NYX producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran pacanele holy diver gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Holy Diver

Producator

NYX

Rating

4.2/5 - 5 voturi

Holy Diver gratis este un alt joc de păcănele NYX, creat în studiourile Big Time Gaming. Ne surprinde plăcut încă de când îl deschidem, atât prin grafica interactivă, cât și prin coloana sonoră, poveste și funcții. Din punct de vedere al structurii, are 6 role. Totuși, nu poate fi numit un joc simplu, deoarece are caracteristica unică Megaways, precum și cea Reel Adventure. Ce sunt acestea? Vorbim imediat!

Înainte însă, îți spunem că pe Joc Păcănele poți juca Holy Diver gratis. Dacă vrei să joci pe bani reali, îl găsești și în cazinouri online – de exemplu, la NetBet Casino. Revendică bonusul NetBet de bun venit și pornește în noua aventură cu mai multe avantaje!

Holy Diver gratis, o aventură medievală cu multe șanse de câștig

Dacă te așteptai la un joc cu tematică heavy metal, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Holy Diver gratis este un joc de păcănele cu tematică medievală, ce te poartă către câștiguri fabuloase din primele secunde. Sub cele 6 role vei descoperi afișajul Reel Adventure, unde un cavaler în armură (tu) merge în timp real pe o cărare către comori.

Spuneam mai sus de MegaWays. Ei bine, această caracteristică, specifică de altfel jocurilor Big Time, îți aduce nenumărate moduri de câștig. În jocul de păcănele Holy Diver fiecare rolă poate avea până la 7 simboluri, iar multiplicatorii ce apar sporesc semnificativ șansele de câștig. De exemplu, la nivelul 1 fiecare rotire poate avea până la 117649 căi de câștig, iar la nivelul 3 până la 688971 căi de câștig.

Jocul cu tematică medievală îmbină astfel într-un mod plăcut vechiul (povestea afișată) cu noul (funcții complexe și grafică de calitate superioară). Te vei bucura astfel de o experiență frumoasă de joc și vei merge după câștiguri în timp ce fundalul din spatele rolelor, un cer înnorat, te va vrăji și convinge să apeși cât mai des pe Spin.

Păcănele Holy Diver: simboluri și plăți

În Holy Diver gratis simbolurile simple sunt pietre prețioase de culori diferite, iar plățile sunt multiplicate cu miza. De exemplu, la 6 pietre violet miza ta va fi multiplicată de 15 ori, iar la 6 pietre roșii miza va fi multiplicată cu 5. Pietrele albastre îți pot aduce 4x miza, iar cele verzi 2x miza.

Tot în acest joc găsești și clasicele simboluri cărți de joc. A, K, Q, J, 10 și 9 îți pot multiplica și ele pariul binișor, contribuind astfel la adunarea câștigurilor. De exemplu, doar asul îți poate multiplica miza cu 1.5x, K cu 1.1x și Q cu 1x.

Holy Diver online: caracteristici speciale

Jocul de păcănele Holy Diver este plin de surprize frumoase. Vei descoperi tot felul de bonusuri și te vei distra copios, suntem siguri! Iată, așadar, la ce să te aștepți:

  • Când cavalerul va ajunge la un cufăr al norocului, va declanșa unul dintre cele 4 bonusuri (Simbol Standard, Sabie, Minge de Foc și Simbol Piatră Prețioasă);
  • Bonusul Simbol Standard dezvăluie un simbol carte de joc ce va fi transformat în simbol Wild;
  • Bonusul Minge de Foc adaugă simboluri Wild câte unul pe rolă. Poate adăuga până la patru astfel de simboluri, cuprinse de flăcări;
  • Bonusul Sabie adaugă până la 3 Wild-uri pe rolă completă. Fiecare wild este însoțit de un multiplicator de până la 7x;
  • Bonusul Simbol Piatră Prețioasă dezvăluie unul sau mai multe simboluri cu pietre prețioase. Acestea din urmă sunt transformate în Wild-uri cu multiplicatori în funcție de nivel;
  • Pietrele prețioase dezvăluite din Cufere sunt adăugate în scut. Astfel, prin alegerea scutului se trece la următorul nivel. În loc să aleagă următorul nivel, jucătorul poate selecta rotirile gratuite;
  • Finalizarea nivelului 3 din joc va declanșa automat funcția cu rotiri gratuite (10 rotiri);
  • Când sunt colectate rotirile, fiecare piatră prețioasă de pe rolele 2-5 se transformă în Wild cu multiplicator. Numărul simbolurilor Wild diferă în funcție de nivel;
  • În timpul rundelor gratis, cavalerul va colecta diamante. Primele 4 diamante aduc fiecare câte un free spin, iar al cincilea aduce 8 free spins și o re-declanșare;
  • Re-declanșarea crește numărul de bază de simboluri pe role, prima aducând de la 4 la 7 simboluri, a doua de la 6 la 7 simboluri.

Cum joci Holy Diver gratis?

Ecranul jocului Holy Diver gratis este intuitiv. În partea dreaptă vei vedea butonul de spin, butonul cu meniul, cel de auto play și butoanele pentru setarea pariurilor.

În ceea ce privește setarea mizei, poți alege monede cu valori de la 0.50 L la 100 L. În meniu vei găsi categoria Plăți și cea Ajutor, unde vei descoperi informații generale despre joc și câștiguri. Tot aici ai și categoria Automat, unde poți alege numărul de runde automate și seta condițiile în care acestea să se oprească, și Opțiuni, de unde poți porni sau opri sunetul jocului de păcănele Holy Diver.

Concluzii

Jocul Holy Diver gratis ne surprinde din toate punctele de vedere. Ca multe dintre jocurile NYX, și acesta are o grafică splendidă, o poveste captivantă, un număr imens de șanse de câștig și funcții care ne vor fascina. Alte jocuri de la NYX Gaming pe care le poți testa free pe Joc Păcănele sunt: popularul Bonanza, Danger High Voltage, Extra Chilli, Opal Fruits etc.

Nu uita să recomanzi și altora păcănelele gratis de la noi de pe site. De asemenea, dă o notă oricărui joc pe care îl testezi, pentru a ști și ceilalți jucători ce părere ai. Și pe noi ne ajută recenzia ta, deoarece astfel aflăm ce îți place și ce putem să aducem în gama noastră. Acum, îți mai urmăm doar succes în aventura medievală din Holy Diver online gratis!

Alte sloturi


Cheshire Wild
5/5 - 2 voturi
Jungle Books
4/5 - 4 voturi
40 Burning Hot 6 Reels
4.5/5 - 138 voturi
Dragon Tribe
3.7/5 - 16 voturi
Heart of Rio
3.5/5 - 15 voturi
Dragoness
3.9/5 - 11 voturi