ecran lucky 3 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
31 de oameni joacă acum
Maxbet logo
Bonus Cu Depunere

200% Bonus Până la 1800 RON + 100 Rotiri Gratuite

Lucky 3

Toți fanii jocurilor de păcănele clasice îndrăgesc Lucky 3 gratis! Acest joc este simplu, dar extrem de spectaculos și interactiv tocmai datorită simplității sale. Aici vom discuta câteva aspecte generale ce țin de grafică, plată, simboluri, funcții speciale și modul de joc pentru a-ți face o idee despre ceea ce te așteaptă. De asemenea, mai poți încerca și câteva păcănele noi de pe Joc Păcănele pentru a profita din plin de experiența jocurilor gratuite!

Lucky 3 gratis, un joc cu 3 fructe norocoase

Lucky 3 gratis se referă la cele 3 simboluri prezente pentru acest joc: lămâile, pepenii și cireșele. Da, așa este, jocul de păcănele Lucky 3 are doar 3 simboluri, dar asta nu înseamnă că te vei plictisi.

Are o grafică clară și plăcută, iar fundalul este un oraș fermecat, inspirat din basme. Animațiile sunt prezente la fiecare câștig, în funcție de valoarea premiului: cu cât premiul este mai mare, cu atât animațiile sunt mai spectaculoase.

Jocul a fost creat de iSoftBet, un nume important pe piața producătorilor de jocuri de noroc online, care se axează foarte mult pe dezvoltarea metodelor de plată. Acest joc nu este diferit, iar structura sa de 5 rânduri și 5 coloane aduc o rată de plată de 96%. Modul de joc este extrem de simplu, astfel că acest joc este ideal pentru cei care încearcă pentru prima dată un joc de păcănele. Tot de la iSoftBet vei mai putea încerca și Astro Magic gratis pentru ceva mai diferit. De asemenea, volatilitatea păcănelei este la un nivel optim, anume mediu. Asta asigură un mediu propice pentru o expriență plăcută de joc și câștiguri consistente.

Lucky 3 iSoftBet slot: simboluri și plăți

După cum poți vedea, la Lucky 3 gratis liniile se plătesc de la stânga la dreapta atunci când cel puțin 3 simboluri similare se află pe aceeași linie. Slotul are 5 linii de plată, adică liniile orizontale, iar fiecare are un multiplicator de la x1 la x5, de sus în jos. Așadar, câștigurile vor fi multiplicate în funcție de linia pe care pică. Simbolurile se plătesc după cum urmează (la multiplicator x1):

[list]

 • Lămâie: până la 25 de credite;
 • Cireșe: până la 15;
 • Pepene: până la 10.

[/list]

Lucky 3 online gratis: funcții speciale

Jocul Lucky 3 gratis nu dispune de un număr impresionant de funcții speciale. De fapt, există una și bună: un jackpot care se activează atunci când 5 lămâi aterizează pe a cincea linie. În acest caz, câștigul va avea un multiplicator de x20 în loc de obișnuitul x5. Astfel, jackpotul va avea o valoare de 500 de credite.

Poate nu ți se pare extrem de mult, dar având în vedere că un credit poate fi și 1 euro, atunci valoarea jackpotului este substanțială. În rest, Lucky 3 demo se desfășoară normal, fără runde gratuite, simboluri Wild, Scatter și fără funcția Gamble.

Lucky 3 gratis: cum joci?

Modul de joc al Lucky 3 gratis este la fel de simplu precum funcțiile și plățile acestuia. Sub role ai la dispoziție acele câteva butoane esențiale pentru a te putea juca, la fel cum vei întâlni și la Basic Instinct gratis, tot de la iSoftBet. 

În centru se găsește butonul de spin, reprezentat de o săgeată circulară. Cu el pornești rundele în mod manual, iar pentru joc automat folosești butonul mai mic din dreapta acestuia. Dacă apeși pe el, se va deschide o fereastră mică. De aici setezi numărul de runde și condițiile de oprire ale seriei înainte de numărul stabilit. De aici poți seta limitele de pierderi sau de câștig.

Din dreapta acestui buton poți seta valoarea fisei, care poate fi până la valoarea valutei. Apoi, în stânga butonului de spin găsești butonul de unde deschizi secțiunea de informații de unde afli mai multe despre reguli, plăți, simboluri și jackpot.

Unde poți juca Lucky 3 online pe bani reali?

Pe site-ul nostru ai la dispoziție numeroase păcănele, care mai de care mai captivantă. Printre acestea se numără și Lucky 3 gratis. Aceste variante demo îți oferă șansa de a te obișnui cu tot ce presupune jocul. Astfel, din punctul nostru de vedere, este necesar să treci prin aceste etape. Totul te va pregăti pentru meciul cel mare, și anume jocul pe bani reali.

După cum știi, cazinourile de la noi au stocuri foarte bogate de păcănele. Practic, este aproape imposibil să nu găsești un joc care să îți placă. În ofertele multora dintre aceste cazinouri se află și Lucky 3 online. Este o păcănea cu un potențial bun de plată, așa că ar merita jucat pe o miză reală. Așadar, îți prezentăm o listă cu cazinourile la care te poți bucura de păcăneaua în cauză.

[list]

 • Fortuna;
 • Mr Bit;
 • Maxbet;
 • Betano;
 • Superbet;
 • Winner;
 • Conti Cazino;
 • Netbet.

[/list]

Concluzii

Lucky 3 gratis este genul de joc simplu de care este greu să te saturi. Este ideal și ca o introducere în lumea păcănelelor online, dar și pentru distracție și câștiguri frumoase. De aceea este foarte posibil să dorești să-l joci și pe bani reali, mai ales dacă ești nou în jocurile de noroc de pe internet. De aceea, îți recomandăm să începi cu dreptul și să profiți de un bonus fără depunere casino și astfel îți vei mări șansele de succes!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Jewels of the Sea
3.6/5 – (7 votes)
Play’n Go
Gold King
4/5 – (4 votes)
Stakelogic
Viking Smash
4.5/5 – (11 votes)
NetEnt
Theme Park
4.3/5 – (3 votes)