Jungle Jamboree

Jungle Jamboree demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Jungle Jamboree demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (3 votes)
Simboluri
Tigru, Elefant, Cristale
Structură
5×3
Linii de plată
20
RTP
96,22%
Volatilitate
Înaltă
Data lansării
Februarie 2023
Yoji Casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 700 Rotiri Gratuite

5/5 – (3 votes)

Te invităm la o plimbare prin junglă alături de Jungle Jamboree gratis! Slotul, produs de Relax Gaming, este recent lansat și are o tematică drăguță și distractivă. Pe role vei găsi diverse animale sălbatice, printre care și un tigru, precum și cristale de diferite culori. Simbolurile de bază plătesc bine în slot, dar mai bine o fac specialele, în număr destul de mare!

Jungle Jamboree gratis, păcănele cu animale și cristale

Practic, Jungle Jamboree gratis te provoacă să descoperi jungla plină de bogății. Vei da peste tigri, elefanți, papagali și reptile, dar și peste un Wild floare profitabil. Cristalele sunt și ele prezente, în diferite culori, iar simbolul de aur Scatter te va răsplăti cu până la 18 jocuri gratis. Dacă vrei să afli mai multe despre acest tip de simbol, te invităm să citești articolul despre Scatter la păcănele

În ceea ce privește simbolurile de bază din Jungle Jamboree demo ar mai fi încă ceva de spus – plățile!

 • Tigru: până la 5 credite
 • Elefant: până la 5 credite
 • Papagal: până la 0.40 credite
 • Reptilă: până la 0.40 credite
 • Cristale de diferite culori: până la 0.20 credite.

Tigrul și elefantul plătesc de la 3 combinații până la 10 – plățile de mai sus sunt pentru numărul maxim de apariții. Restul simbolurilor din Jungle Jamboree slot plătesc până la 5 apariții. 

Ce speciale ai la Jungle Jamboree demo?

Cum am zis, la Jungle Jamboree gratis ai în simbol Wild și Scatter. Dar hai să vedem, mai exact, cum poți să te distrezi!

 • Wild: este o floare și poate apărea doar pe rolele 2, 3, 4 și 5. Rolul său este cel standard, de înlocuire a altor simboluri în vederea creării unor plăți mai mari;
 • Scatter: este simbolul de aur și declanșează jocurile gratis. 3 Scatteruri dau 8 jocuri gratis, 4 dau 12 jocuri gratis, iar 5 Scatteruri oferă numărul maxim de 18 jocuri gratis. În timpul acestei funcții câștigurile sunt multiplicate cu 3x.
 • Funcția Split Symbols: simbolurile cu plăți mari, elefantul și tigrul, pot să creeze linii câștigătoare cu până la 10 simboluri.
 • Jackpot: în Jungle Jamboree demo poți lua random și un jackpot fix. Acest jackpot la păcănele poate fi de 5 tipuri – Rapid, Minor, Midi, Major și Mega.

Alte detalii despre Jungle Jamboree slot

Jungle Jamboree gratis este un joc de păcănele de aventură, la fel ca Jungle Adventure free sau Lucky Lions Wild Life. Structura lui este una destul de simplă, de 5×3, dar modul Spit Symbols va condimenta puțin aventura. Vei juca pe 20 de linii de plată și te vei bucura de câștiguri destul de bune.

Păcăneaua are o volatilitate înaltă, deci va plăti mai răruț ca altele. Dar și când o va face! Totuși, nu o recomandăm în cazul în care ești la început, deoarece te poate plictisi. Chiar dacă nu joci bani reali pe ea, este nevoie să te obișnuiești puțin cu modul de plată înainte de a porni în această aventură. 

Și rata de plată la Jungle Jamboree slot este mare, de 96,22%. Este peste media pieței, deci dacă îți place, poți să-i dai o șansă și pe bani reali. O poți juca, de exemplu, la Vlad Cazino sau Unibet. Și dacă nu ai cont la aceste cazinouri, îți recomandăm să îți faci și să revendici și un bonus de bun venit. Așa descoperi mai multe jocuri și ai șanse mai mari de câștig.

Cum joci la păcănele Jungle Jamboree gratis?

Am lăsat asta mai la final deoarece Jungle Jamboree gratis se joacă destul de ușor. Pașii sunt intuitivi, ca la mai toate păcănele de la Relax Gaming. Vom trece totuși și prin ei – cei aflați la început au nevoie de acestea informații.

 1. Dă click pe Joacă gratis de la începutul acestui articol. Apoi așteaptă puțin ca jocul să se încarce.
 2. Citește mai multe despre Jungle Jamboree. Găsești informații în secțiunea i din meniul cu 3 liniuțe.
 3. Setează miza dorită. Poți juca pe mize diverse, de la 0.10 credite la 35 credite. Alegi pariul din butoanele + și -.
 4. Începe o rundă. Dă click pe săgeata mare pentru a învârti rolele. Poți seta și învârtiri automate, dacă vrei, din butonul de lângă Spin. 

Poți să încerci Jungle Jamboree demo oricând dorești, deoarece jocul este optimizat și pentru telefoane mobile. Îți trebuie doar o conexiune bună la internet. Pe Joc Păcănele nu este necesar să te loghezi pentru a juca și nici nu trebuie să descarci jocurile.

Concluzii

Ne bucurăm că ai rămas alături de noi și sperăm că ți-a plăcut să joci Jungle Jamboree gratis. Păcăneaua este una modernă, dar cu structură simplă, deci e numai bună și pentru cei cu experiență, dar și pentru jucătorii mai puțin experimentați. Ține însă minte faptul că are o volatilitate mare și că va plăti mai rar. O altă păcănea pe care o poți încerca cu tematica junglei este Jungle Gorilla gratis. Baftă!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Queen of Atlantis
4/5 – (6 votes)
Nolimit City
Dead Canary
5/5 – (1 vote)
Pragmatic Play
Dance Party
3.6/5 – (7 votes)
Novomatic
River Queen
3.7/5 – (10 votes)