NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Legend of Shangri

Producator

NetEnt

Rating

The Legend of Shangri este un slot video cu 6 tamburi şi 5 rânduri – furnizat de compania NetEnt. Caracteristicile principale ale jocului sunt Stick-Re-Spins, Random Substitutions, Nudge Reel și Free Spins.  Proiectat într-o atmosferă cuceritoare şi plină de viaţă, slotul vine la pachet cu funcţii speciale, surprize şi câştiguri care pică, parcă, din cer.

The Legend of Shangri gratis – simboluri şi bonusuri

Medalionul magic este simbolul capabil să înlocuiască toate simbolurile – în afară de Scatter. Fii cu ochii în patru după medalionul magic!

Simbolurile Guru pot apărea stivuite pe toate role, dar pot acoperi doar o singură poziție. Practic, ai şanse de  câștig dacă aterizează 9 sau mai multe aceleași simboluri într-un cluster.

Alinierea a 3 sau mai multe simboluri Free Spins pe oricare dintre tambururi declanșează 5, 6, 7 sau 8 rotiri gratuite.

O altă caracteristică interesantă şi atrăgătoare a acestui joc de păcănele cu speciale este o substituție aleatorie, care adaugă un simbol de substituție pe role.

Funcția Sticky Re-rotiri este activată în cazul în care cel puțin 2 clustere necâştigătoare având acelaşi  simbol apar pe oricare dintre role. Poţi juca The Legend of Shangri gratis pe jocpăcănele.ro.

The Legend of Shangri  include și o gamă largă de caracteristici speciale care adaugă multă adrenalina slotului. În primul rând, deși nu există simboluri Wild clasice, ai acces la simbolurile substitut. Când apar semne de întrebare, ele se vor transforma în simbolul care îţi va oferi cel mai mare câștig posibil pentru acea rotire.

Slotul video Legend of Shangri este unul dintre cele mai recente versiuni de la NetEnt, și poate fi jucat online – atât de pe laptop, dar şi de pe tabletă şi telefon mobil, pentru mai multă flexibilitate şi distracţie fără limite. Jocul are o grafică excelentă, te vei bucura de copaci înfloriţi, temple antice, cascade şi un design sonor la superlativ, aşa cum te-a obişnuit deja NetEnt.Decorurile spectaculoase – specifice NetEnt, te vor acapara şi îţi  vor prezenta o lume magică, în care vei descoperi cât de uşor se pot împleti relaxarea, distracţia şi câştigurile uşoare.

Jucătorii pot alege din 10 niveluri de pariere diferite, permițând o mulțime de posibilităţi de joc pentru toţi jucătorii. Nu trebuie să fii expert, orice nu înţelegi se va clarifica imediat ce începi să joci. Pentru aceasta exista posibilitatea de a juca Legend of Shangri gratis – pe jocpăcănele.ro,dacă vrei să vezi cum joacă înainte… de a risca investiţie în bani reali.

Dar Slotul vine cu o mulţime de alte simboluri, bonusuri şi surprize,astfel încât orice jucător, avansat sau începător, să se poată bucura de o experienţă relaxantă, sigură, transparenta şi care să îi aducă şi câştigurile visate. Jocurile de noroc rămân o cale sigură prin care se pot câştiga bani uşor. Secretul este să fii norocos, iar dacă nu, atunci să înveţi, prin perseverenţă, răbdare şi experienţă, să îţi faci singur norocul.

Alte sloturi


Stickers
The Wild 3
Cherry Trio
Sizzling hot deluxe
Multi Fruit
The Story of Alexander