...

Mega Blaze

Autor: Gabriel

Actualizat: 22 mai 2024

Mega Blaze online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Mega Blaze online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
24 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.3/5 – (3 votes)
Structură
3×3
Linii de plată
5
RTP
95,48%
Volatilitate
Medie-Mare
Data lansării
Iunie 2023
admiral casino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

Mega Blaze gratis este destinația ideală dacă îți plac păcănelele retro. Are o grafică elegantă și plătește bine pe puținele sale linii. Mai mult, oferă și jackpoturi progresive. Așadar, citește ghidul nostru pe Joc Păcănele și joacă Mega Blaze gratis ca să-ți faci o idee despre aparat.

Apoi, îl poți juca și pe bani reali la cazinourile cu licență în România. Îl găsești în gama de păcănele Admiral, la Maxbet, Mr Bit sau SlotV. Tu trebuie doar să decizi care dintre acestea te încântă mai tare și la care ți-ai dori să ai un cont, dacă nu ai deja unul. Sau, de ce nu, poți să-ți faci un cont la toate pentru cât mai multă distracție!

Cum te joci la Mega Blaze gratis?

Jocul de păcănele Mega Blaze gratis are numai 3 role, iar fiecare rolă are câte 3 simboluri. Cu o structură de 3×3, modul de joc nu are cum să fie dificil. Mai adăugăm și faptul că e de la Novomatic și rezultă că aparatul chiar este pentru orice jucător. Hai să-ți arătăm mai întâi cum joci de pe computer!

 • Deschide jocul din articolul nostru.
 • Setează miza totală din valorile prestabilite.
 • Dacă ești în grabă, activează modul turbo.
 • Pornește o rundă de joc cu butonul START sau cu tasta SPACE.
 • În cazul unui câștig, apasă pe GAMBLE sau ÎNCASARE.
 • Meniul conține setări, tabel plăți și o secțiune de ajutor.

Mega Blaze demo se joacă foarte simplu, la fel ca orice alt aparat clasic. Vei vedea că are și jackpotul Diamond Mystery, specific unor jocuri Novomatic. Și regulile acestuia sunt la fel de simple. Iar dacă îți place experiența sclipitoare a diamantelor, trebuie neapărat să încerci și More Like a Diamond gratis.

Cum te joci păcănele Mega Blaze pe mobil?

Îți spunem din start că Mega Blaze gratis este la fel de simplu și intuitiv și pe smartphone. Furnizorul își optimizează toate jocurile și pentru mobil. Cât despre butoane și interfață, acestea se adaptează fără probleme oricăror dimensiuni.

Are exact aceleași butoane, doar că sunt dispuse altfel. De asemenea, la setări, poți muta la modul pentru stângaci, deci butoanele se vor inversa. Astfel, jocul se optimizează pentru orice persoană și pentru orice mediu de joc.

Mega Blaze online – simboluri și plăți

Acest slot Mega Blaze gratis are un coeficient RTP de 95,48% și plătește pe 5 linii fixe. Sunt necesare 3 simboluri de-un fel pe o plată. Iată care sunt simbolurile și valorile lor:

 • Șeptari: 150x miza;
 • Stele: 40x miza;
 • BAR BAR: 12x miza;
 • Prune, Portocale, Lămâi și Cireșe: 8x miza;
 • X: 1x miza.

Știm. Șeptarii te atrag cel mai mult. Chiar și așa, nu ignora celelalte simboluri! Deși au plăți mai mici, cu fructele te vei întâlni cel mai des pe role. Oricum, ca să te familiarizezi cu plățile, dă câteva spin-uri pe site-ul nostru, Joc Păcănele! Te distrezi pe gratis, fără să pierzi vreun ban și, în același timp, vezi ce câștiguri îți poate oferi aparatul.

Mega Blaze slot – caracteristici speciale

Vei întâlni câteva funcții speciale la Mega Blaze gratis care cu siguranță îți aduc câștiguri frumoase. Înainte să vorbim despre jackpotul Diamond Mystery, hai să vedem alte caracteristici. Și acestea sunt foarte importante la joc.

 • Multiplicatori de câștig la fructe: dacă toate cele 9 poziții sunt ocupate de același fruct, plata este dublată. Așa cum ai văzut și în capitolul de mai sus, fructele sunt prune, portocale, lămâi și cireșe. Așadar, câștigul total într-o rundă care are pe toată grila același fruct este de 80x miza.
 • Gamble: poți paria un câștig de până la 150x miza. Apasă butonul GAMBLE de pe interfață ca să intri în secvență. De aici, alege o culoare dintre roșu și negru. Dacă ghicești culoarea cărții pe care o extrage jocul de risc, plata rundei este dublată. Dacă nu ghicești, pierzi ce ai pariat.

Jackpoturi la Mega Blaze free

Ce mai întâlnești la Mega Blaze gratis sunt 4 jackpoturi progresive. Jocul Diamond Mystery vei vedea că se declanșează aleatoriu, după o rotire fără plată. În mini-joc, va trebui să selectezi cărți care scot la iveală pietre prețioase de diferite culori. Când aduni trei pietre de același fel, primești jackpotul aferent. Aceste pietre și valorile lor de bază sunt:

 • Piatra verde: 50x miza;
 • Piatra albastră: 200x miza;
 • Piatra roșie: 1.250x miza;
 • Diamant: 5.000x miza.

Valorile jackpoturilor cresc odată cu parierea de bani. 1% din fiecare miză pusă de jucători contribuie la aceste premii. Jackpoturile nu au o limită maximă, dar se resetează atunci când sunt câștigate de un jucător.

Concluzii

Așadar, Mega Blaze gratis este un joc spectaculos, cu un jackpot excelent. Ba mai mult, este foarte simplu de jucat datorită temei clasice. Și furnizorul contribuie la asta, cu interfața sa intuitivă și compatibilă pentru orice dispozitiv. Repetă experiența Novomatic și la Burning Wild demo, un alt aparat clasic făcut exact așa cum trebuie! Îți urăm distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Stakelogic
Lion Gold
3.9/5 – (16 votes)
Novomatic
Cherry Surprise
5/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Curse of the Werewolf Megaways
4.1/5 – (7 votes)
IGT
Davinci Diamonds Dualplay
4.7/5 – (4 votes)
Autor