Merlin and the Ice Queen Morgana

Merling and the Ice Queen Morgana online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Merling and the Ice Queen Morgana online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
30 de oameni joacă acum
Categorie
RTP mare, Speciale, Noi
Producător
Play’n Go
Simboluri Speciale
Scatter, Wild
Linii de plată
1-10
RTP
96,2%
Funcții
Rotiri gratuite
logo mr bit casino
Bonus Cu Rotiri

Bonus Până la 2500 RON + 600 Rotiri Gratis

Sigur ai încercat multe jocuri, dar când ai jucat ultima dată o păcănea arturiană? Ei bine, astăzi vei avea ocazia pentru că Merlin and the Ice Queen Morgana gratis este acum disponibil pe Joc Păcănele. Acest slot este unul marca Play’n Go, așa că ne putem aștepta la o experiență de joc calitativă. Dar nu ne vom da cu presupusul, ci te vom lăsa pe tine să tragi concluziile. Așa că rămâi cu noi până la capăt și fii pe fază! Din când în când, îți vom mai da și alte sugestii de păcănele Play’n Go sau poate de la alți furnizori.

Merlin and the Ice Queen Morgana gratis – despre joc

Inspirat din legendele Arthuriene, Merlin and the Ice Queen Morgana gratis este o păcănea cu adevărat magică. Este un joc de-a dreptul impresionant și ne putem da seama de asta încă de la lansarea lui. Un fundal liniștit, dar încețoșat, al unui ținut peste care iarna a pus deja stăpânire. Coloana sonoră aduce câteva nuanțe de mister, care se potrivește perfect cu povestea vrăjitorului.

Trecând la detaliile tehnice, Merlin and the Ice Queen Morgana free este un joc cu o structură clasică. Are 5 role, fiecare având câte 3 simboluri. Un avantaj peste care nu putem trece cu vederea, îl aduc liniile de plată. Acestea nu sunt fixe, deci poți alege între 1 și 10 paylines. Cu cât numărul lor este mai mic, cu atât câștigurile pot fi mai mari. Iar în final, trebuie neapărat să-ți spunem și despre rata de înapoiere a banilor. Valoarea RTP-ului este de 96,2%, adică peste medie.

Cum pornești Merlin and the Ice Queen Morgana Play’n Go?

Ca orice alt joc de la noi, Merlin and the Ice Queen Morgana gratis se pornește foarte simplu. Dacă nu ești la prima ta păcănea, te vei descurca cu siguranță. Iar în cazul în care ești nou în lumea sloturilor, ți-am pregătit câțiva pași simpli pe care să-i urmezi atunci când vrei să pornești jocul.

 1. Apasă pe butonul JOACĂ GRATIS de mai sus. Jocul se va încărca, deci va trebui să aștepți aproximativ 10 secunde.
 2. Stabilește miza potrivită pentru fiecare rotire. Jos, în mijloc, ai butoanele „+” și „-” de unde alegi valori între 0.10 și 100 de credite.
 3. Apasă pe butonul verde, cel din dreapta. Cu acela vei da startul rotirilor. Sau, dacă ți-e mai ușor, poți apăsa pe tasta space.

Simplu, nu? Asta ai de făcut pentru toate jocurile de pe site-ul nostru. Iar ca să te convingi, dar să și diversifici, încearcă și Gold King gratis! Păcăneaua este tot de la faimosul Play’n Go, are un RTP de 95,53%, deci va plăti regește.

Plăți și speciale simboluri Merlin and the Ice Queen Morgana gratis

Pentru că Merlin and the Ice Queen Morgana gratis are un RTP de 96,2%, întrebarea care ne macină este cât de bine plătește acest joc. Nu vei afla doar cât valorează fiecare simbol, dar vom vedea imediat și ce speciale ne-a pregătit furnizorul. Să începem!

 • Vrăjitorul Merlin: plătește până la 2500 de credite;
 • Cartea Magică: plătește până la 500 de credite;
 • Oala și Coroana: plătesc până la 100 de credite;
 • A și K: plătesc până la 25 de credite;
 • Q, J și 9: plătesc până la 15 credite.

Funcțiile și specialele lui Merlin and the Ice Queen Morgana demo:

 • Morgana Suprapusă complet în jocul de bază: când este suprapusă pe orice role, se activează multiplicator x2, x3 sau x8, în mod aleatoriu.
 • Morgana Suprapusă complet în Free Spins: poate înlocui un simbol extins special dacă pe role sunt suficiente simboluri extinse.
 • Gheara în flăcări: acesta este simbolul Scatter, iar 3 astfel de simboluri pot declanșa 10 rotiri gratuite. Dacă în timpul rotirilor gratuite ai noroc de încă 3 Scattere, sesiunea se prelungește cu încă 10 runde. De asemenea, este un simbol care poate aduce plăți de până la 1000 de credite. Scatter-ul se poate comporta și ca Wild, substituind alte simboluri pentru a lega mai des combinații câștigătoare.
 • Simbolul extins: acesta se va declanșa complet aleatoriu, ajutând la plăți mai bune în sesiunea Free Spins.

Unde joci Merlin and the Ice Queen Morgana online?

Poți juca cât dorești Merlin and the Ice Queen Morgana gratis, dar ca să simți magia și adrenalina, uneori ai nevoie de runde pe bani reali. Sunt mai multe cazinouri la care poți încerca jocul, dar am ales să-ți vorbim despre unul dintre cele mai bune, adică Mr Bit.

Operatorul prezintă o mulțime de avantaje, dintre care amintim un portofoliu bogat de peste 2000 de păcănele, o mulțime de turnee disponibile, diferite promoții și un mare bonus de bun venit Mr Bit. Cazinoul mai pune la dispoziție și câteva metode de contact prin care poți lua legătura cu agenții. Aceștia sunt pregătiți să răspundă la întrebări și alte curiozități și să îți soluționeze orice situație neplăcută.

Concluzii

Merlin and the Ice Queen Morgana gratis este un joc ce trebuie încercat, măcar în versiunea gratuită. Astfel, te vei convinge de unul singur dacă merită sau nu să-i dai o șansă pe mize reale. Modul de joc este intuitiv, are un RTP bun și are destule speciale care să te distreze. Iar dacă îți plac jocurile de păcănele cu magie, aruncă o privire pe topul nostru! Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

1×2 Gaming
Crown of Avalon
4/5 – (5 votes)
Pragmatic Play
Gold Party
4.5/5 – (2 votes)
NetEnt
Wild Bazaar
4/5 – (4 votes)
1×2 Gaming
Rock the Reels Megaways
3.9/5 – (8 votes)