Jumanji

jumanji JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
jumanji JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
18 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.6/5 – (5 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Jumanji slot este un joc de păcănele online lansat în 2018. Jocul de la NetEnt este inspirat din filmul cu același nume și îți aduce pe ecran numeroase animații și câștiguri. Joacă Jumanji gratis aici și exersează pentru jocul pe miză reală! Jocul se găsește la NetBet și poate fi jucat cu mai multe runde gratis folosind bonusul nostru exclusiv de bonus la înregistrare Netbet!

Jumanji gratis – zaruri, bonusuri și rotiri gratuite

Jocul Jumanji online gratis are 5 role și 36 de linii de plată fixe. Simbolurile redau foarte bine tema filmului, iar animațiile ajută mult pe partea de interactivitate. Deci, dacă ți-a plăcut filmul Jumanji online și ești și fan păcănele, slotul de față sigur va reuși să te captiveze. Vei avea parte de o super aventură!

Rotirile gratuite din acest joc de păcănele sunt cu totul aparte. Runda cu free spins din joc Jumanji gratis începe atunci când prinzi 3, 4 sau 5 simboluri scatter (o cutie). În funcție de numărul de simboluri scatter vei primi aruncări de zaruri. Aceste aruncări îți vor arăta câte rotiri gratuite și ce funcții speciale primești.

Poți beneficia, după cum urmează:

  • 10 rotiri gratuite cu simboluri sticky wild (fixe)
  • 7 rotiri gratuite cu role wild
  • 6 rotiri gratuite cu un câștig garantat pe fiecare
  • 5 rotiri gratuite cu 4-9 simboluri wild extra

Există de asemenea mai multe tipuri de simboluri wild și funcții ce se declanșează aleatoriu în timp ce joci. La fiecare rotire poți avea parte de o surpriză. Merită să joci Jumanji gratis pentru a te obișnui cu varietatea de elemente speciale.

Alte informații despre Jumanji online gratis

Jumanji este un joc de păcănele plin de elemente interactive, la care ai toate șansele să prinzi câștiguri generoase. Este unul dintre cele mai noi și mai distractive jocuri. Cu o rată de plată de 96.33%, merită pe deplin să îl încerci! Ce înseamnă rată de plată de peste 96%? Ei bine, un joc de păcănele cu RTP mai mare de 96% este considerat mereu profitabil. Asta pentru că foarte mulți jucători reușesc să retragă din el câștiguri foarte bune.

Jucând însă Jumanji online gratis nu ai parte de câștiguri. Asta pentru că păcăneaua este demo, deci victoriile sunt fictive. Jocul demo este însă perfect pentru a exersa și a-ți face strategii. După cum spuneam și mai sus, păcăneaua Jumanji slot este disponibil pe miză reală la Netbet. Jocul nostru este exact la fel, doar că în varianta pe credite virtuale. Încearcă-l și tu în metoda preferată și convinge-te de distracție și șansele de câștig!

Iar dacă îți place cum decurg rundele la acest slot, înseamnă că îți vor plăcea și alte păcănele de la acest producător. Prin urmare, vrem să-ți mai recomandăm încă un joc. Este ceva mai animat și mai colorat, dar promitem că Fruit Case gratis este cel puțin la fel de distractiv!

Concluzii

Vezi în link ce jocuri păcănele 77777 poți juca fără depunere! Ți-am recomandat păcănele clasice pentru că acestea sunt, de obicei, cele mai populare. Ne aduc aminte de jocul în săli și oferă câștiguri frumoase. Dar, Jumanji gratis nu este o mini păcănea gratis clasică, asta pentru că este inspirată dintr-un film. Și încă dintr-unul super fain, cu super acțiune și multă adrenalină. Joacă și tu Jumanji demo la noi pe Joc Păcănele și vezi mai bine despre ce este vorba!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
3 Dancing Monkeys
3.3/5 – (15 votes)
Oryx Gaming
Win Blaster
3.5/5 – (37 votes)
Spinomenal
Spear of Fire
4.2/5 – (4 votes)
NetEnt
Butterfly Staxx
4.7/5 – (3 votes)