Monkey Warrior

Autor: Gabi

Actualizat: 12 decembrie 2023

Monkey Warrior online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Monkey Warrior online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
19 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (1 vote)
Simboluri Speciale
Scatter
Linii de plată
243
RTP
95,5%
Funcții
Money Respin, Jackpot
vlad cazino logo
Bonus Cu Rotiri

300 Rotiri Gratuite La Depunere, Fără Rulaj

Monkey Warrior demo este o păcănea inspirată din cultura asiatică, protagonistul fiind același ca în Journey to the West gratis, și anume Regele Maimuță. După cum bine știi, universul culturii asiatice a reprezentat mereu un punct de atracție în industria jocurilor de noroc. Desigur, majoritatea jocurilor cu această tematică au fost un succes instant. Același lucru putem spune și despre Monkey Warrior gratis, însă votul final va fi al tău, din postura de jucător.

În acest articol, îți vom prezenta tot ce este nevoie să știi despre această păcănea și vei descoperi toate aspectele care îți pot îmbunătăți experiența de joc. Printre acestea se numără tematica, simbolurile, plățile, funcțiile speciale, dar și unde vei putea juca pe bani reali. Astfel, ne dorim ca la finalul articolului, acest slot să nu mai reprezinte o necunoscută pentru tine.

Monkey Warrior demo – informații generale

După cum s-a sugerat în secțiunea anterioară, păcăneaua Monkey Warrior demo este inspirată din cultura chineză și prezintă personajul principal al lui Sun Wukong, care este de fapt o maimuță cu niște super puteri fantastice. Pe lângă Sun Wukong, vei putea întâlni și alte câteva personaje interesante, așa cum sunt descrise în basmul popular chinez care a inspirat jocul. Este prezent inclusiv Regele Maimuță, care apare alături de alte simboluri, precum sticle cu poțiuni, dar și clasicele valori de pe cărțile de joc.

Structura este una clasică, fiind prezente 5 role și 3 rânduri, cărora li se adaugă și 243 de modalități de câștig. Discutând despre volatilitate, aceasta are un nivel mediu, ceea ce înseamnă că va plăti constant, iar valoarea câștigurilor o să varieze de la scăzută la foarte mare. RTP-ul teoretic este de 95,5%, ceea ce înseamnă că acest procent din suma pariată se va întoarce în mod sigur către tine.

Cum joci Monkey Warrior demo?

Monkey Warrior demo este o păcănea, care în ciuda tematicii deosebite, este foarte ușor de jucat, fiind nevoie să urmezi doar câțiva pași extrem de simpli și accesibili pentru toată lumea. Hai să vedem care sunt aceștia!

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă puțin ca păcăneaua să se încarce.
  2. Stabilește miza pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 0,25 și 125 de credite.
  3. Dă primul spin apăsând butonul de Start și descoperă fiecare funcție din joc.

Monkey Warrior demo – simboluri și plăți

După cum menționat ceva mai sus în articol, simbolurile Monkey Warrior demo se mulează foarte bine pe tematică și au rolul de a scoate în evidență universul prezentat. Pe lângă acestea, avem și  simbolurile de pe cărțile de joc, specifice multor păcănele produse de către Pragmatic Play. În continuare îți vom prezenta  cât vor plăti acestea, dacă vei juca pe o miză de 10 credite.

  • Q, K- 3x(4,00), 4x(6,00), 5x(20,00); 
  • A, sticla de poțiune – 3x(4,00), 4x(8,00), 5x(20,00); 
  • Manuscris – 3x(8,00), 4x(12,00), 5x(60,00);
  • Luptător – 3x(8,00), 4x(14,00), 5x(80,00); 
  • Porc – 3x(10,00), 4x(16,00), 5x(120,00); 
  • Prințul – 3x(10,00), 4x(20,00); 5x(200,00).

Monkey Warrior gratis – speciale

Specific mai multor jocuri de la Pragmatic Play, Monkey Warrior demo este un joc de păcănele cu speciale foarte atractive. În această secțiune îți vom prezenta care sunt principalele particularități ale acestora.

Când vine vorba de caracteristicile speciale din Monkey Warrior gratis , jucătorii nu vor fi dezamăgiți. Jocul are două moduri bonus diferite. Primul dintre ele este modul său Rotiri gratuite care va fi activat prin apariția a 3 simboluri Scatter pe rolele 2, 3 și 4. Odată ajuns acolo, vei primi imediat o plată care va însemna 2x miza înainte de a primi 8 rotiri gratuite.

Foarte important de menționat este că în timpul acestei funcții bonus, rolele jocului prezintă doar simboluri premium, ce vor plăti foarte bine. În plus, jocul permite reactivări nelimitate ale acestui mod, ceea ce reprezintă un avantaj uriaș. A doua caracteristică bonus oferită în slotul Monkey Warrior demo se numește modul Money Respin.

Pentru a activa funcția Money Respin, trebuie să apară pe role 6 simboluri cu bani, care sunt reprezentate de un fruct roz. Această funcție va elimina toate simbolurile jocului de bază. Trebuie remarcat faptul că fiecare fruct roz are propriul său premiu în bani sau jackpot-uri, după cum urmează: Grand, Major, Minor sau Mini. Odată ce această rundă se declanșează, vei primi imediat și 5 respins.

Unde poți juca Monkey Warrior online pe bani reali?

Dacă ai jucat Monkey Warrior gratis pe site-ul nostru, atunci cu siguranță te-ai familiarizat cu toate caracteristicile păcănelei. Așadar, pentru a juca pe bani reali este nevoie să intri pe site-ul celor de la Netbet, unul dintre cele mai importante cazinouri din România. Pe lângă jocul în cauză, te vei putea distra în numeroase alte moduri, precum pariuri sportive, cazino live, loto, jocuri virtuale sau poker. Spor la joc!

Concluzii

În final, Monkey Warrior demo este o păcănea care aduce cultura asiatică în atenția jucătorilor. Același lucru îl face și Lucky Dragons free, o păcănea asemănătoare cu un potențial grozav. La finalul acestui articol, este foarte important să ai o înțelegere cât mai bună asupra tuturor mecanismelor jocului. Acestea fiind spuse, îți recomandăm să joci cât mai responsabil, iar noi îți urăm mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Fruit Farm
4/5 – (1 vote)
Novomatic
Jewels of the Sea
3.6/5 – (7 votes)
Playson
Rise of Egypt
3.7/5 – (12 votes)
Relax Gaming
Hellcatraz
4.5/5 – (15 votes)
Autor