NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
motorhead

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Motorhead

Producator

NetEnt

Rating

Unul dintre cele mai interactive jocuri de la NetEnt este Motorhead. Acest joc merită să fie jucat cu volumul pornit, invitându-ne la un adevărat concert. Jucând la Motorhead gratis te poți obișnui cu regulile și te poți hotărî dacă vrei să joci pe miză reală. Iată ce îți pregătește acest joc!

Șeptari, trifoi și rock

Jocul Motorhead este cu totul despre trupa cu același nume. Interfața și sunetul sunt adaptate și redau perfect esența trupei. Printre simboluri găsești vocalistul Motorhead (Lemmy), alături de mai multe simboluri clasice de păcănele (ex.cireșe, șeptari, potcoave, trifoi).

Payout-ul acestui joc este de 96.98% (un payout foarte bun).

Structura este de 5 role și 3-5 rânduri, alături de 76 de linii de plată fixe. Elementele speciale cuprind simboluri wild, scatter și funcții care transformă mai multe simboluri în același tip. Simbolul wild este marcat cu Ace of Spades, iar simbolul scatter este reprezentat de emblema trupei.

Runda bonus la Motorhead gratis

Runda bonus se activează atunci când prinzi 3 simboluri scatter pe rolele 3, 4 și 5. Primești mai exact 10 rotiri gratuite, în timpul cărora sunt active funcțiile care îți aduc mai multe simboluri de același tip. Vei fi ținut mereu în priză și te vei bucura de multe surprize.

Reglarea pariurilor

Folosind butoanele din panoul de control vei putea plasa pariuri cu 0.01 – 1 credite. De asemenea, vei putea alege valori intre 0.20 si 200 pentru aceste credite.

Câștigurile se calculează înmulțind suma pariată cu numărul de credite câștigate. Câștigul maxim este de 1500 de credite.

Joacă și tu gratis și obișnuiește-te cu interfața!

Dacă vrei să joci pe bani reali, jocul se găsește la Unibet. Nu uita că pe JocPacanele poți alege un bonus de 100% până la 1000 RON sau 200% până la 300 RON, ambele cu câte 20 de rotiri gratuite.

Intră aici și ia-ți și tu oferta!

Alte sloturi


Jack and the Beanstalk
Prosperity Palace
Pillars of Asgard
Bollywood Story
Joker Stacks
Double Stacks