iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Basic Instinct

Producator

iSoftBet

Rating

Basic Instinct se numără printre cele mai reprezentative filme hollywoodiene ale anilor ’90. Avându-i în rolurile principale pe Sharon Stone și Michael Douglas, thriller-ul a fost extrem de apreciat, fiind emblematic pentru pop culture. Bazat pe filmul din 1992, producătorul Isoftbet a lansat un joc Basic Instinct gratis cu actorii tăi preferați.

Reguli joc Basic Instinct gratis

Basic Instinct oferă multe șanse de câștig, bonusuri profitabile și jackpoturi mari, iar acesta este și unul dintre multiplele motive pentru care acest joc se numără printre preferatele multor dintre utilizatori.

Tot ce trebuie să faci este să îl ajuți pe detectivul Nick Curran să rezolve crima comisă de Catherine Tramell. Cu un joc Basic Instinct gratis, câștigi premii în 243 de moduri diferite!

Jocul este prevăzut cu diverse caracteristici pe care le poți activa pe parcurs datorită simbolurilor suplimentare din joc. Slotul online conține trei simboluri de tip Stacked Wild cu diferite look-uri ale personajului feminin interpretate de Sharon Stone. Funcțiile speciale ale acestor simboluri se activează numai atunci când pe rolă se pot observa 3 elemente de același tip. În caz contrar, The Stacked Wild vor funcționa drept fiind un simbol obișnuit Wild.

Ce alte simboluri și funcții speciale există în joc?

Versiunea sloturilor de joc Basic Instinct gratis păstrează tematica filmului, așadar atât elementele din joc, cât și coloana sonoră sunt inspirate din thrillerul din 1992 regizat de Paul Verhoeven. Simbolurile de pe role includ cărți de valoare mică – cum sunt: de pildă, cătușele, mașina, pistolul sau insigna de poliție. Simbolul cel mai valoros – care îți poate aduce cele mai mari câștiguri este simbolul instrument pentru gheață. Acesta îți poate aduce 1500 de monede!

Acest joc de păcănele iSoftbet este structurat pe 5 role și are 243 de linii câștigătoare. Într-un joc Basic Instinct gratis, ai multe oportunități de câștig datorită celor trei tipuri de bonusuri și anume:

  • Drop Wild – cea în care mișcările se duc într-o poziție cu rotiri gratuite;
  • Free Spins – unde poți primi 38 rotiri gratuite ;
  • Bonus Wild – unde ai șansa de a câștiga jackpotul progresiv dacă găsești arma;

Basic Instinct vine cu un trio de bonusuri care sunt declanșate de 3 simboluri Wild diferite. Atunci când simbolul Wild apare pe o linie completă acoperind 3 simboluri pe rola 1, 3 sau 5, în mod automat se va declanșa funcția de Wild Drop.

În vreme ce alte role se învârt, funcția de Wild Drop se va muta cu o poziție mai jos oferindu-ți mai multe șanse de a câștiga cu simboluri extra Wild.

Pentru a activa funcția specială Free Spins Wild care îți aduce nu mai puțin de 38 de rotiri gratuite trebuie să ai o formație completă de 3!

Bineînțeles că din joc nu putea lipsi faimoasa scenă din film în care frumoasa Sharon Stone își schimbă poziția piciorului. Funcția de bonus Wild, un simbol care le înlocuiește pe celelalte elemente (mai puțin funcția de Stacked Wild) amintește de această scenă din celebrul thriller. Bonus Wild trebuie să fie în toate cele trei poziții pe rolă. Pentru a câștiga premii cu ajutorul acestei caracteristici, vei putea alege dintr-o selecție de 12 cutii. Dacă vei găsi arma atunci vei câștiga Killer Progressive.

Bucură-te de una sau mai multe runde de joc Basic Instinct gratis și poți câștiga premii consistente!

Descoperă mai multe păcănele iSoftbet!

Alte sloturi


Thunderstruck 2
Secondstrike
Columbus deluxe
Spellcast
The Legend of the Golden Monkey
Emoji Planet