NetEnt producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran motorhead gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Motorhead

Producator

NetEnt

Rating

4.7/5 - 3 voturi

Fanii muzicii rock and roll au acum încă un motiv de bucurie datorită jocului de păcănele cu fructe Motorhead gratis. Încearcă și tu acest joc pe Joc Păcănele! Te vei simți ca într-un cazinou din Las Vegas și ca la un concert în același timp. În articolul nostru vei afla câteva lucruri care te vor face să înțelegi mai bine Motorhead slot 777, precum simboluri, plăți și funcții speciale. Dacă ți-a plăcut, la noi mai poți încerca și Guns n Roses gratis!

Păcănele cu fructe Motorhead gratis, un joc interactiv la volum maxim

După doar câteva rotiri cu jocul de păcănele cu fructe Motorhead gratis, te vei îndrăgosti de acesta. Fundalul sonor este, desigur, reprezentat de câteva melodii celebre ale formației americane. Animațiile sunt spectaculoase la fel ca la un concert rock, acestea crescând în intensitate odată cu creșterea câștigului dintr-o rundă.

Așa cum era de așteptat, având în vedere stilul de viață al rockstar-urilor, nici structura Motorhead slot 777 nu este una convențională. Are 5 role, unde primele 2 au câte 3 simboluri. Următoarele 2 au câte 4 simboluri, iar ultima rolă are 5 simboluri.

Creatorul jocului de păcănele online Motorhead este NetEnt. Acesta este cunoscut pentru tematicile sale care mai de care mai atractive, potrivite pentru gusturile oricărei persoane. Cât despre câștiguri, acestea pot fi extrem de mari, datorită ratei de plată de 96,98%. În acest joc ai un coeficient RTP peste media păcănelelor online.

Motorhead NetEnt: simboluri și plăți

Simbolurile jocului de păcănele cu fructe Motorhead gratis se plătesc de la stânga la dreapta.  Vei avea nevoie de cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată pentru a fi recompensat. Motorhead NetEnt are 76 de linii de câștig și simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Lemmy: până la 150 de fise;
  • Steaua: până la 50;
  • Clopoțelul și Șeptarul: până la 30;
  • Potcoava, Cireșele și Trifoiul cu patru foi: până la 12.

Plățile sunt destul de rare, dar, atunci când apar, sunt mari. Acest lucru se datorează caracterului de volatilitate ridicată a jocului.

Motorhead slot 777: funcții speciale

În afară de plățile standard, la jocul de păcănele cu fructe Motorhead gratis ai funcții și simboluri speciale. Ele sunt gândite pentru a-ți mări câștigurile, așa că îți vor veni în ajutor. Mai jos ți-am pregătit o listă cu toate funcțiile și folosul acestora:

  • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile, mai puțin Scatter.
  • Simbolul Scatter: apare doar pe rolele 3, 4 și 5. Dacă nimerești 3 identice într-o rundă, atunci vei primi 10 runde gratuite.
  • Funcția Mystery Reel: una sau mai multe role pot fi umplute cu simboluri Mystery (sigla Motorhead). La oprirea rolelor se transformă într-un simbol aleatoriu, cu excepția Scatter. Se pot transforma în simboluri Wild doar la rundele gratuite.
  • Funcția Bomber: este activată aleatoriu și implică formarea unui grup de simboluri Mystery. Pot apărea minim 10 simboluri, care vor fi transformate în același simbol standard, ceea ce crește considerabil câștigul rundei.

Păcănele cu fructe Motorhead gratis: cum joci?

Deși unele lucruri pot părea complicate, jocul de păcănele cu fructe Motorhead gratis este, de fapt, extrem de simplu. Toate butoanele importante pentru joc se află în partea de jos a ecranului. Rotirea manuală a rundelor se face cu butonul „Spin” din mijloc. Lângă acesta, găsești butonul „Joc automat”, cu care poți selecta numărul de runde și anumite condiții de oprire a seriei de jocuri. 

Miza se poate seta prin stabilirea unui nivel de la 1 la 10 și prin stabilirea valorii fisei în funcție de bani. De asemenea, poți seta direct miza maximă din butonul din dreapta butonului „Spin”. În dreapta jos, butonul ”Rock Mode” va porni playlist-ul cu melodii Motorhead. În stânga, vei găsi butonul de informații, cu care poți afla mai multe despre reguli, simboluri și funcții speciale.

Concluzii

Acest joc de păcănele cu fructe Motorhead gratis este unul dintre cele mai interesante pe care le poți încerca la noi (și asta spune multe). Este simplu, distractiv și cu plăți excelente. Poate părea dificil la început, având în vedere că nu are o structură tocmai clasică. Dar, după câteva runde cu Motorhead slot 777, nu vei mai întâmpina această problemă. Pentru rezultate și mai bune, poți vedea și unele informații despre păcănele online, care îți vor mări considerabil șansele de câștig!

Alte sloturi


American Roulette
3.9/5 - 14 voturi
Flowers
4.2/5 - 6 voturi
Globe Roulette
3.7/5 - 4 voturi
Second Strike
3.8/5 - 11 voturi
Runner Runner Megaways
4.6/5 - 5 voturi
Cazino Zeppelin
4.8/5 - 5 voturi