NetEnt producator pacanele

333 Rotiri Gratuite la 20 Super Hot

Prinde Oferta Unibet
ecran jack hammer gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jack Hammer

Producator

NetEnt

Rating

4.5/5 - 2 voturi

Pasionații de enigme cu detectivi pot să se distreze foarte bine în jocul de păcănele Jack Hammer gratis! Oferta aceasta de la NetEnt e bogată în simboluri speciale și o grafică plină de culoare, care se inspiră puternic din comics-urile americane, acele benzi desenate colorate. Se află pe listele cu cele mai jucate titluri din cazinourile online la ora actuală. La această reușită ajută că se joacă și pe fise, și pe bani reali. Poți să te plictisești de Jack Hammer demo și să vrei să încerci altceva. O opțiune cu o tematică asemănătoare pe care ți-o recomandăm este Reel Steal gratis, un joc cu gangsteri.

Păcănele Jack Hammer gratis, un joc de păcănele cu detectivi

În jocul de păcănele Jack Hammer gratis intri imediat în lumea personajului cu același nume, un detectiv particular inteligent care luptă împotriva unui doctor rău. Designul este specific cărților de benzi desenate americane, cu ilustrații colorate frumos. Fundalul este un cer de noapte, cu silueta unui oraș.

Jack Hammer NetEnt are un stil de joc simplu de învățat. Producătorul cu peste 500 de angajați aduce în mod constant noi jocuri de cazino online cu tematici care de care mai diferite și un sistem de gaming premiat.

Simbolurile se trag direct din povestea Jack Hammer slot, cei mai profitabili fiind detectivul și maleficul Dr. Wuten. Te mai poți întâlni cu băiatul cu ziare, domnișoara în primejdie, mașini și ziare. Menționăm că jocul nu are coloană sonoră, ci un fundal de sunete ambientale ce să te introducă în atmosferă. Doar când obții o combinație câștigătoare, în runde free și în anumite bonusuri, se aud sunete de suspans.

La nivel de structură, jocul de păcănele Jack Hammer gratis are cinci role cu trei rânduri fiecare. Există nu mai puțin de 25 de linii de plată fixe, așa că ai șanse mari să îți înmulțești câștigurile cu fiecare rotire. Sunt necesare minimum trei simboluri de același fel pe o linie câștigătoare. Miza se alege pe 10 trepte, minimul fiind de 25 fise și maximul de 250 fise. Valoarea fiecărei fise este, și ea, reglabilă din setări.

Păcănele online Jack Hammer: care sunt simbolurile și cum plătesc?

La atractivitatea jocului de păcănele Jack Hammer gratis iau parte simbolurile care aduc diverse câștiguri. Evident, le vei urmări pentru a vedea ce șanse ai să îți crești veniturile. În Jack Hammer slot, dai piept cu următoarele simboluri și cu respectivele câștiguri la 3, 4 sau 5 imagini identice:

 • Eprubeta cu otravă – 5, 10, 40 fise
 • Telefonul – 5, 10, 50 fise
 • Ziarul – 5, 15, 75 fise
 • Mașina – 10, 25, 100 fise
 • Dirijabilul doctorului Wuten – 15, 30, 125 fise
 • Băiatul cu ziare – 15, 50, 200 fise
 • Domnișoara în primejdie – 25, 50, 250 fise
 • Dr. Wuten – 50, 100, 300 fise
 • Detectivul Jack – 50, 150, 1000 fise.

Jack Hammer slot: funcțiile jocului

Pe lângă simbolurile deja menționate, jocul de păcănele Jack Hammer gratis mai include și unele funcții speciale. Acestea pot acorda rotiri gratuite, simboluri „lipicioase” și mai multe șanse la câștig. Iată care sunt simbolurile norocoase în Jack Hammer Online:

 • Wild – Simbolul Wild, desemnat printr-o explozie. Înlocuiește orice alt simbol, mai puțin Free Spin. Ajută la formarea liniilor de plată.
 • Free Spin – Simbolul unei bombe cu ceas duce la dobândirea de rotiri gratuite în Jack Hammer slot. Cinci sau mai multe astfel de simboluri vor activa cel puțin 10 rotiri gratuite. Numărul rotirilor crește cu cât obții mai multe simboluri de acest fel. Maximul de rotiri gratuite acordate este 30. Câștigurile la rotiri gratuite se triplează.
 • Sticky Win – Declanșată de o linie câștigătoare sau minimum 3 simboluri Free Spin în păcănele Jack Hammer gratis. Rolele cu simboluri câștigătoare rămân pe ecran iar celelalte se învârt pentru a da șansa unor venituri mai mari.

Păcănele Jack Hammer gratis: cum joci chiar acum

Regulile de joc în păcănele Jack Hammer gratis sunt foarte simple. Nu trebuie decât să alegi nivelul de miză și valoarea fisei din meniul de la baza jocului. Pentru a da start rundei, apeși butonul rotund din mijloc iar rolele vor începe să se învârtă.

Pentru jocurile cu mize mari apeși pe butonul „Miză max” și ți se setează direct cea mai mare miză. Mai poți apela la funcția de „Joc automat”, ca să nu apeși pe Start la fiecare rotire.

Concluzii

Cu un design deosebit și o poveste interesantă, jocul de păcănele Jack Hammer gratis te va atrage cu siguranță. Mai ales dacă ești fan cărți de benzi desenate! Și, după ce prinzi încredere în tine la varianta demo, poți încerca să câștigi pe bani reali în cazinourile online din țara noastră. Îl vei găsi în gama de jocuri Magic Jackpot!

Alte sloturi


Super Stea
3.6/5 - 10 voturi
9 Lions
3.9/5 - 11 voturi
Hugo 2
3/5 - 3 voturi
Temujin Treasures
4.3/5 - 12 voturi
Shining Crown
4.1/5 - 1319 voturi
Lion Gold
3.9/5 - 13 voturi