iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran slot lucky stripes gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Stripes

Producator

iSoftBet

Rating

Slotul video Lucky Stripes gratis este o combinație între un slot clasic și un joc modern. Versiunea din 2019 are trei role de joc și o singură linie de plată, ceea ce este un pic special.

Grafică, sunete, animații

Lucky Stripes gratis are poate cele mai ușoare reguli de joc pe care le poți întâlni jucând păcănele isoftbet gratis. Versiunea din 2019 are trei role, trei rânduri și beneficiază de o singură linie de plată, care este plasată în partea centrală a rolelor. Pentru a câștiga trebuie să grupezi benzi colorate care se potrivesc pe toate cele trei role. Gama de pariuri nu este atât de largă, însă jocul e simplu și agreabil. Muzica e simpatică și însoțește în mod fericit jucătorul spre noroc.

Simboluri de joc Lucky Stripes gratis

Spre deosebire de sloturile tradiționale de fructe, dezvoltatorul de păcănele isoftbet a decis să folosească linii sau dungi în loc de septari norocoși, simboluri Bar, fructe și așa mai departe. Există patru benzi obișnuite diferite pe care le poți asorta pe o linie de plată: Auriu, Roz, Verde și Albastru. Fiecare dintre aceste linii îți  poate obține victorii diferite. De asemenea, există WILD Stripe care seamănă cu curcubeul și va înlocui toate celelalte dungi, dar și Logo Stripe, care declanșează respins.

Iată și câștigurile oferite de simboluri :

  •         Golden Stripe ( banda aurie) aduce câștig de 30, 50 sau 100 de ori pariul.
  •         Pink Stripe ( banda roz) oferă 15, 20 sau 25 de ori pariul.
  •         Blue Stripe ( banda albastră) îți oferă de 8, 10 sau de 12 ori miza ta
  •         Green Stripe ( bandă verde) oferă de 2, 3 sau 5 ori mai mult decât miza ta

În timpul funcției Respins Rockin, puteți câștiga de până la 100 de ori pariul într-un spin. RTP( rată de returnare la jucător) pentru Lucky Stripes este de 95,92%,sub media industriei de profil.

Modul de joc

Acțiunea acestui joc pare să se învârtă în jurul ideii de benzi sau dungi, date de aspectul pe care îl vor obține trei simboluri potrivite, atunci când ocupă linia de plată a slotului. Poziția din mijloc are un aspect asemănător cu o cataramă, cu valoarea premiului afișată pe ea, în timp ce pozițiile din dreapta și din stânga sunt mai simple.

Fiecare tip de bandă are o gama unică pentru recompensele pe care le poate oferi (2x până la 5x pentru verde, 8x până la 12x pentru albastru, etc).Trebuie să formezi o linie potrivită sau o bandă pe o linie de plată și câștigi premii diferite. De asemenea, este posibilă declanșarea funcției Respins Rockin, unde puteți declanșa o mulțime de rotiri gratis.

Caracteristici speciale

Acest joc de păcănele isoftbet gratis are o funcție suplimentară aducătoare de șansă: Respin Rockin. Pentru a declanșa funcția, trebuie să aduci două WILDS pe rolele 1 și 3 și Logo Scatter Stripe pe rola 2. Când se întâmplă acest lucru, vei primi Respin.Simbolurile WILDS rămân blocate pe role 1 și 3, în timp ce aștepți ca oricare din benzile colorate să aterizeze pe rola 2 și să-ți aducă un câștig.

Concluzii

Lucky Stripes gratis este un joc ușor de jucat, care însă nu are caracteristici spectaculoase, iar opțiunile de câștig sunt relativ limitate. Grafica frumos realizata  și atrăgătoare și ușurința  cu care joci îl fac potrivit pentru cei începători. Dacă abia pătrunzi în lumea colorată a celor mai noi păcănele isoftbet gratis, Lucky Stripes gratis este alegerea perfectă pentru tine.

Alte sloturi


Legend of Shangri
Mega Joker
Magic Crystals
Cazino Zeppelin
Panther Moon
Bumper Crop