Lost Relics

ecran lost relics gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran lost relics gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
37 de oameni joacă acum
eldorado logi
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 2500 RON + 500 Rotiri Gratuite

4.4/5 – (5 votes)

Jocul de păcănele NetEnt Lost Relics gratis de la NetEnt inspiră la aventură! Înveți să descoperi tot felul de surprize și să „dezgropi” comori ascunse! Se observă imediat inspirația din spatele jocului, și anume căutările arheologice. Când cauți un joc special și ești novice, Lost Relics demo e la un click distanță.

Cine știe? Poate îți va plăcea atât de mult încât vei dori să îl joci pe bani reali. Se găsește în majoritatea cazinourilor online disponibile în țara noastră. Iar, pentru a continua să te distrezi fără riscuri, trage cu ochiul peste regulile de joc responsabil Fortuna.

Lost Relics gratis – informații generale

Te poți pierde repede în atmosfera jocului de păcănele NetEnt Lost Relics gratis, căci tema explorării te acaparează complet. Este produs de NetEnt, un brand cunoscut în industrie pentru designul modern, care încorporează animații dinamice și umbre. Bineînțeles, acest detaliu nu lipsește nici din Lost Relics slot.

Structura jocului de păcănele NetEnt Lost Relics gratis este diferită de alte surse de distracție asemănătoare. Modelul cu tehnologia Cluster Pays nu se folosește de linii fixe de plată. În schimb, combinațiile de câștig se bazează pe minimum șase simboluri de același fel dintr-un grup („cluster”). Un simbol face parte din grup atunci când are alături pe orizontală sau pe verticală un simbol identic.

Pentru a realiza acele clustere, în Lost Relics demo se folosesc cinci role cu câte cinci rânduri fiecare. Miza minimă pe rundă este de 20 fise, iar cea maximă e de 200 fise. O poți seta prin ajustarea nivelului de la 1 la 10. Valoarea unei fise din NetEnt Lost Relics este ajustabilă din meniu.

În păcănele NetEnt Lost Relics gratis câștigurile vin repede, deoarece „rata de întoarcere la jucător” este mare, de 96,3%. Asta înseamnă că ai șanse mari să obții o combinație câștigătoare generoasă.

Lost Relics demo: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Chiar dacă nu are o structură clasică, jocul de păcănele NetEnt Lost Relics gratis dispune de simboluri diferite care aduc câștiguri variate. Combinațiile valoroase sunt de minimum 6 simboluri identice în cluster și maximum 25 de bucăți (toată suprafața de joc). Ele se împart în trei categorii de câștig, putem spune. Iată care sunt:

  • Romb, treflă, inimă, trifoi – câștiguri de la 2 la 1500 de fise.
  • Casca de războinic și armele de luptă – câștiguri între 10 și 3000 de fise.
  • Inelul și șarpele – minimum 20 și maximum 6000 de fise.

Lost Relics free play: funcțiile jocului

Pe lângă simbolurile ce apar în jocul de păcănele NetEnt Lost Relics gratis care duc la combinații câștigătoare, mai există și o serie de funcții speciale. Iată la ce să fii atent:

  • Coin win – Când e activă, funcția adițională acordă câștiguri de 3x – 30x pe unul din simbolurile unei combinații câștigătoare.
  • Extra Wild – Adaugă trei simboluri Wild aleatorii în locuri necâștigătoare, care nu sunt Scatter sau Wild. Funcția poate duce la apariția a până la 15 simboluri Wild pe tură.
  • Extra Scatter – Un simbol dintr-un cluster câștigător la păcănele Lost Relics acordă Scatter suplimentar.
  • Rotiri gratuite – Sunt apreciate de orice jucător de Lost Relics demo și nu numai. Se activează atunci când sunt trei Scattere aliniate pe rolele 1, 3 și 5. Se acordă 10 rotiri gratuite.
  • Cufărul ascuns – Funcție activată în timpul rundelor Free spins. În spatele simbolurilor se ascunde un cufăr care acordă extra free spins, Coin Win sau Sticky Wild.
  • Sticky Wild – Un simbol Wild ia locul unui alt simbol de pe role și rămâne în acea poziție până la finalul rotirilor gratuite.

Păcănele NetEnt Lost Relics gratis: cum joci chiar acum?

Nu e deloc complicat să joci o rundă de păcănele NetEnt Lost Relics gratis! Pentru că nu există linii de miză, lucrurile sunt foarte simple. Tot ce trebuie să faci este să setezi nivelul mizei și valoarea fiselor, după care apeși butonul din mijloc (Start).

Cei care preferă un joc Lost Relics demo mai rapid pot apela la arhicunoscutul buton „Joc Automat”. Acolo pot face diverse setări pentru a desfășura runde mai rapide. La păcănele NetEnt Lost Relics gratis șansele de a obține profit sunt ridicate. Apoi, după ce experimentezi și te perfecționezi în joc, e mai ușor să treci la versiunea pe bani reali, unde chiar ai șanse să investești fonduri proprii.

Concluzii

La final, te lăsăm în compania jocului de păcănele NetEnt Lost Relics gratis, care te poate distra în timpul liber. Tematica arheologică, ce evocă bogății, te pregătește pentru viitoarele profituri bănești. Iar, în cazul în care preferi păcănelele clasice, cu pietre prețioase, îți putem recomanda jocul Dazzle Me gratis.

Alte păcănele recomandate

iSoftBet
Crystal Clans
4.1/5 – (7 votes)
GAMING1
Hey Sweetie
3.7/5 – (12 votes)
NetEnt
Magic Portals
4.2/5 – (4 votes)
Wazdan
Spectrum
4.1/5 – (8 votes)