iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky 3

Producator

iSoftBet

Rating

Noul joc Lucky 3 gratis are facilități și bonusuri atractive! Creat și lansat de iSoftbet, jocul de păcănele cu fructe are un design simplu și ușor de utilizat – este prevăzut cu un set de role 5×5 și are doar 3 elemente – pepeni, cireșe și lămâi.

Cum se joacă Lucky 3 gratis?

Dacă îți plac jocurile de păcănele cu fructe, atunci Lucky 3 gratis este pentru tine. Pe parcursul acestui joc, vei întâlni simboluri specifice jocurilor clasice cu fructe. De exemplu, te vei juca cu simboluri cum sunt pepenii, care îți vor oferi 1, 3 sau 10 monede dacă vei nimeri 3, 4 sau 5 simboluri în linie. Alte elemente care te răsplătesc cu câștiguri sunt cireșele – care te ajută să câștigi 2, 5 și 15 monede (dacă nimerești 3, 4 sau 5 elemente de același fel pe aceeași linie). Lămâile îți aduc și ele câștiguri – 3, 4 sau 5 lămâi îți vor aduce câștiguri de 5, 10 sau 25 de monede.

În partea dreaptă a rolelor vei observa o serie de multiplicatori – aceștia fiind relevanți pentru liniile de plată. Cum funcționează? Dacă ai câștigat pe prima linie, vei primi 1x, dacă ai obținut un rezultat bun pe cel de-al doilea rând, vei primi un dublu câștig. În ceea ce privește linia de plată pe cel de-al treilea rând, câștigul se va tripla, iar cel de pe al 4 rând se va multiplica de 4 ori. Cea mai bine plătită linie este a 5- a din partea de jos a grilei – așadar orice câștig obținut aici se multiplică de 5 ori.

Jackpoturi imbatabile și distracție maximă!

Dacă în linia de plată 1 vei nimeri 5 elemente cireșe, vei câștiga 15 monede standard. În ceea ce privește a doua linie de plată, vei câștiga 30 monede, iar cea de-a treia linie de plată îți va aduce 45 monede. De asemenea, linia de plată cu numărul 5 îți va aduce 75 monede. Pentru a câștiga Jackpotul, e nevoie de 5 simboluri de lămâie pe linia de plată cu numărul 5 – ce îți vor aduce, de asemenea, și un multiplicator de 20 ce îți va oferi 500 de monede.

Jucătorii experimentați știu care este trucul la care pot recurge pentru a obține câștigurile mult dorite! Ideea este să știi exact când e momentul să scazi sau să mărești miza. Chiar dacă, din păcate, jocul nu oferă o rundă bonus de rotiri gratuite – cum întâlnim la alte jocuri de păcănele cu fructe, acest lucru nu înseamnă că jocul nu oferă oportunități uriașe de câștig, pe lângă distracție maximă! Rândurile 3, 4 sau 5 aduc utilizatorilor câștiguri mari!

Cu o tematică amuzantă și cu un design simplu, Lucky 3 gratis vine cu multe elemente preluate din tradiționalele jocuri cu aparate, iar accesibilitatea, flexibilitatea și designul său simplu îi conferă o poziție favorabilă în topul celor mai îndrăgite jocuri ale iubitorilor de păcănele cu fructe. Jocul poate fi jucat pe orice tip de device – PC, smartphone, iPhone sau tabletă și este foarte distractiv. Așadar, ce mai aștepți? Încearcă-ți acum norocul cu Lucky 3 gratis!

Alte sloturi


Just Jewels
Dragon Shrine
Divine Fortune
Wild O Tron 3000
Secondstrike
Fruit Shop