EGT producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Oil Company 2

Producator

EGT

Rating

Oil Company 2 este un joc de păcănele plin de surprize plăcute. Povestea acestuia este foarte inedită, fiind inspirat din industria de petrol. Poți câștiga și tu bani cât un magnat cu o rafinărie de petrol! Jocul are un jackpot atractiv, rotiri gratuite, simboluri wild și plăți foarte bune.

Elemente speciale la Oil Company 2 gratis

Jocul are 40 de linii de plată ajustabile și o structură 5 x 4. Simbolurile sunt inspirate din lumea arabă, așa că găsești cămile, cactuși, turnuri ca în Dubai, avioane, mașini de lux, sonde de petrol și magnați.

Simbolul wild este reprezentat de o sondă de petrol, iar cel scatter este reprezentat de textul Petrol Stock Exchange.

Simbolurile cele mai valoroase sunt sonda (cu un câștig 1000x pentru o serie de 5 simboluri), magnații (cu până la 400x pentru 5 simboluri) și turnul (250x). Sonda îți poate aduce și jackpotul jocului, atunci când prinzi 5 simboluri pe un pariu de 20 de credite. Câștigi astfel 20000 de credite!

Runda bonus cu rotiri gratuite începe atunci când prinzi 3 simboluri scatter. Acestea apar doar pe rolele 2, 3 și 4. Primești 7 rotiri gratuite, iar în timpul rundei bonus toate câștigurile îți sunt dublate.

Vezi în link-ul următor ofertele momentului la păcănele cu 77777!

Funcția gamble și un premiu surpriză

În Oil Company 2 gratis poți exersa și funcția gamble. Ghicește culoarea unei cărți și îți poți dubla câștigurile. Jocul are și o funcție jackpot declanșată aleator. Aceasta îți aduce un premiu supriză. Îți apar 12 cărți de joc pe ecran, iar atunci când prinzi 3 de același fel primești premiul. Este o funcție foarte atractivă, care vine ca un cadou pentru jucători. Imaginează-ți că în orice moment poți câștiga o sumă atractivă.

Oil Company 2 este un joc de păcănele creat de EGT. Îl poți încerca gratis pe site-ul nostru și apoi pe miză reală la Netbet. Ia-ți bonusul de 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite și câștigă și tu ca în Dubai!

Alte sloturi


Fruit Shop
50 Horses
Bikini Party
Victorious
Joker Poker
Sizzling Hot Extreme