NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratuite la Păcănele EGT

Prinde Oferta Unibet
ecran Koi Princess gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Koi Princess

Producator

NetEnt

Rating

4/5 - 1 voturi

Pentru fanii anime-urilor, Koi Princess gratis este unul dintre cele mai populare jocuri! În afară de tematica sa inspirată din cultura japoneză, Koi Princess slot îți poate aduce premii foarte mari. Textul de față îți prezintă tot ce trebuie să știi despre joc, de la grafică, la simboluri și plăți. În afară de acest joc de păcănele, aici mai poți întâlni și alte sloturi NetEnt online pe care le poți încerca gratis pentru a te distra la maxim!

Koi Princess gratis, un joc de păcănele distractiv și cu plată excelentă

Doar după câteva rotiri la Koi Princess gratis, vei vedea că jocul este extrem de simplu, dar distractiv datorită graficii spectaculoase și a tematicii sale. În partea din stânga se află chiar prințesa Koi, care se va bucura la fiecare câștig al tău. Are o structură clasică de 3 rânduri și 5 role, iar rata de plată (coeficientul RTP) este de 96%, mai mult decât suficient pentru a genera câștiguri care te vor face să revii de mai multe ori la acest joc.

Un alt motiv de revenire la Koi Princess slot îl reprezintă și creatorul său de încredere, NetEnt. Furnizorul de jocuri de noroc este recunoscut pe plan internațional pentru jocurile sale ușoare, ideale și pentru jucătorii începători, care au tematici care mai de care mai interesante. Are mai multe simboluri, printre care se numără și cele clasice, de cărți de joc, dar și tematice, precum țestoasa, medalioanele, leul și chiar prințesa Koi.

Koi Princess slot: simboluri și plăți

Simbolurile din Koi Princess gratis se plătesc de la stânga la dreapta, dacă există cel puțin 3 simboluri similare (cu unele excepții) pe una dintre cele 20 de linii de plată fixe ale jocului. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

 • Prințesa Koi: până la 4.000 de credite. Se plătește și când apare de doar două ori.
 • Leul: până la 3.000;
 • Țestoasa: până la 2.500;
 • Medalioanele: până la 2.000;
 • A: până la 1.600;
 • K: până la 1.400;
 • Q: până la 1.200;
 • J: până la 1.100;
 • 10: până la 1.000.

Păcănele online Koi Princess: funcții speciale

Ceea ce impresionează și aduc câștiguri mari sunt funcțiile și simbolurile speciale ale Koi Princess slot.

 • Simbolul Wild: reprezentat de un val, substituie orice alt simbol cu excepția simbolului Bonus.
 • Simbolul Bonus: este ilustrat printr-un dragon și 3 simboluri pe rolele 1, 3 și 5 declanșează o funcție Bonus aleatorie: Sure Win Free Spins, Wild Reels Free Spins, Bonus Wheel și Coin Win. Fiecare are particularitățile sale care te vor ajuta să-ți maximizezi câștigul.
 • Funcții aleatorii: În timpul oricărei runde, se poate declanșa o funcție aleatorie: 5-HIT, Random Wilds, Wild Reels și Bonus Activation. Trebuie să alegi unul dintre cei 3 pești afișați mai jos pentru a dezvălui funcția de care vei beneficia în acea rundă.
 • Miză Bonus: poate fi activată la fiecare rundă și dublează costul mizei, dar mărește șansa de a activa funcții bonus sau aleatorii.

Koi Princess gratis: cum joci?

Trebuie doar să joci câteva runde Koi Princess gratis pentru a cunoaște tot ce trebuie despre modul de joc. Butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos a Koi Princess slot. De aici poți porni rundele, poți juca în mod automat mai multe runde și poți stabili miza. Pariul îl vei regla în funcție de nivel și de valoarea fisei. În plus, tot din această secțiune,poți activa miza bonus. De asemenea, din stânga jos, poți consulta secțiunea de informații de unde poți afla mai multe despre regulile jocului de păcănele Koi Princess, simboluri, plăți și funcții speciale.

Concluzii

Fanii anime-urilor se vor distra cu siguranță cu Koi Princess gratis. Și chiar dacă nu ești mare fan al acestui gen de desene, tot vei găsi acest slot unul interesant datorită funcțiilor sale speciale și a câștigurilor substanțiale pe care le poți obține în urma acestora. De aceea, este foarte posibil să dorești să îl încerci și pe bani reali pentru a profita din plin de experiența unui joc de noroc. Există multe cazinouri online care au slotul și unde deschiderea unui cont este foarte simplă și profitabilă.

Alte sloturi


Emperor’s Garden
3.7/5 - 19 voturi
Rings of Fortune
4.7/5 - 3 voturi
Book of Ra
4.3/5 - 57 voturi
Spina Colada
5/5 - 1 voturi
Golden Ark
5/5 - 2 voturi
Boost Racers
3.5/5 - 4 voturi