testare Joker Wild Blaster gratis de la Stakelogic - Joc Păcănele
d-none iframe-link Stakelogic producator pacanele
Joker Wild Blaster gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Joker Wild Blaster

Producator

Stakelogic

Rating

Dacă îți plac experiențele clasice, te vei bucura să vezi că Joker Wild Blaster gratis se află acum pe Joc Păcănele. Rămâi cu noi și descoperă ce are de oferit acest joc casino unic de la furnizorul Stakelogic!

Vrei și ceva mai exploziv? După ce dai câteva spinuri la Joker Wild Blaster demo, te poți bucura și de o experiență marca Wazdan. Poți începe cu unul dintre cele mai bune sloturi cu bombe, Magic Target Deluxe free. La noi pe site ai o sumedenie de opțiuni, toate gratuite, fără cont și fără download.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,89%3×510WildWild Multiplier, Gamble

Joker Wild Blaster gratis – cum joci?

La Joker Wild Blaster gratis faci cunoștință cu un joc clasic, construit pe trei rânduri și cinci role. Aici vei avea 10 linii de plată fixe, iar câștigurile vor apărea când ai minim trei simboluri identice pe o linie. Sau, dacă ai noroc de speciale, ai nevoie de doar două simboluri identice și un WILD la păcănele.

Păcăneaua are un RTP de 95,89% și o volatilitate ridicată. Asta înseamnă că plățile pot apărea mai rar, dar atunci când apar vor fi câștiguri mari. Acum că ai aflat și lucruri mai tehnice, hai să vedem cum începi o rundă la Joker Wild Blaster demo!

 1. Prima dată apasă pe butonu JOACĂ GRATIS și așteaptă câteva secunde până ce păcăneaua se încarcă.
 2. Acum stabilește miza rotirilor. Vei putea alege valori diferite, de la 0.10 la 20 de fise.
 3. Următorul pas este să apeși butonul mare din dreapta. Rolele vor porni, iar asta înseamnă că ai dat primul spin la Joker Wild Blaster gratis.

Simplu, nu? Jocul îți permite să selectezi runde automate și rotiri turbo. Tot aici impui limite de câștig sau pierdere, dar acestea sunt funcții opționale.

Joker Wild Blaster demo – plăți

Te distrezi pe cinste la Joker Wild Blaster gratis, un joc de păcănele cu structură clasică, care amintește oarecum de jocurile ca la aparate. Muzica este antrenantă și se îmbină foarte bine cu stilul retro al simbolurilor de pe ecran. Și că tot veni vorba de ele, hai să vedem cum plătește fiecare simbol! Vom calcula câștigurile pe care le pot aduce aceste elemente cu miza de 1 fisă:

 • Șeptarii – plătesc până la 250 de fise
 • Stelele și BAR – plătesc până la 50 de fise
 • Prunele și Portocalele – plătesc până la 20 de fise
 • Lămâile și Cireșele – plătesc până la 10 fise
 • Diamantul – plătește până la 8 fise

Plățile sunt bune la Joker Wild Blaster slot, RTP-ul este mare și Stakelogic nu s-a oprit aici. Imediat discutăm și despre specialele acestui joc.

Joacă Joker Wild Blaster free pentru speciale!

Joker Wild Blaster gratis își va arăta adevărata valoare începând cu secvențele speciale. Pentru ele ai nevoie și de ceva noroc, dar hai să vedem despre ce e vorba mai exact!

 • Wild – Înlocuiește alte simboluri clasice pentru a forma mai des combo-uri câștigătoare și poate să apară doar pe rolele 2, 3 și 4.
 • Wild Multiplier – După ce se expandează Wild-ul, orice combinație câștigătoare cu Wild are un multiplicator. Bonusul multiplicator este ales la întâmplare și se poate acorda pe fiecare rolă. Multiplicatoarele la Joker Wild Blaster free pot ajunge până la 10x. 
 • Gamble – După ce câștigi o rundă de Joker Wild Blaster gratis, poți apăsa pe butonul Gamble. Bine, asta dacă îți place să joci la risc. Când intri în mini jocul cu cărți trebuie doar să alegi între roșie și neagră. Dacă ghicești culorile, suma câștigată se va dubla.

Unde joci Joker Wild Blaster online pe bani reali?

Ai jucat Joker Wild Blaster gratis și vrei să descoperi cum merge cu mize reale? Nu-i o idee rea! Mai ales că păcăneaua plătește suficient de bine cât să-ți antreneze adrenalina. Când vrei să faci acest pas, poți alege SlotV.

Este un operator din România la care nu găsești doar Joker Wild Blaster online. Ai sute de jocuri de la zeci de furnizori populari, gata să fie descoperite. În plus, ofertele cazinoului sunt foarte interesante, mai ales dacă te înregistrezi acum. Te așteaptă un bonus de bun venit SlotV cum n-ai mai văzut!

Concluzie

Jocul de păcănele Joker Wild Blaster gratis este unul pe care trebuie să-l încerci neapărat dacă îți plac acele sloturi cu fructe și șeptari. Interfața păcănelei este prietenoasă cu ecranele mai mici, deci te poți distra la fel de bine și de pe telefon. Tu alegi dacă duci experiența până la bani reali, așa că distrează-te cum îți place!

Alte sloturi


Tomb of Nefertiti
Vertical Roulette VIP
Shogun’s Secret
Roulette Advanced
Super Stea