Yggdrasil producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran lucha maniacs gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucha Maniacs

Producator

Yggdrasil

Rating

4/5 - 4 voturi

Intră în lumea spectaculoasă a wrestlingului mexican cu Lucha Maniacs gratis! Acesta este un joc de păcănele cu o temă inedită, rar întâlnită în lumea jocurilor de noroc. Suntem siguri că te vei distra de minune cu acest joc de păcănele. Nu numai că este un joc excelent, dar îl vei găsi și în cadrul cazinourilor online. 

Mulți consideră posibilitatea de a juca păcănele pe bani un avantaj. Nu numai că poți câștiga bani reali, dar te distrezi mai mult datorită plusului de adrenalină. Așadar, dacă vrei să joci Lucha Maniacs online pe bani reali, noi îți recomandăm NetBet Casino

Lucha Maniacs gratis: păcănele cu wrestling

Lucha Maniacs gratis te aduce în lumea wrestlingului mexican prin atmosfera sa unică. Vei observa asta chiar de la prima pornire a jocului. Rolele sunt plasate central, pe o scenă ce seamănă cu un ring de lupte. În jurul acesteia vei găsi tot felul de lumini și difuzoare menite să capteze interesul audienței. Totul este ilustrat într-un stil grafic animat, puțin jucăuș și totuși atractiv. Yggdrasil este renumit pentru astfel de stiluri grafice, dar și pentru calitate. Jocul de păcănele Lucha Maniacs nu este o excepție de la standardul de calitate pe care producătorul l-a impus până acum. 

Păcănele Lucha Maniacs: simboluri și plăți

Vei găsi în Lucha Maniacs gratis o mulțime de simboluri, care de care mai atractive. Ei bine, acestea sunt elementele ce vor determina profitul tău la sfârșitul jocului. Fiecare formație are o anumită plată asociată, deci există simboluri mai mult sau mai puțin avantajoase. În această secțiune vei afla totul despre simboluri și creditele pe care le plătesc. Iată care sunt acestea:

  • Simbolul wrestler roșu și mov: până la 200 de credite;
  • Simbolul wrestler verde și albastru: până la 175 de credite;
  • Simbolul inimă: până la 70 de credite;
  • Simbolul pică: până la 60 de credite;
  • Simbolul treflă: până la 50 de credite;
  • Simbolul carou: până la 50 de credite.

Totuși, șansele tale de câștig nu depind doar de simboluri. Mai sunt funcțiile speciale, care te vor ajuta să câștigi mai mult și mai des. Vom vorbi mai în detaliu despre acestea în secțiunea următoare.

Lucha Maniacs online: caracteristici speciale

După cum am menționat și mai sus, funcțiile speciale din Lucha Maniacs gratis te pot ajuta să câștigi mai mult și mai des. Ele sunt declanșate aleatoriu, la fel ca aranjarea simbolurilor într-o formație câștigătoare. În această secțiune îți vom prezenta aceste funcții mai în detaliu.

Simbolul Wild este, probabil, unul dintre cele mai populare simboluri cu funcție specială. Acesta este prezent în mai toate păcănelele din ultima vreme. Wild are puterea de a înlocui orice alt simbol atunci când poate forma o combinație câștigătoare pe liniile de plată. De la această regulă face excepție simbolul Bonus. Acesta este sub formă de trifoi, un element extrem de folosit în jocurile de noroc. Dacă vrei să dai spin la mai multe păcănele cu acest simbol, încearcă 40 Mega Clover gratis și Lucky Wild slot. Le ai la dispoziție oricând pe site-ul nostru, așa că nu ezita! 

Simbolul Bonus va declanșa până la 30 de runde gratuite. În rundele gratuite rolele se vor roti fără să necesite o miză din balanța jucătorului, dar orice câștig este adăugat contului. În plus, Lucha Maniacs online beneficiază de caracteristici extra în timpul acestor runde. Caracteristicile extra includ free spins, simboluri Wild, Wild lipicios, combinarea simbolurilor pentru o plată mai mare și chiar wilduri și simboluri stivuite.

Cum joci Lucha Maniacs gratis?

Este foarte ușor să joci Lucha Maniacs gratis. La noi pe site nu ai nevoie de înregistrare, validare și nici de vreo depunere. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul „Joacă Gratis” din pagina jocului și să aștepți câteva secunde. În cazul acestui joc, vei găsi toate funcțiile de control în josul ecranului. Ele sunt următoarele: afișajul „Căi de câștig”, butoanele prin care reglezi valoarea fisei, pariul în bani, butonul „Golden Bet”, butonul „Spin”, butonul „Joc automat”, afișajul ultimului câștig și balanța de credite. Începe prin a stabili valoarea fisei și miza. Apoi, ultimul pas este să apeși „Spin”. Rolele se vor învârti, iar, cu puțin noroc, tu vei câștiga. 

Concluzii

În final, îți dorim distracție plăcută cu Lucha Maniacs gratis. Este un joc de păcănele foarte reușit, atât din perspectiva atmosferei cât și a structurii. Nu numai că te vei distra cu el, dar dacă alegi să îl joci pe bani reali, ai și șanse de câștig destul de mari. Jocul are un RTP de 96,2%, unul destul de mare pentru această categorie. Iar dacă ești curios de ce alte jocuri găsești în categorie, ar trebui să arunci un ochi pe pagina noastră de păcănele noi. Acestea sunt unele dintre cele mai îndrăgite, având multe funcții speciale diversificate. 

Alte sloturi


Prosperity Pearls
4.3/5 - 3 voturi
Asian Diamonds
4.1/5 - 12 voturi
Lara Croft Temples and Tombs
3.9/5 - 7 voturi
Karak Forge
2.9/5 - 8 voturi
The Hand of Midas
4.3/5 - 9 voturi
Wild Bazaar
4/5 - 4 voturi