NetEnt producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
jumanji

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jumanji

Producator

NetEnt

Rating

Jumanji este un joc de păcănele online lansat chiar luna trecută. Jocul de la NetEnt este inspirat din filmul cu același nume și îți aduce pe ecran numeroase animații și câștiguri. Joacă Jumanji gratis aici și exersează pentru jocul pe miză reală! Jocul se găsește la NetBet și poate fi jucat cu mai multe runde gratis folosind bonusul nostru exclusiv de 150% până la 1000 RON, alături de 50 de rotiri gratuite!

Jumanji gratis – zaruri, bonusuri și rotiri gratuite

Jocul Jumanji are 5 role și 36 de linii de plată fixe. Simbolurile redau foarte bine tema filmului, iar animațiile ajută mult pe partea de interactivitate.

Rotirile gratuite din acest joc de păcănele sunt cu totul aparte. Runda începe atunci când prinzi 3, 4 sau 5 simboluri scatter (o cutie). În funcție de numărul de simboluri scatter vei primi aruncări de zaruri. Aceste aruncări îți vor arăta câte rotiri gratuite și ce funcții speciale primești.

Poți beneficia după cum urmează:

  • 10 rotiri gratuite cu simboluri sticky wild (fixe)
  • 7 rotiri gratuite cu role wild
  • 6 rotiri gratuite cu un câștig garantat pe fiecare
  • 5 rotiri gratuite cu 4-9 simboluri wild extra

Există de asemenea mai multe tipuri de simboluri wild și funcții ce se declanșează aleatoriu în timp ce joci. La fiecare rotire poți avea parte de o surpriză. Merită să joci Jumanji gratis pentru a te obișnui cu varietatea de elemente speciale.

Jumanji este un joc de păcănele plin de elemente interactive, la care ai toate șansele să prinzi câștiguri generoase. Este unul dintre cele mai noi și mai distractive jocuri. Cu o rată de plată de 96.33%, merită pe deplin să îl încerci!

După cum spuneam și mai sus, jocul este disponibil pe miză reală la Netbet. Jocul nostru este exact la fel, doar că în varianta pe credite virtuale. Încearcă-l și tu în metoda preferată și convinge-te de distracție și șansele de câștig!

Vezi în link ce jocuri păcănele 77777 poți juca fără depunere!

Alte sloturi


Wins of Fortune
Just Jewels
Spellcast
Faust
Route of Mexico
Mustang Gold