NetEnt producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran Legend of Shangri-La gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Legend of Shangri-La

Producator

NetEnt

Rating

4.5/5 - 2 voturi

Desfată-te cu un joc atractiv ca Legend of Shangri-La gratis, ale cărui animații speciale te vor încânta! Vizual, arată foarte bine, fiind acompaniat de o muzică frumoasă și liniștitoare, care te cufundă în atmosfera unei lumi asiatice. Iar artificiile și maestrul panda roșu care îți sărbătoresc marile câștiguri te vor convinge să petreci câteva minute distrându-te.

Jocul Legend of Shangri-La demo te transpune într-o lume deosebită, unde câștigurile te așteaptă și unde nu riști nimic. Dacă vrei, poți testa jocul pe bani reali în cazinourile online. E unul din jocurile la care nu îți trebuie mari strategii la păcănele online pentru a ieși învingător.

Legend of Shangri-La gratis, un joc de păcănele zen

Un prim lucru care atrage la Legend of Shangri-La gratis este designul. Mascota animată, acel maestru panda roșu, te va acompania pe durata întregii călătorii. El se bucură alături de tine atunci când ai o rundă victorioasă și se pune pe gânduri când norocul nu e de partea ta. Fundalul jocului de păcănele Legend of Shangri-La de la NetEnt este format dintr-un peisaj natural, cu pomi înfloriți de cireș și prun. Rolele sunt prezentate într-o poartă cu dragoni aurii. Nu uităm frumoasa muzică de inspirație asiatică.

Legend of Shangri-La demo are un RTP de 96,59%, deci ușor peste media jocurilor de acest tip. Asta înseamnă că te poți aștepta la câștiguri destul de frumoase, poate chiar consistente. Pentru a câștiga trebuie să formezi clustere pe cele șase role cu câte 5 rânduri, deoarece nu există linii de plată. Adică e necesar să apară cât mai multe simboluri de același fel unele lângă altele.

Pariul minim la păcănele gratis Legend of Shangri-La este de 10 fise. Valoarea unei fise se setează între 0,01 și 0,10 credite. Miza maximă este de 100 fise.

Legend of Shangri-La demo: care sunt simbolurile și cum plătesc

La jocul Legend of Shangri-La gratis trebuie doar să prinzi suficiente simboluri identice pentru a ieși victorios și a-ți mări soldul virtual. Ce simboluri întâlnești și cum pot plăti ele? Hai să vedem:

  • Peștisorul auriu, Libelula roz, Fluturele verde, Floarea de cireș – între 5 și 2000
  • Maimuța mare – între 20 și 5000
  • Elefantul mare – între 20 și 5000
  • Linx-ul mare – între 30 și 10.000

Cel puțin nouă simboluri identice adiacente îți aduc un câștig. Poți avea maximum 30 de simboluri de același fel active la o rundă. De aceea, putem spune că jocul Legend of Shangri-La gratuit e ofertant.

Păcănele Legend of Shangri-La: funcțiile jocului

Care sunt funcțiile speciale ale jocului Legend of Shangri-La gratis? Iată-le explicate pe scurt:

  • Simbolurile guru – sunt cei trei guru (elefant, linx, maimuță) care pot apărea în format mare sau mic.
  • Substitution simbol – Semnul întrebării verde – Wild. Se transformă într-un simbol necesar pentru formarea unui cluster câștigător la Legend of Shangri-La demo. Nu poate înlocui Free Spins.
  • Random substitutions – Dacă ai minim două clustere cu simbol identic, un simbol substitut este adăugat pentru a obține un câștig.
  • Sticky respins – Sunt activate de două clustere necâștigătoare cu același simbol, într-o rundă. În timpul rundei Legend of Shangri-La slot gratis simbolurile identice rămân pe loc și se învârt doar celelalte.
  • Simboluri free spins – Carte specială ce ocupă două locuri. Trei sau mai multe care apar pe orice poziție, chiar și parțial, declanșează rotiri gratuite.
  • Nudge reel – Un simbol Free Spins care apare pe jumătate, în același timp cu altele două, poate fi mutat pentru a forma o combinație câștigătoare.

Legend of Shangri-La gratis: cum joci chiar acum?

Jocul Legend of Shangri-La gratis are un stil de joc simplu, cu pași bine definiți. În bara de jos găsești meniul cu toate butoanele utile. În mijloc se află „Start”, simbolizat de imaginea Yin Yang.

În stânga este nivelul pe care îl setezi de la 1 la 10 pentru a crește sau scădea numărul fiselor jucate. În dreapta alegi valoarea fisei. Lângă „Start” ai butonul de „Joc automat” cu setări minime, de număr de rotiri, și setări ceva mai complexe pentru oprire. În dreapta lui alegi Miză max pentru runde cu miza maximă a jocului.

Tot ce trebuie să faci după ce alegi detaliile referitoare la miză este să apeși butonul de „Start”, din mijloc, pentru a porni runda.

Concluzii

Iubitorii jocurilor cu tematică asiatică vor îndrăgi Legend of Shangri-La gratis. Are de toate, de la un design plin de culoare și animat și până la muzica ce te menține în atmosfera calmă. Totuși, dacă tematica nu e pe placul tău, poate niște păcănele cu zaruri gratis îți vor surâde. 

Alte sloturi


Book of Cleopatra Super Stake
3.9/5 - 9 voturi
Super Heroes
3.7/5 - 3 voturi
Aztec Gems
3.8/5 - 18 voturi
The Magnificent Seven
3.2/5 - 5 voturi
Burning Hot
4.5/5 - 2 voturi
Wild Bots
3.8/5 - 6 voturi