iSoftBet producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran lucky 3 gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky 3

Producator

iSoftBet

Rating

4.2/5 - 8 voturi

Toți fanii jocurilor de păcănele clasice îndrăgesc Lucky 3 gratis! Acest joc este simplu, dar extrem de spectaculos și interactiv tocmai datorită simplității sale. Aici vom discuta câteva aspecte generale ce țin de grafică, plată, simboluri, funcții speciale și modul de joc pentru a-ți face o idee despre ceea ce te așteaptă. De asemenea, mai poți încerca și câteva păcănele noi de pe Joc Păcănele pentru a profita din plin de experiența jocurilor gratuite!

Lucky 3 gratis, un joc cu 3 fructe norocoase

Lucky 3 gratis se referă la cele 3 simboluri prezente pentru acest joc: lămâile, pepenii și cireșele. Da, așa este, jocul de păcănele Lucky 3 are doar 3 simboluri, dar asta nu înseamnă că te vei plictisi.

Are o grafică clară și plăcută, iar fundalul este un oraș fermecat, inspirat din basme. Animațiile sunt prezente la fiecare câștig, în funcție de valoarea premiului: cu cât premiul este mai mare, cu atât animațiile sunt mai spectaculoase.

Jocul a fost creat de iSoftBet, un nume important pe piața producătorilor de jocuri de noroc online, care se axează foarte mult pe dezvoltarea metodelor de plată. Acest joc nu este diferit, iar structura sa de 5 rânduri și 5 coloane aduc o rată de plată de 96%. Modul de joc este extrem de simplu, astfel că acest joc este ideal pentru cei care încearcă pentru prima dată un joc de păcănele.

Lucky 3 iSoftBet slot: simboluri și plăți

După cum poți vedea, la Lucky 3 gratis liniile se plătesc de la stânga la dreapta atunci când cel puțin 3 simboluri similare se află pe aceeași linie. Slotul are 5 linii de plată, adică liniile orizontale, iar fiecare are un multiplicator de la x1 la x5, de sus în jos. Așadar, câștigurile vor fi multiplicate în funcție de linia pe care pică. Simbolurile se plătesc după cum urmează (la multiplicator x1):

  • Lămâie: până la 25 de credite;
  • Cireșe: până la 15;
  • Pepene: până la 10.

Lucky 3 online gratis: funcții speciale

Jocul Lucky 3 gratis nu dispune de un număr impresionant de funcții speciale. De fapt, există una și bună: un jackpot care se activează atunci când 5 lămâi aterizează pe a cincea linie. În acest caz, câștigul va avea un multiplicator de x20 în loc de obișnuitul x5. Astfel, jackpotul va avea o valoare de 500 de credite.

Poate nu ți se pare extrem de mult, dar având în vedere că un credit poate fi și 1 euro, atunci valoarea jackpotului este substanțială. În rest, Lucky 3 demo se desfășoară normal, fără runde gratuite, simboluri Wild, Scatter și fără funcția Gamble.

Lucky 3 gratis: cum joci?

Modul de joc al Lucky 3 gratis este la fel de simplu precum funcțiile și plățile acestuia. Sub role ai la dispoziție acele câteva butoane esențiale pentru a te putea juca. 

În centru se găsește butonul de spin, reprezentat de o săgeată circulară. Cu el pornești rundele în mod manual, iar pentru joc automat folosești butonul mai mic din dreapta acestuia. Dacă apeși pe el, se va deschide o fereastră mică. De aici setezi numărul de runde și condițiile de oprire ale seriei înainte de numărul stabilit. De aici poți seta limitele de pierderi sau de câștig.

Din dreapta acestui buton poți seta valoarea fisei, care poate fi până la valoarea valutei. Apoi, în stânga butonului de spin găsești butonul de unde deschizi secțiunea de informații de unde afli mai multe despre reguli, plăți, simboluri și jackpot.

Concluzii

Lucky 3 gratis este genul de joc simplu de care este greu să te saturi. Este ideal și ca o introducere în lumea păcănelelor online, dar și pentru distracție și câștiguri frumoase. De aceea este foarte posibil să dorești să-l joci și pe bani reali, mai ales dacă ești nou în jocurile de noroc de pe internet. De aceea, îți recomandăm să începi cu dreptul și să profiți de un bonus fără depunere casino și astfel îți vei mări șansele de succes!

Alte sloturi


40 Hot & Cash
4.3/5 - 245 voturi
Prosperity Palace
3.5/5 - 4 voturi
Book of Ra Deluxe
4.1/5 - 355 voturi
Roaring Forties
3.8/5 - 29 voturi
Cash Camel
4.1/5 - 18 voturi
Power of Thor Megaways
4.2/5 - 10 voturi