Lucky Stripes

ecran slot lucky stripes gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran slot lucky stripes gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
10 de oameni joacă acum
logo magic jackpot
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până la 2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

4/5 – (5 votes)

Lucky Stripes gratis este o combinație între un slot clasic și un joc modern. Versiunea din 2019 are trei role de joc și o singură linie de plată, ceea ce este un pic special. Te invităm să descoperi această aventură pe Joc Păcănele! Nu uita! La noi joci gratuit, fără cont și fără înregistrare, direct în browser, cele mai faine păcănele demo!

Tot ce trebuie să știi despre Lucky Stripes gratis

Lucky Stripes gratis are poate cele mai ușoare reguli de joc pe care le poți întâlni jucând păcănele isoftbet gratis. Versiunea din 2019 are trei role, trei rânduri și beneficiază de o singură linie de plată, care este plasată în partea centrală a rolelor. Pentru a câștiga trebuie să grupezi benzi colorate care se potrivesc pe toate cele trei role. Gama de pariuri nu este atât de largă, însă jocul e simplu și agreabil. Muzica e simpatică și însoțește în mod fericit jucătorul spre noroc. Iar dacă tot vorbim de noroc, mai ai un joc la noi pe site care te va face super norocos. Este vorba de Lucky Fish slot!

Simboluri de joc Lucky Stripes gratis

Spre deosebire de sloturile tradiționale de fructe, dezvoltatorul de păcănele iSoftBet a decis să folosească linii sau dungi în loc de septari norocoși, simboluri Bar, fructe și așa mai departe. Există patru benzi diferite în Lucky Stripes gratis pe care le poți asorta pe o linie de plată: Auriu, Roz, Verde și Albastru. Fiecare dintre aceste linii îți  poate obține victorii diferite. De asemenea, există WILD Stripe care seamănă cu curcubeul și va înlocui toate celelalte dungi, dar și Logo Stripe, care declanșează respins.

Iată și câștigurile oferite de simbolurile din jocul de păcănele Lucky Stripes!

  • Golden Stripe ( banda aurie) aduce câștig de 30, 50 sau 100 de ori pariul.
  • Pink Stripe ( banda roz) oferă 15, 20 sau 25 de ori pariul.
  • Blue Stripe ( banda albastră) îți oferă de 8, 10 sau de 12 ori miza ta.
  • Green Stripe ( bandă verde) oferă de 2, 3 sau 5 ori mai mult decât miza ta.

În timpul funcției Respins Rockin, poți câștiga de până la 100 de ori pariul într-un spin. RTP (rată de returnare la jucător) pentru Lucky Stripes online este de 95,92%, sub media industriei de profil. Totuși, jocul de păcănele poate genera câștiguri fabuloase, conform celor spuse de jucătorii noștri.

Modul de joc din Lucky Stripes online

Acțiunea din Lucky Stripes gratis pare să se învârtă în jurul ideii de benzi sau dungi, date de aspectul pe care îl vor obține trei simboluri potrivite, atunci când ocupă linia de plată a slotului. Poziția din mijloc are un aspect asemănător cu o cataramă, cu valoarea premiului afișată pe ea, în timp ce pozițiile din dreapta și din stânga sunt mai simple.

Fiecare tip de bandă are o gama unică pentru recompensele pe care le poate oferi (2x până la 5x pentru verde, 8x până la 12x pentru albastru, etc).Trebuie să formezi o linie potrivită sau o bandă pe o linie de plată și câștigi premii diferite. De asemenea, este posibilă declanșarea funcției Respins Rockin, unde puteți declanșa o mulțime de rotiri gratis.

Caracteristici speciale în jocul de păcănele Lucky Stripes

Acest joc de păcănele iSoftBet gratis are o funcție suplimentară aducătoare de șansă: Respin Rockin. Pentru a declanșa funcția din Lucky Stripes gratis, trebuie să aduci două WILDS pe rolele 1 și 3 și Logo Scatter Stripe pe rola 2. Când se întâmplă acest lucru, vei primi Respin.Simbolurile WILDS rămân blocate pe role 1 și 3, în timp ce aștepți ca oricare din benzile colorate să aterizeze pe rola 2 și să-ți aducă un câștig.

Joacă Lucky Stripes gratis la noi pe site, direct în browser. Providerul a folosit în conceperea acestui joc tehnologie modernă, astfel că-l poți juca și de pe telefon sau tabletă. Altfel spus, te poți distra de oriunde și oricând dorești puțină ieșire din banal.

Concluzii

Lucky Stripes gratis este un joc ușor de jucat, care însă nu are caracteristici spectaculoase, iar opțiunile de câștig sunt relativ limitate. Grafica frumos realizata și atrăgătoare și ușurința cu care joci îl fac potrivit pentru cei începători. Dacă abia pătrunzi în lumea colorată a celor mai noi păcănele isoftbet gratis, Lucky Stripes demo este alegerea perfectă pentru tine.

Distrează-te cu păcănele free la noi pe site! Avem jocuri aparate de la producători de top. Pe lângă cele de la iSoftBet, care sunt multe și frumoase și profitabile, avem păcănele de la EGT, Novomatic, Play N Go, Pragmatic și lista continuă. Descoperă în fiecare zi câte o nouă aventură!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Plenty on Twenty
3.6/5 – (32 votes)
Oryx Gaming
Ramses Book GDN
3.7/5 – (15 votes)
Blueprint
Wish Upon a Leprechaun Megaways
4.4/5 – (10 votes)
EGT
Ice Valley
4.7/5 – (7 votes)