dreapta, dacă cel puțin trei simboluri similare apar pe aceeași linie de plată. Volatilitatea este medie, adică vei avea câștiguri moderate într-un număr potrivit de runde.

Ordonându-le în funcție de plată, simbolurile din Penguin Style free slot sunt următoarele:

  • Simbolul Wild, pinguinul cu pălărie, înlocuiește oricare alt simbol cu excepția Scatter și aduce până la 20.000 de fise;
  • Orca: până la 10.000;
  • Pinguinii: până la 4.000;
  • Calamarul: până la 3.000;
  • Crevetele: până la 3.000;
  • A, K, Q și J: până la 2.000.

Păcănele Penguin Style online: funcții speciale

În afară de câștigurile standard din simboluri și linii de plată, deja de la Penguin Style gratis poți observa și anumite funcții:

Penguin Style gratis: cum joci?

Jocurile de păcănele în general și cele ale EGT în particular, cum ar fi Penguin Style gratis, sunt făcute să se joace cât mai simplu. Toate butoanele de care ai nevoie sunt jos. În mijloc sunt setate mizele, de unde poți juca manual. Apeși butonul cu pariul dorit și va porni runda. În dreapta acestora vei vedea câștigul și butonul „Gamble”. În stânga mizelor, găsești butoanele de joc automat, informații (recomandabil să consulți secțiunea), mărirea ecranului și butonul de sunet. Tot în stânga, deasupra, poți vedea creditul/balanța.

După cum poți vedea, jocul de păcănele Penguin Style este simplu ca bună ziua!

Concluzii

Cum spune proverbul, vorba lungă, sărăcia omului, așa că încearcă și tu Penguin Style gratis pentru a testa acest joc cu multe funcții interesante! Dacă tot am amintit de acestea, încearcă și alte păcănele cu speciale de pe Joc Păcănele pentru a te bucura din plin de experiența jocurilor de noroc online!

Până atunci, vei descoperi că cel de față are toate calitățile necesare pentru a deveni preferatul tău: tematică spectaculoasă, grafică plăcută și câștiguri substanțiale!

Alte sloturi


Xmas Joker
3.8/5 - 6 voturi
Captain Venture: Treasures of the Sea
3.7/5 - 3 voturi
Pyramid: Quest for Immortality
3.2/5 - 6 voturi
Blazing Bull 2
5/5 - 3 voturi
Wild Walker
3.3/5 - 6 voturi
Book of Santa
3.2/5 - 5 voturi