...

Hot Spin

Autor: Diana

Actualizat: 12 decembrie 2023

Hot Spin online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Hot Spin online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
27 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.4/5 – (19 votes)
Simboluri Speciale
Bonus
Linii de plată
20
RTP
96%
Funcții
Rotiri gratuite
Casa Pariurilor
Bonus Fără Depunere

300 Rotiri Gratuite Fără Depunere

iSoftBet revine pe piață cu o nouă păcănea care mai mult ca sigur îți va stârni interesul. Este vorba despre Hot Spin gratis. Aceasta îmbină foarte bine elementele moderne cu cele retro. Astfel, pentru tine ca jucător, va fi un spectacol total. Tocmai de aceea, n-ar trebui să ratezi ocazia de a învârti rolele la acest slot. Deci, dacă dorești să joci o păcănea clasică, dar care totuși se duce într-o zona actuală, să știi că ești în locul potrivit!

Detalii despre Hot Spin gratis

Tematica Hot Spin gratis nu este una foarte complexă. Cu toate acestea, are suficient de multe elemente încât să îți capteze atenția într-o secundă. După cum am spus, elementele clasice pot juca un rol foarte important. Cireșele, lămâile, pepenii, prunele, dar și celebrii șeptari îți vor transmite imediat fiorii nostalgiei. Totuși, fundalul strălucitor și roata de deasupra rolelor aduc un aer actual. Dacă e să ne întrebi pe noi, este o combinație foarte reușită a celor de la iSoftBet. Aceștia sunt cunoscuți pe piață pentru păcănelele lor care ies în evidență. Un alt exemplu de luat în seamă este Shaolin Spin gratis. Poți juca oricând acest și acest joc ca la aparate pe site-ul nostru!

Un alt element important, dar care poate fi trecut cu vederea este muzica de fundal. Ritmurile disco, foarte plăcute urechii, parcă desprinse din anii ‘70 contribuie la crearea unei atmosfere extraordinare. În funcție de starea ta, poți face o călătorie fantastică înapoi în timp.

Trecând la detalii mai tehnice, Hot Spin demo are o structură foarte des întâlnită. Prezintă 5 role și 3 rânduri, pe care simbolurile sunt așezate. De asemenea, acestora li se adaugă 20 de linii de plată gata să ia foc. RTP-ul sau rata de returnare este la 96%. Putem spune că este o valoare ușor peste medie, ce poate fi ofertantă pentru mulți jucători. Un alt aspect important este volatilitatea, fiind și ea la un nivel mediu. În acest caz, vei avea un spațiu de manevră mai mare. O să poți obține câștiguri frumoase chiar dacă nu vei juca pe cele mai mari mize.

Cum joci Hot Spin gratis?

Să joci Hot Spin gratis nu presupune să fii un expert în ale online-ului. Tot procesul va fi foarte simplu, intuitiv și rapid. Indiferent de experiență, vei vedea că totul va fi floare la ureche. Fără să mai pierdem timpul, hai să vedem ce pași trebuie să urmezi pentru a ajunge să dai spin!

 1. În susul paginii ai ecranul păcănelei acoperit de un buton Joacă Gratis. Apasă pe acesta și interfața slotului se va deschide.
 2. După aceea, este foarte important să-ți alegi miza pe care dorești să joci. În josul interfeței ai secțiunea Valoare monedă. Dă-i click pe simbolul de lângă, iar apoi, folosind butoanele de „+” și „-” alegi valoarea mizei pe care o dorești. 
 3. Dacă ai trecut și de acest pas, nu mai rămâne de făcut decât să apeși pe butonul de Spin din mijloc și să te distrezi.

Simboluri și plăți în Hot Spin slot

Dacă ai fost atent, ceva mai sus am menționat o parte din simbolurile de care Hot Spin gratis dispune. Acestea aparțin spectrului clasic și oferă o experiență autentică oricărui jucător. În cele ce urmează, ne propunem să ți le prezentăm pe toate, alături de potențialul lor de plată.

