Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
myth of medusa gold free

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Myth of Medusa Gold

Producator

Novomatic

Rating

3.7/5 - 17 voturi

Astăzi vom discuta despre Myth of Medusa Gold gratis, un joc captivant, cu temă mitologică. Așa cum spune și numele, acesta explorează mitul Medusei – femeia-monstru cu șerpi în loc de păr, ucisă de eroul Perseus. Această creatură mitică este și va fi sursă de inspirație pentru numeroase păcănele, grație poveștii fascinante din spatele ei. Un alt exemplu de slot pe care ți-l recomandăm este Medusa gratis.

Păcănele Myth of Medusa Gold gratis – cum joci?

Myth of Medusa Gold gratis respectă modul de joc clasic. Are și structura tradițională de 5 role și 3 rânduri, care contribuie și ea la simplitatea jocului. Deci te vei obișnui rapid cu butoanele și plățile. 

Te poți juca Myth of Medusa Gold free astfel:

 • și +: sunt butoanele de setare a pariului. Mizele totale sunt de la 0,50 la 50 de fise, cu mai multe valori intermediare între.
 • Miză Max.: setează direct pariul maxim din Myth of Medusa Gold online.
 • Start: pornești runda. Mai apasă o dată în timpul rundei pentru a grăbi rularea rolelor.
 • Auto: pornești jocul automat. Este doar un buton on/off și nu are alte funcții precum setarea unui număr de jocuri.
 • Meniu: aici vei găsi mai multe lucruri, de la informații, setări și reîncărcare până la o secțiune de ajutor și ieșire.

Să joci la Myth of Medusa Gold gratis nu e mare inginerie, după cum vezi și tu! De asemenea, câștigul, soldul și numărul de linii de plată sunt afișate în partea de jos a ecranului. Coeficientul RTP al slotului este de 95%. Este o rată de plată decentă, deci merită jucat și cu bani reali.

Un alt joc inspirat din mitologia greacă este Zeus II demo. Delectează-te și cu acesta pe Joc Păcănele!

Slotul Myth of Medusa Gold free – simboluri și plăți

Simbolurile din Myth of Medusa Gold gratis generează câștiguri excelente, pe cele 25 de linii de plată ale sale. Să vedem care sunt acestea:

 • Perseus: până la 120 de fise;
 • Pegas: până la 100;
 • Coiful și Amfora: până la 80;
 • A și K: până la 60;
 • J, 10 și 9: până la 40.

Sunt necesare cel puțin 3 simboluri similare pe linia de plată pentru generarea câștigului. Din câte poți vedea, eroul Perseus și calul Pegas sunt cele mai profitabile simboluri din păcănea. 

Speciale în Myth of Medusa Gold gratis

Următoarele simboluri și funcții aduc și mai multă distracție la Myth of Medusa Gold gratis!

 • Simbolul Wild: e ilustrat prin capul Medusei. Înlocuiește toate simbolurile și aduce plăți de până la 160 de fise.
 • Simbolul Bonus: e ilustrat printr-o sculptură cu Medusa. 2 simboluri declanșează 7 jocuri gratuite.
 • Jocuri gratuite: în timpul acestora, simbolurile Wild sunt fixe pe toată durata desfășurării. Apare bonusul Oglindă, unde toate simbolurile de pe rolele din mijloc sunt ocupate de același simbol, ales aleatoriu. Un nou simbol Bonus adaugă o rundă gratuită suplimentară, apoi se transformă în Wild și rămâne fix. 
 • Jackpot: tot la jocuri gratuite apar simboluri Scut pe rolele 2 și 4. 6 astfel de simboluri aduc un jackpot frumos.

Despre Myth of Medusa Gold demo

Grafica la Myth of Medusa Gold gratis se ridică la nivelul jocurilor de păcănele Novomatic. Acest furnizor creează unele dintre cele mai captivante jocuri și abordează diverse tematici. Cea mai renumită serie de jocuri este Book of Ra, dar sunt și alte sloturi clasice, precum Sizzling Hot, care sunt excelente. Dacă dorești să mergi la sigur, atunci poți alege liniștit jocuri semnate de acest producător.

Ai văzut deja că în Myth of Medusa Gold gratis găsești numeroase simboluri inspirate din mitologia greacă. Deci, este o păcănea ce spune o poveste prin tot – prin simboluri, efecte, coloană sonoră și funcții. Din nou, amintim că are o structură clasică, de 5×3, și 25 paylines, iar rata de returnare către jucător este de 95%. 

Unde joci Myth of Medusa Gold online pe bani reali?

Myth of Medusa Gold gratis poate fi jucat aici, pe Joc Păcănele. Pentru jocul pe bani, îți recomandăm să te înregistrezi la NetBet. Este o platformă de top în România, cu multe jocuri de noroc pentru toate gusturile și nivelurile. Colecția de păcănele este, desigur, cea mai bogată, dar poți găsi și jocuri de masă excelente, pariuri live și premeci, loto și altele. 

Alături de oferta completă de jocuri, poți găsi o sumedenie de promoții avantajoase la Netbet. Încă de la înregistrare vei beneficia de un bonus de bun venit consistent. Acesta conține mii de lei și numeroase rotiri gratuite, care sigur îți vor aduce câștiguri. Din punct de vedere tehnic, cazinoul online funcționează perfect atât pe calculator, cât și pe tabletă sau telefon mobil. 

Concluzii

Jocul la Myth of Medusa Gold gratis este simplu, captivant și plin de câștiguri. Dacă nu ne crezi, încearcă-l și tu gratis pe Joc Păcănele! Îl poți juca și de pe mobil, pentru că toate păcănelele Novomatic sunt optimizate pentru orice tip de ecran. 

Dacă ești un jucător nou, poți afla mai multe despre tematici păcănele din articolul nostru. De fapt, la noi pe site ai o sumedenie de articole informative, care te vor ajuta să devii mai bun. Succes!

Alte sloturi


Instant Bingo
4/5 - 4 voturi
Ultra Hot Deluxe
3.8/5 - 29 voturi
Globe Roulette
5/5 - 2 voturi
Fruits and Jokers
2.8/5 - 13 voturi
Cops n Robbers Millionaires Row
3.6/5 - 19 voturi
Transylvanian Beauty
4.7/5 - 6 voturi