Lucky Rose

Lucky Rose gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Lucky Rose gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
27 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.1/5 – (8 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Structură
5×3
Linii de plată
10
RTP
95,23%
Funcții
Runde Bonus
logo fundal alb Betano
Bonus Fără Depunere

400 Rotiri Gratis Fără Depunere

În acest articol îți vom prezenta Lucky Rose gratis, o păcănea foarte atractivă de la producătorul Novomatic. Acesta este unul dintre cei mai importanți furnizori de jocuri de noroc din lume. Vorbim despre un joc ca la aparate care îți va induce din prima o atmosferă plină de misticism și de magie. Deși această sursă de inspirație este una destul de modernă, interfața și mecanismele păcănelei păstrează acel aer retro care este încă foarte căutat.

Pe parcursul acestui articol, îți vom oferi foarte multe detalii care te vor ajuta la îmbunătățirea experienței de joc. Printre acestea se numără simbolurile și plățile lor, funcțiile speciale, dar și unde vei avea posibilitatea de a juca pe bani reali. Așadar, îți recomandăm să fii pe fază și să nu ratezi aceste detalii!

Lucky Rose gratis – informații generale

Tematica este una destul de abstractă, dar în același timp te face suficient de curios pentru a juca. Cultura rromilor este una extrem de fascinantă și plină de mister, iar tocmai de asta producătorul a preferat să o surprindă cât se poate de bine. Joacă păcăneaua Lucky Rose gratis pentru a descoperi poate o parte din acel mister și pentru a pleca într-o aventură foarte intensă!

Personajul principal al slotului este o femeie de etnie rromă îmbrăcată flamboaiant, într-o rochie mov, având capul acoperit cu un voal. De asemenea aceasta poartă și bijuterii strălucitoare în jurul frunții și al gâtului, dându-i un aspect misterios și exotic. În multe privințe, această păcănea foarte asemănătoare cu Madame Destiny gratis.

Structura Lucky Rose demo este una clasică, putând fi observate 5 role și 3 rânduri. Acestea sunt acompaniate și de 10 linii de plată foarte generoase. Volatilitatea este la un nivel mediu, ceea ce înseamnă că atât plățile, cât și valoarea lor vor fi moderate. RTP-ul măsoară 95,23%, iar astfel vei primi garantat înapoi acest procent din suma pariată.

Cum joci Lucky Rose gratis?

Lucky Rose gratis este o păcănea cu o interfață clasică, existând mari șanse să fii foarte familiar cu tot ce trebuie să faci pentru a ajunge să te bucuri de joc. În cea mai mare parte, acest segment al articolului este dedicat jucătorilor cu ceva mai puțină experiență, așa că dacă nu te încadrezi în această categorie, poți trece mai departe. Hai să vedem care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a juca Lucky Rose free!

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce.
  2. Alege valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta este cuprinsă între 0,10 și 50 de credite.
  3. Dă click pe butonul de spin și începe distracția! Dacă vrei ceva extra poți încerca funcțiile Gamble și Autoplay.

Lucky Rose free – simboluri și plăți

După cum am menționat mai sus, Lucky Rose gratis este o păcănea în care misticismul, magia și misterul formează un triunghi perfect. La accentuarea acestui aspect, contribuie foarte mult simbolurile, acestea fiind foarte la obiect. În cele ce urmează îți vom prezenta care sunt acestea și cât vor plăti dacă vei juca pe o miză de 5 credite.

  • 10, J, Q – 3x(2,50), 4x(10,00), 5x(50,00); 
  • K, A – 3x(5,00), 4x(20,00), 5x(75,00); 
  • Trandafir, Medalioane de aur – 3x(7,50), 4x(25,00), 5x(125,00); 
  • Caravană, Femeia rromă- 3x(10,00), 4x(50,00), 5x(250,00); 
  • Lucky Rose – 2x(5,00), 3x(25,00), 4x(100,00), 5x(500,00). 

Lucky Rose gratis – speciale

În mod neobișnuit pentru o păcănea, Lucky Rose gratis are același simbol care funcționează atât ca Wild, cât și ca Scatter. Simbolul poate apărea doar pe prima, a treia și a cincea rolă în timpul jocului. Ca Wild, simbolul globului de cristal este capabil să înlocuiască orice alt simbol pe role. De asemenea, îți oferă un câștig chiar și atunci când nu ai suficiente simboluri.

Când speciala se comportă ca Scatter, globul de cristal apare oriunde pe role, nefiind nevoie să fie pe o linie de plată activă. Scatterul va fi cel care activează funcția de rotiri gratuite.

Vei fi transportat în rulota femeii de etnie rromă, unde își va arunca ochii peste globul de cristal. Vei descoperi trei simboluri care vor apărea pe role în timpul rundelor tale bonus. Limitarea simbolurilor la doar trei, plus globul de cristal în sine, care poate redeclanșa rotirile gratuite, fac ca câștigurile să fie și mai probabile.

Unde poți juca Lucky Rose online pe bani reali?

Dacă vei juca Lucky Rose gratis pe site-ul nostru, cu siguranță vei dezvolta strategii eficiente care să te ajute să câștigi. Mai mult, vei deveni familiar cu toate particularitățile păcănelei. Din acest moment, poți considera că ești pregătit să joci pe bani reali. La noi în țară, Netbet Casino îți oferă această posibilitate, așa că poți da oricând drumul la distracție. Pe lângă păcănele, te poți distra și în secțiuni precum pariuri sportive, loto, poker sau jocuri virtuale, deci nu vei avea timp să te plictisești.

Concluzii

Ajunși la final, putem spune despre Lucky Rose gratis că este o păcănea foarte atractivă, atât din punct de vedere al tematicii și al aspectului, cât și din punct de vedere al plăților. Este un joc furnizat de un producător de top, așa că ne putem aștepta la ce e mai bun. Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc și nu uita să joci cât mai responsabil!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Secret of the Stones
4.4/5 – (5 votes)
Novomatic
Asian Diamonds
3.9/5 – (16 votes)
BF Games
Rome Warrior
4.2/5 – (9 votes)
Nolimit City
Folsom Prison
5/5 – (1 vote)