 • Cireșe, lămâi, prune – 3x(4,00), 4x(10,00), 5x(50,00); 
 • Pepeni – 3x(8,00), 4x(40,00), 5x(100,00);
 • Clopoței – 3x(10,00), 4x(60,00), 5x(200,00); 
 • Stele, șeptari – 3x(20,00), 4x(80,00), 5x(300,00); 
 • Diamante, W – 2x(2,00), 3x(40,00), 4x(100,00), 5x(500,00).

Valorile exprimate ceva mai sus nu sunt plățile propriu-zise ale Hot Spin slot. Acestea reprezintă doar numărul monedelor pe care le obții în urma respectivelor combinații câștigătoare. Plata reprezintă numărul monedelor înmulțit cu valoarea selectată la miză.

Ce speciale are Hot Spin free?

Nu este niciun secret că specialele sunt extrem de atractive pentru noi, păcănitorii. Când vine vorba despre Hot Spin gratis, n-ar trebui să îți faci griji. Această păcănea vine cu foarte multe surprize la pachet. Nu ieși din această recenzie, deoarece ți le vom prezenta fix în cele ce urmează!

 • Simbolul Bonus – 3x simboluri Bonus, pe rolele 1, 3 și 5 vor declanșa funcția Hot Wheel; 
 • Hot Wheel – poate acorda până la 15 free Hot Spins; 
 • Mystery Symbols – 6 sau 8 poziții aleatorii vor fi același simbol, iar acesta se va schimba la fiecare Hot Spin; 
 • Random Wilds – 5, 7 sau 10 Extra Wilds sunt adăugați pe poziție pe role la fiecare Hot Spin; 
 • Wild Reels – până la 3 Stacked Wild Reels sunt adăugate aleatoriu pe role la fiecare Hot Spin. Super Wild Reels vor adăuga până la 5 Wild Reels; 
 • Win Spins –  Fiecare Hot Spin va oferi o rotire cu câștig garantat. Super Win Spins vor adăuga și un multiplicator(x2, x3, x4); 
 • Mega Reel – rolele 1, 2 și 3 sau 2, 3 și 4 vor fi transformate în role colosale pe durata Hot Spins; 
 • In-Sync Reels – până la 3 role vor fi în sincron și se vor învârti cu aceleași simboluri la fiecare Hot Spin. Super In-Sync Reels vor sincroniza până la 4 role; 
 • Hot Spin – în mod aleatoriu, orice rotire normală poate fi un Hot Spin, cu una din funcțiile prezentate mai sus.

Unde joci Hot Spin online pe bani reali?

Putem cădea de acord că Hot Spin gratis este o păcănea extrem de atractivă. Multiplele funcții speciale ce pot fi declanșate oricând sunt de-a dreptul fantastice. Tocmai de aceea, este posibil să fi tentat să joci și pe bani reali. Șansele de câștig sunt destul de mari, iar potul cel mare poate fi chiar după colț.

Așadar, la Netbet Casino ai oportunitatea de experimenta Hot Spin online pe o miză reală. Este unul dintre cazinourile de top de la noi, licențiat la ONJN, așa că siguranța nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. Mai mult ca sigur te vei distra și vei avea și șansa de a obține câștiguri babane.

Concluzii

Am cam epuizat informațiile despre Hot Spin gratis, așa că ar trebui să te lăsăm să te bucuri de această păcănea. Distracția va fi la ea acasă și sperăm că și premiile. Doar alegi unde să joci și te bucuri de beneficiile pe care acest joc de păcănele are să ți le ofere. Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Beetle Mania Deluxe
3/5 – (2 votes)
EGT
Frog Story
4.1/5 – (53 votes)
Novomatic
Smugglers Gold
5/5 – (1 vote)
Gamevy
Lucky Lions Wild Life
3.8/5 – (13 votes)
Autor