NetEnt producator pacanele

800 Rotiri Gratuite 20 Super Hot

Prinde Oferta Unibet
Koi-Princess

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Koi Princess

Producator

NetEnt

Rating

Koi Princess este un joc de pacanele gratis de-abia adăugat pe site. Cei de la NetEnt s-au întrecut pe sine în acest joc cu grafică formidabilă și numeroase elemente speciale. Jocul este inspirat din filmele anime și este unul din cele mai distractive. Iată ce trebuie să știi despre el!

Simboluri valoroase și plăți bune

Koi Princess are 20 de linii de plată. Simbolurile din jocul de pacanele gratis includ artefacte japoneze (monede care aduc până la 200 de credite, statui verzi cu până la 250 de credite și statui portocalii cu până la 300 de credite).

Există mai multe simboluri wild și scatter. Simbolul scatter standard este prințesa, în timp ce simbolul wild standard sunt valurile. Pe măsură ce joci vei vedea că apar mai multe tipuri de simboluri wild și scatter. Pentru a beneficia de numeroasele bonusuri ale jocului, trebuie să activezi butonul Bonus Bet. Acesta îți va crește șansele să prinzi elemente speciale. Există de asemenea și bonusuri aleatorii, așa că se lasă cu multe surprize.

Runde bonus variate

Atunci când prinzi un simbol bonus pe rolele 1, 3 și 5, primești o rundă bonus dintre Sure Win Free Spins, Wild Reels Free Spins, Coin Win și Bonus Wheel. Sure Win Free Spins îți aduce 10 rotiri gratuite în timpul cărora câștigurile au cel puțin valoarea fixă Sure Win. Wild Reels Free Spins îți aduce 10 rotiri în timpul cărora între 1 și 5 role sunt acoperite complet de simboluri wild. Coin win îți aduce o sumă fixă de credite, în timp ce Bonus Wheel aduce o roată a norocului de care rotești pentru a câștiga credite și runde bonus.

Dacă ești iubitor de anime-uri, atunci Koi Princess ți se va părea un joc excelent de pacanele. Grafica, povestea și mai ales câștigurile sunt la alt nivel.

Încearcă și tu jocul gratis pe Joc Pacanele și descoperă elementele sale speciale! Adăugăm mereu jocuri noi, astfel încât să ai la dispoziție cele mai atractive opțiuni de joc. La noi pe site poți fi sigur că găsești cele mai populare jocuri din cazinouri în varianta gratuită. Fii pe fază pentru a descoperi care sunt jocurile de pacanele ale momentului și a le testa fără bani!

Alte sloturi


The Story of Alexander
Secret of the Stones
Mystery Joker
Ramesses Riches
House of Doom
Super flip