NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
lost relics slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lost Relics

Producator

NetEnt

Rating

Lost Relics este un slot video furnizat  de NetEnt. Jocul are 5 tambururi și 5 linii de plată și folosește sistemul NetEnt Cluster Pays. Slotul este inspirat din pasiunea pentru căutările arheologice și construit în aşa fel încât să te conducă într-o aventură captivantă şi bogată în surprize de tot felul.

Dacă eşti începător şi cauţi un joc cu păcănele speciale, poţi juca Lost Relics gratis pe jocpăcănele.ro. Ai ocazia să descoperi, să experimentezi, să te perfecţionezi şi abia apoi să treci la investiţia în bani reali.

Caracteristici, simboluri şi funcţii speciale  Lost Relics gratis

NetEnt a creat o serie de sloturi cu Cluster Pays. Asta înseamnă este că atunci când există 6 sau mai multe simboluri într-un cluster se va acorda o plată. Un simbol este o parte a unui cluster dacă este adiacent orizontal sau vertical la același simbol.

În afară de aceasta, jocul conține 3 caracteristici aleatorii: funcția Coin Win, funcția Extra Wild și funcția Extra Scatter. Hai să vedem ce înseamnă fiecare dintre acestea – pentru a putea juca în cunoştinţă de cauză, încrezător şi relaxat.

Funcția Coin win

Când este activată funcţia coin win, unul dintre simbolurile unui combo câștigător va acorda un câștig care poate ajunge între x3 și x30. Orice câștig din această caracteristică poate fi adăugat la orice câștig din runda care a activat funcția.

Funcția Extra wild

Când simbolul Extra Wild este activat, 3 caracteristici Wild vor fi adăugate – aleatoriu – pe mulinele care nu fac parte din clusterul câștigător și nu sunt ocupate de Scatters sau Wilds. Astfel poţi câștiga până la 15 simboluri Wild.

Funcția Extra Scatter

Unul dintre simbolurile din combo-ul câștigător va acorda Scatter suplimentar în timpul funcției Extra Scatter.

Rotiri gratuite

Orice jucător preţuieşte rotirile gratuite. Şi e de înţeles. Ele îţi oferă şanse în plus de câştig. Evident, rotirile gratuite nu lipsesc nici din Lost Relics gratis. Când ai aliniate 3 Scatters în timpul jocului principal, primeşti automat 10 rotiri gratuite. Simbolurile Scatter pot apărea oriunde pe role 1, 3 și 5 în timpul jocului de bază.

Te aşteaptă şi cutii cu surprize de nerefuzat: rotiri suplimentare gratuite, simboluri wild şi lipicioase. Toate aceste cadouri aleatorii așteaptă să fie descoperite. Dacă nu eşti convins că acest slot e pentru tine, atunci îţi oferim un mic indiciu: Indiana Jones, aventura, căutări, descoperiri de comori. Dacă toate acestea te atrag, atunci şi slotul te va atrage. În plus, pe jocpăcănele.ro poţi juca Lost Relics gratis şi poţi experimenta fără grijă pierderilor. Câştigurile sunt de partea ta, însă e obligatoriu să începi să joci,altfel nu poţi fi surprins! Norocul şi-l face jucătorul şi singur!

Lost Relics este un slot care te aşteaptă cu grafică încântătoare, sunete plăcute, aşa cum te-a obişnuit NetEnt, relaxare, culori atractive şi disponibilitate pe tableta şi telefonul mobil – pentru mai multă flexibilitate şi distracţie nelimitată:oricând, de oriunde, la un touch distanţă.

Cu un RTP  de 96,3%, distracţie maximă şi câştiguri uşoare, Lost Relics este slotul pe care trebuie să îl încerci imediat!

Încearcă și alte jocuri de păcănele NetEnt pe site-ul nostru!

Alte sloturi


Montezuma
Mirror Mirror
Amazon’s Battle
Lucky 3
Plenty on twenty
Grim Muerto