iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
kobushi slot gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Kobushi

Producator

iSoftBet

Rating

4/5 - 4 voturi

Dacă ești pasionat de cultura japoneză, atunci nu poți rata unul dintre cele mai îndrăgite jocuri Isoftbet de la ora actuală, Kobushi. Cu un design foarte original, slotul online include numeroase simboluri speciale ce îți aduc oportunități de câștig. Kobushi este produsul unui serial TV de succes difuzat pe ABC. În mare parte, acțiunea se petrece într-un restaurant japonez în care sushi se trezește la viață. Jucându-te Kobushi gratis, te vei bucura de două jackpot-uri, dar și de o rundă de rotiri interactive gratuite!

Cum se joacă Kobushi gratis?

Când vine vorba de jocuri Isoftbet, știm că majoritatea sloturilor online au cinci role, iar Kobushi nu face excepție de la această regulă. Sloturile online prezente în jocul Kobushi gratis, produs de Isoftbet, au personaje preluate din serial – o caracatiță purpurie, un pește cu ochi mari, precum și diferite alte personaje de sushi de culori diferite.

  • Pentru a câștiga trebuie să formezi pe o linie de câștig trei simboluri dintr-un rând de la stânga la dreapta. Nu este obligatoriu să joci toate cele 30 linii de câștig, ci poți juca și mai puține. Așadar, ai posibilitatea de a alege dintre 1,5,10,15, 20, 25 și maxim 30 linii de câștig pe care să le poți juca.
  • Bandana verde care poartă sushi este un simbol valoros în joc alături de caracatiță. Dacă îți pică 5 la rând vei câștiga 1000 de monede. Simbolul are funcția specială pe care o îndeplinește un bonus de tip Wild bonus astfel că poate substitui orice alt element.
  • Celelalte simboluri ale sloturilor online îți aduc între 50 și 500 monede – cu condiția de a se opri 5 la rând pe aceeași linie.
  • Un alt simbol preferat de jucători este elementul care înfățișează sushi din somon. Acesta are rate de plată profitabile adică oferă utilizatorului de 5x, 10x sau 25 de ori din totalul pariului. Când? Atunci când apar 3,4 sau 5 simboluri oriunde altundeva de-a lungul celor 5 role.

Păcănele Kobushi demo – elemente de design unice, jackpoturi uriașe

La Kobushi gratis există două tipuri de jackpoturi progresive și anume: Sushi Jackpot și Kabushi Jackpot. Ambele sunt valabile doar când plasezi cel mai mare pariu. Pentru a activa runda, ai nevoie să nimerești trei sau mai multe simboluri Kobushi bonus pe liniile câștigătoare.

Runda de Jackpot îți va înfățișa un ecran din care va trebui să alegi 15 simboluri diferite de bonus Kobushi, iar pentru a descoperi ce ai câștigat va trebui să faci click pe ele. Datorită celor două Jackpoturi poți câștiga în această rundă până la 15 000 de monede. Elementele de design unice și distractive îmbunătățesc experiența de joc a utilizatorului, iar oportunitățile de câștig îți aduc jackpoturi uriașe!

Runda bonus din Kobushi gratis este activată de cel de-al treilea simbol al slotului – de data aceasta o pisică pufoasă. Pe ecran, vor apărea patru boluri de sushi care trebuie mâncate de pisică. Acestea vor indica numărul de rotiri gratuite. Pentru multiplicatorul tău, va trebuie să alegi una dintre cele patru și să începi să joci o linie de elemente. Simbolul care se va opri va deveni un extra Wild. O rundă îți poate aduce numeroase oportunități reale de câștig – elemente Extra Wild, multiplicatori sau un anumit număr de rotiri gratuite care îți multiplică șansele de câștig.

Concluzii

Joacă Kobushi gratis chiar acum! Slotul este unul atractiv, cu o tematică frumoasă și funcții ce îți permit să acumulezi multe câștiguri. Are un RTP bun, o volatilitate ok și te provoacă să-l încerci și pe bani reali. Dacă după ce-ai jucat demo, vrei să te bucuri și de câștiguri adevărate, nu uita de un bonus de bun venit. Suntem siguri că online casino-ul ales de tine are o ofertă magnifică la înregistrare, cu care să joci mai mult, gratuit!

Îți recomandăm bonusul de la Maxbet. Este o ofertă la înregistrare atractivă, ce-ți permite să descoperi mai multe jocuri de noroc din portofoliul operatorului. Cerințele de rulaj sunt foarte simple, iar depunerea minimă mai mult decât accesibilă. Îți recomandăm totuși să faci un prim depozit mai mare, pentru a te bucura de o sumă bonus cât mai mare. Mult succes!

Alte sloturi


Kingdom of Legend
3/5 - 1 voturi
Copy Cats
3/5 - 2 voturi
Unicorn Legend
5/5 - 1 voturi
5 Lions Dance
3.7/5 - 16 voturi
Skulls of Legend
4/5 - 8 voturi
Gold King
4.7/5 - 3 voturi