iSoftBet producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
kobushi slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Kobushi

Producator

iSoftBet

Rating

Dacă ești pasionat de cultura japoneză, atunci nu poți rata unul dintre cele mai îndrăgite jocuri Isoftbet de la ora actuală, Kobushi. Cu un design foarte original, slotul online include numeroase simboluri speciale ce îți aduc oportunități de câștig. Kobushi este produsul unui serial TV de succes difuzat pe ABC. În mare parte, acțiunea se petrece într-un restaurant japonez în care sushi se trezește la viață. Jucându-te Kobushi gratis, te vei bucura de două jackpot-uri, dar și de o rundă de rotiri interactive gratuite.

Cum se joacă Kobushi gratis?

Când vine vorba de jocuri Isoftbet, știm că majoritatea sloturilor online au cinci role, iar Kobushi nu face excepție de la această regulă. Sloturile online prezente în jocul Kobushi gratis, produs de Isoftbet, au personaje preluate din serial – o caracatiță purpurie, un pește cu ochi mari, precum și diferite alte personaje de sushi de culori diferite.

Pentru a câștiga trebuie să formezi pe o linie de câștig trei simboluri dintr-un rând de la stânga la dreapta. Nu este obligatoriu să joci toate cele 30 linii de câștig, ci poți juca și mai puține. Așadar, ai posibilitatea de a alege dintre 1,5,10,15, 20, 25 și maxim 30 linii de câștig pe care să le poți juca. Bandana verde care poartă sushi este un simbol valoros în joc alături de caracatiță. Dacă îți pică 5 la rând vei câștiga 1000 de monede. Simbolul are funcția specială pe care o îndeplinește un bonus de tip Wild bonus astfel că poate substitui orice alt element.  Celelalte simboluri ale sloturilor online îți aduc între 50 și 500 monede – cu condiția de a se opri 5 la rând pe aceeași linie.

Un alt simbol preferat de jucători este elementul care înfățișează sushi din somon. Acesta are rate de plată profitabile adică oferă utilizatorului de 5x, 10x sau 25 de ori din totalul pariului atunci când apar 3,4 sau 5 simboluri oriunde altundeva de-a lungul celor 5 role.

Elemente de design unice, jackpoturi uriașe

La acest joc de slot online, există două tipuri de jackpoturi progresive și anume: Sushi Jackpot și Kabushi Jackpot. Ambele sunt valabile doar când plasezi cel mai mare pariu. Pentru a activa runda, ai nevoie să nimerești trei sau mai multe simboluri Kobushi bonus pe liniile câștigătoare.

Runda de Jakpot îți va înfățișa un ecran din care va trebui să alegi 15 simboluri diferite de bonus Kobushi, iar pentru a descoperi ce ai câștigat va trebui să faci click pe ele. Datorită celor două Jackpoturi poți câștiga în această rundă până la 15 000 de monede.

Elementele de design unice și distractive îmbunătățesc experiența de joc a utilizatorului, iar oportunitățile de câștig îți aduc jackpoturi uriașe!

Runda bonus este activată de cel de-al treilea simbol al slotului – de data aceasta o pisică pufoasă. Pe ecran, vor apărea patru boluri de sushi care trebuie mâncate de pisică. Acestea vor indica numărul de rotiri gratuite. Pentru multiplicatorul tău, va trebuie să alegi una dintre cele patru și să începi să joci o linie de elemente – simbolul care se va opri va deveni un extra Wild. O rundă îți poate aduce numeroase oportunități reale de câștig – elemente Extra Wild, multiplicatori sau un anumit număr de rotiri gratuite care îți multiplică șansele de câștig.

Alte sloturi


7 Sins
Xmas Joker
Always Hot Deluxe
Asian Diamonds
Pandamania
Lucky Lady Charm