iSoftBet producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
slot basic instinct gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Basic Instinct

Producator

iSoftBet

Rating

4.1/5 - 46 voturi

Fanii thriller-ului din 1992 cu Sharon Stone și Michael Douglas se vor bucura să afle că în Basic Instinct gratis își pot revedea personajele favorite. Acest joc de păcănele are drept tematică filmul hollywoodian și include câteva imagini tentante cu actrița Sharon Stone în rolul său consacrat, acestea având funcții speciale.

Iar, dacă ai investit deja câteva ore în Basic Instinct demo, poate ai dobândit suficientă încredere încât să joci pe bani reali! Găsești joculețul acesta inclus în diferite promoții cazinouri online, unde obții chiar și runde gratuite drept bonus!

Basic Instinct gratis: informații generale

Ești novice și îți face cu ochiul un simplu joc de păcănele Basic Instinct gratis? Poate pentru că producătorul său este iSoftBet, unul din providerii de succes de pe această nișă. Designul este simplist, cu o atmosferă predominant întunecată și tensionată. Exact ca în filmul cu același nume!

Imaginea de fundal a jocului Basic Instinct slot este o îmbinare între simboluri ale orașului San Francisco și chipul personajului principal jucat de Sharon Stone. Nu degeaba filmul din 1992 a fost controversat atunci când a ieșit pe piață. Acele scene de sex și violență au fost revoluționare pentru era respectivă. Practic, în slotul Basic Instinct demo îl ajuți pe detectivul Nick Curran să rezolve o crimă, iar Catherine e suspectul principal.

Coloana sonoră a jocului Basic Instinct gratis are influențe retro electronice, în ton cu atmosfera.

Ca și structură, jocul de păcănele Basic Instinct online e format din cinci role cu trei rânduri fiecare. Are 243 de linii de plată. Deci ai ample modalități de a-ți multiplica veniturile. Liniile de câștig se formează numai de la stânga spre dreapta, din minimum 3 simboluri de același fel. Poți paria între 50 și 500 de fise. Valoarea lor este variabilă, căci vei alege din meniu cât „costă” o fisă.

Basic Instinct slot: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Jocul Basic Instinct gratis este foarte ofertant deoarece prezintă varietate în ceea ce privește simbolurile care pot apărea și câștigurile lor. Se păstrează simbolistica filmului, căci poți întâlni cătușe, pistoale, mașini sau insigne de poliție. Acestea sunt potențialele câștiguri de care te poți bucura:

  • A, K, Q, J, 10 – câștiguri variabile, până la 2,000 de fise.
  • Mașina – până la 3,000 fise.
  • Cătușele, pistolul și insigna de polițist – maximum 5,000 fise.
  • Instrumentul pentru gheață – cel mai valoros, poate aduce până la 15,000 fise la Basic Instinct slot.

Câștigurile se acordă dacă obții minimum trei simboluri de același fel. Evident, cele mai ofertante sunt colecțiile de 5 simboluri identice.

Basic Instinct demo: funcțiile jocului

În jocul Basic Instinct gratis se găsesc câteva opțiuni speciale determinate de imagini cu Sharon Stone. Iată ce fac acestea:

  • Wild – Înlocuiește orice alt simbol, în afară de wild-uri stivuite, pentru a forma linii câștigătoare.
  • Drop Wild – Înlocuiește orice alt simbol, mai puțin alte Wild-uri stivuite. La rundele următoare din Basic Instinct gratis va scădea cu câte o poziție.
  • Free Spins Wild – Activează funcția de rotiri gratuite. Poți obține până la 50 de astfel de rotiri.
  • Bonus Wild – Imaginea cu Sharon Stone și faimoasa sa încrucișare a picioarelor. Trebuie să acopere toate cele trei poziții de pe un rând pentru a se declanșa. Intri într-un mini-joc unde alegi între 12 cutii misterioase, putând obține un multiplicator al mizei de nu mai puțin de 80x.

Cum se joacă Basic Instinct gratis?

În Basic Instinct gratis regulile de joc sunt simple. Oricine poate încerca! Primul pas este să alegi valoarea monezii și a pariului. Apoi, nu îți mai rămâne decât să apeși pe butonul din mijloc, care este Start. Și așa începe aventura ta în Basic Instinct casino!

Pentru runde rapide la aparate Basic Instinct slot ai la dispoziție un mini-meniu cu setări pentru Autorotiri. Acolo, vei alege câte runde de Basic Instinct gratis sunt jucate automat și care sunt limitele de câștig sau pierderi.

Câștigi cu cel puțin trei simboluri de același fel pe o singură rolă, în orice poziție, de la stânga spre dreapta. Reguli asemînătoare vei avea și la jocurile din top păcănele cu magie, dacă ai chef de câteva surprize.

Concluzii

Îmbarcă-te într-o anchetă plină de suspans și neprevăzut în Basic Instinct gratis! Atmosfera antrenantă și șansele generoase de câștig te vor energiza. Și, poate, te vei simți suficient de inspirat și norocos încât să joci pe bani reali, într-unul din cazinourile noastre partenere. Dacă ești fan jocuri de păcănele inspirate din filme, iSoftBet îți pune la dispoziție jocul Jackpot Rango gratis, cu simboluri din animația cu același nume. Până atunci, joacă Basic Instinct free și bucură-te de super câștiguri!

Alte sloturi


Calavera Bingo
5/5 - 1 voturi
Family Guy
4/5 - 8 voturi
Blue Heart
4.2/5 - 17 voturi
Dragon Dance
5/5 - 3 voturi
Crystal Hot 40
3.7/5 - 16 voturi
Berryburst MAX
4.5/5 - 4 voturi