EGT producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Penguin Style

Producator

EGT

Rating

Pinguinii se află printre animăluțele tale preferate? Dacă răspunsul tău este da, vei îndrăgi acest joc produs de EGT. Simte frigul Antarcticii chiar de la tine de acasă, rotind rolele în Penguin Style gratis!

Cum se joacă Penguin Style gratis

Dacă ai vizitat pagina noastră jocpacanele.ro, atunci trebuie să știi un lucru: te poți juca și tu aici în versiunea fără plată. Tot ce trebuie să faci în acest joc este să îți setezi miza cu care vrei să rotești rolele. Ea este cuprinsă de la 20 de credite per rotire, până la 400 de credite. Pentru a putea activa jocul, trebuie să apeși pe unul dintre butoanele reprezentate de mize/beturi și să lași rolele să se rotească de la sine.

Există posibilitatea de a te folosi de funcția specială autoplay pentru a derula jocul în mod automat. Totodată, nu putem să trecem cu vederea meniul informativ scos în relief de butonul albastru „i”, din care vei putea afla detaliile legate de simboluri și plată.

Fiind dezvoltat pe 20 de linii de plată și 4 rânduri, jocul Penguin Style gratis îți oferă posibilitatea de a câștiga cu puțin noroc premii destul de avantajoase.

Caracteristici speciale

Printre caracteristicile jocurilor produse de EGT vom putea regăsi și Gamble. Aici tot ce trebuie să faci este să alegi culoarea potrivită a cărții de joc – ce poate să fie neagră sau roșie. Dacă ai ghicit corect, creditele vor fi dublate; dacă vei ghici greșit, premiul precedent se va anula. Ai cinci șanse să îți dublezi câștigul!

O altă caracteristică specială a jocului este reprezentată de rotirile gratuite / free spins, activate prin intermediul simbolului Scatter. Acesta este activat prin prinderea a trei pictograme identice puse pe a treia rolă a jocului. Se vor oferi trei rotiri gratuite.

În Penguin Style gratis vei putea testa și un Jackpot progresiv. Acesta se activează automat, așa că poate apărea oricând.

Simboluri

În acest joc glaciar, există și simboluri speciale, precum cel Wild. Acesta este reprezentat de un pinguin și are rolul de a înlocui orice simbol, cu excepția celui scatter. Pentru cinci pinguini prinși pe o linie de câștig se vor putea primi 20.000 de credite.

Apoi, alte câștiguri mari sunt conturate de orcă, pinguinul înotător, caracatiță, crevete și bineînțeles de nelipsitele semne de cărți de joc. Nu uita, aici vorbim despre unul dintre cele mai bune păcănele cu animale produse de EGT.

Verdict

Dacă îndrăgești aceste vietăți și vrei să intri în lumea lor sălbatică, trebuie să încerci cel măcar o dată Penguin Style gratis. Cu siguranță că îl vei îndrăgi încă de la primele rotiri. Fie că te joci de pe tabletă, telefon său calculator, Penguin Style îți va sta mereu la dispoziție pe: jocpacanele.ro. După ce vei acumula experiență, te invităm să îți faci cont la unul dintre cele mai bune cazinouri online din România și să beneficiezi de adrenalina reală a jocurilor de noroc!

Descoperă și alte jocuri EGT gratis!

Alte sloturi


Reel Rush
Supreme Hot
Davinci Diamonds Dualplay
Danger High Voltage
More Dice & Roll
White Rabbit