NYX producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
jackaroo jack gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jackaroo Jack

Producator

NYX

Rating

4.2/5 - 4 voturi

Dacă ești fan filme Western, atunci jocul Jackaroo Jack gratis sigur îți va fi pe plac. Aventura în acest slot are loc în ținuturile aride ale Australiei, unde vei lupta cot la cot cu un cowboy curajos. Și unde vei obține numeroase victorii – pentru că jocul de păcănele are un RTP mare, de peste 95%. Jocul ca la aparate Jackaroo Jack este produs de Lightning Box Games, parte a NYX Gaming. Așa cum te-a obișnuit deja acest provider, vei descoperi în slot atât un număr mare de linii de plată, de peste 1000, cât și super funcții. Te invităm să citești în continuare și să afli mai multe despre această nouă aventură!

Jackaroo Jack gratis: un joc care te provoacă să ieși din rutină

Jackaroo Jack gratis nu este acel joc de păcănele clasic, cu fructe sau șeptari. Este un joc cu o tematică aparte, ce dorește să scoată la iveală aventurierul ascuns în fiecare jucător. În acest slot, alături de cowboy-ul Jackaroo Jack, vei putea admira frumusețea Australiei, vei lupta și te vei bucura de câștiguri frumoase.

Structura jocului de păcănele Jackaroo Jack este de 5 role și 4 rânduri. Vei avea parte de distracție cu 1024 linii de plată și vei aduna victorii cu ajutorul funcției Free Spins. Jocul, așa cum am spus și mai sus, are un RTP avantajos, de 95,62 – deci, dacă alegi să-l joci și pe bani reali, sigur te vei bucura de câștiguri.

Păcănele Jackaroo Jack: simboluri și plăți

Simbolurile în Jackaroo Jack gratis plătesc în multiplicatori. Înainte de a vorbi însă de cele speciale, hai să vedem care sunt simbolurile clasice, ce plătesc excelent!

  • Taurul: simbolul taur îți poate aduce până la 200x miza;
  • Calul: acest simbol îți poate multiplica pariul cu până la 150x;
  • Moara de vânt rustică: la 5 apariții, îți poate multiplica pariul cu 120x;
  • Pasărea Kookaburra: îți poate oferi până la 100x suma pe care ai pariat-o;
  • Cărțile de joc: K îți poate aduce până la 80x miza, Q și J până la 50x miza, iar 10 și 9 până tot până la 50x miza.

Câștigurile în acest joc se plătesc de la stânga la dreapta. Fiecare simbol poate fi folosit doar o dată pentru fiecare combinație câștigătoare.

Jackaroo Jack online gratis: funcții speciale

În Jackaroo Jack gratis ai, de asemenea, simboluri speciale. Unul dintre ele este cel Joker (Wild). Acesta apare doar pe rolele 2 și 4. Orice Wild necâștigător declanșează o rerotire, pentru o extra șansă de câștig. La Joker, în timpul jocului cu rotiri bonus, sunt aplicați multiplicatori de 2, 3, 4, 5, 6 sau 8x.

Cel de-al doilea simbol important este cel Bonus – cowboy-ul. Acesta nu poate fi înlocuit de simbolul Joker și, la 6+ apariții pe role, declanșează funcția Free Spins. La 5 apariții, simbolul oferă 300x miza, la 4 apariții oferă 100x miza, iar la 3 apariții 50x miza.

În funcția Free Spins poți alege din 5 opțiuni. De exemplu, cu 2 x 2 x Jokerii ai 20 jocuri gratuite. În timpul acestor jocuri poți redeclanșa alte runde gratis, ce vor fi adăugate la numărul rămas de free spins. Tot în timpul lor, multiplicatorii sunt aplicați la Jokeri. Jocurile gratis sunt jucate cu același multiplicator din jocul în care funcția a fost declanșată.

Cum joci Jackaroo Jack gratis?

După ce dai pe Joacă Gratis, vei descoperi că Jackaroo Jack gratis este un joc de păcănele simplu de jucat. În partea de jos a ecranului vei găsi butonul i, cu informații despre joc. Tot detalii despre joc găsești și în meniul setări, din dreapta sus a ecranului. În Meniul setări poți, de asemenea, opri sau porni sunetul de fundal, seta numărul de rotiri automate și valoarea pariului.

Pentru a seta pariul trebuie doar să alegi valoarea monedelor. Numărul de linii de plată este fix. Alege monede cu valori între 0.04 L și 1.00 L. Din bara de jos poți, de asemenea, seta pariul maxim.

Concluzii

În concluzie, îți recomandăm cu drag să joci Jackaroo Jack gratis chiar acum. Poți să-l joci de oriunde, pentru că este perfect optimizat pentru telefonul mobil, și nu este necesar să-ți creezi cont sau să depui bani. Pe Joc Păcănele ai multe jocuri ca la aparate online gratis, pe care le poți juca în browser. Dacă vrei să te bucuri însă de câștiguri reale, fă-ți cont la un cazino.

Găsești jocul descris astăzi în portofoliul celor de la NetBet. Și, dacă tot îți deschizi cont nou de jucător, revendică și un bonus casino NetBet. Cu depunere sau fără, acesta îți va oferi cu siguranță mai multe avantaje. Distracție faină în Australia alături de cowboy-ul Jackaroo Jack!

Alte sloturi


Jumanji
4.7/5 - 4 voturi
Astro Magic
4/5 - 5 voturi
Kassius Invictus Armis
3/5 - 4 voturi
Roulette Advanced
3.6/5 - 5 voturi
Aztec Glory
3.7/5 - 8 voturi
Fruits Kingdom
3.5/5 - 8 voturi