...

Juicy Riches

Autor: Gabi

Actualizat: 14 iunie 2024

Juicy Riches gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Juicy Riches gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
33 de oameni joacă acum
Producător
Rating
Rate this slots
Structură
5×3
Linii de plată
20
RTP
95,26%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Februarie 2023
Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Delectează-te cu cele mai suculente câștiguri la Juicy Riches gratis! Într-un ambient exotic, aparatul cu fructe are o mecanică spectaculoasă, unde grila crește pe măsură ce câștigi. Citește ghidul nostru și află totul despre jocul cu de păcănele gratis cu cireșe. De asemenea, ca să te familiarizezi cu funcțiile lui, joacă-l la noi, pe gratis! Este un joc interesant, simplu, perfect pentru începători, dar și pentru cei experimentați.

Despre Juicy Riches gratis

Juicy Riches gratis are (la început) o grilă de 5 role și 3 rânduri. Atunci când câștigi, simbolurile care acordă plată dispar și în locul lor apar altele. Mai mult, structura de 5X3 crește după fiecare câștig. După primul, devine 6X3, după al doilea 6X4 și după al treilea și ultimul, 6X5.

Novomatic este cel care a creat Juicy Riches free, deci modul de funcționare rămâne unul intuitiv. Setezi miza totală și alegi dintre mai multe valori, de la 0,2 la 300 de fise per rundă. Apoi, apeși butonul de spin ca să pornești o rundă de joc. Este, bineînțeles, compatibil pe orice dispozitiv. Totuși, pe mobil, îl poți juca doar în modul peisaj, dar nu-i nimic rău în asta. Vei fi și mai aproape de fructele suculente!

În esență, tema de la Juicy Riches slot este cu fructe și alte simboluri clasice. Atmosfera este una exotică, dată de fundalul cu palmieri, ocean și plajă. Totuși, îl putem încadra și în categoria celor mai mișto jocuri casino cu clopoței pe care le poți încerca.

Plățile Juicy Riches demo

Juicy Riches gratis are un RTP bun de 95,26% și plătește pe minim 20 de linii. Numărul de linii crește la 40 pentru structura de 6X4 și la 50 pentru grila de 6X5. În jocul inițial, cu structura de 5X3, premiile se oferă numai în combinații de la stânga la dreapta. Pentru structurile mărite, câștigurile au loc în ambele direcții. Simbolurile aduc câștiguri bune pe liniile de plată, după cum reiese din cele de mai jos:

 • 6x Șeptar roșu: plătește 30x miza totală;
 • 6x Șeptar galben: plătește 25x miza totală;
 • 6x Clopoței: plătește 20x miza totală;
 • 6x Dolar: plătește 15x miza totală;
 • 6x Pepene: plătește 10x miza totală;
 • 6x Cireșe, Lămâi, Portocală, Prună sau Struguri: plătesc 1x miza totală.

Specialele Juicy Riches gratis

Juicy Riches gratis are speciale care te vor face să dai spin după spin. Ele schimbă modul de joc în avantajul tău, plățile fiind legate mult mai des. Mai jos îți vom explica fiecare simbol și funcție în parte. Hai să vezi despre ce e vorba!

 • Simbolul Wild: este înlocuitor pentru alte simboluri pe liniile de plată.
 • Traseu cu săgeți: la fiecare câștig în cascadă, se aprinde o săgeată deasupra rolelor. După ce aprinzi cele 3 săgeți, urmează cele 4 plăci cu cocktailuri. Aceste plăci cu cocktailuri acordă 5 rotiri gratuite. Aprinzi câte una la fiecare nou câștig în cascadă. Cu cât aprinzi mai multe, cu atât secvența specială este mai avantajoasă.
 • Simbolul Juicy Riches: apare numai în timpul rotirilor gratuite. Sunt simboluri mister care dezvăluie toate același tip de simbol.
 • Gamble: pariază un câștig la mini jocul de risc unde trebuie să ghicești culoarea cărții. Dacă nu ghicești, vei pierde câștigul pariat. Dar dacă ghicești, îți dublezi suma câștigată.

Secvența de rotiri gratuite este una progresivă, care se îmbunătățește pe măsură ce aprinzi mai multe cocktailuri. Iată ce primești, în ordinea lor crescătoare:

 • Cocktail roz: runde gratuite cu un simbol Juicy Riches obișnuit.
 • Cocktail portocaliu: rotiri gratuite cu simbol Juicy Riches stivuit.
 • Cocktail albastru: rotiri gratis cu simboluri Juicy Riches 2X2.
 • Cocktail verde: spinuri bonus cu simboluri Juicy Riches 3X2.

În timpul jocurilor gratuite, mai poți primi runde suplimentare cu un alt traseu cu 7 plăci. La 4, 5, 6 și 7 plăci, primești 4, 6, 8 și respectiv 10 runde.

Unde joci păcănele Juicy Riches pe bani?

Un joc atât de spectaculos precum Juicy Riches gratis merită încercat, mai ales că nu dai niciun ban. Dar dacă vrei să crești nivelul de adrenalină, iar câștigurile să fie reale, poți să-i dai câteva spinuri și pe bani reali. Din fericire, chiar ai unde să-l joci. Cazinouri tari precum Superbet, Betbet și Mr Bit îl au în portofoliul lor. 

Acestea sunt platforme de top care excelează la capitolul bonusuri. Așadar, înscrie-te, depune și ia o promoție avantajoasă ca să începi aventura ta așa cum trebuie. După care te poți delecta cu aparate, cum ar fi Juicy Riches online, Burning Hot, Shining Crown și multe altele.

Concluzii

Juicy Riches gratis oferă 4 tipuri de cocktailuri, toate delicioase. Vorba „curcubeu pe cerul gurii” nu a fost niciodată mai adevărată cum e acum. Suntem siguri că vei dori să repeți această experiență delicioasă, inclusiv pe bani. Aprozarul nostru este mereu plin cu fructe suculente. Le întâlnești și la 100 Juicy Fruits gratis sau poți vedea toată colecția noastră de păcănele cu fructe. Baftă!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Sugar Cubes
3.5/5 – (13 votes)
Novomatic
Book of Ra Deluxe 10
3.7/5 – (26 votes)
Novomatic
Winter Queen
4.3/5 – (7 votes)
NYX
Jackaroo Jack
4.2/5 – (4 votes)
Autor