...

Halloween

Autor: Gabriel

Actualizat: 30 ianuarie 2024

Halloween demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Halloween demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
18 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (1 vote)
Structură
5×3
Linii de plată
20
RTP
96,04%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Iulie 2014
logo luck casino
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Jocul de păcănele Halloween slot de la EGT este un clasic, așa cum sunt și filmele cu Michael Myers pentru cinefili. Dacă vrei să fii cuprins de teroare, dar și de câștiguri frumoase, rămâi cu noi! Vrăjitori, vrăjitoare, pisici negre și coșulețe cu dulciuri te vor premia pe măsură. Este simplu de jucat, iar la noi e pe gratis. Nu-ți trebuie cont, ci doar conexiune la internet și chef de sperieturi.

Halloween slot – te sperie de la primul spin

Sărbătoarea are loc pe timp de toamnă, mai exact pe 31 Octombrie. Așadar, nu e de mirare că fundalul lui Halloween slot este reprezentat de pomi ale căror frunze încep să se îngălbenească. Coloana sonoră rămâne cea clasică, sunetul rolelor ce se rotesc fiind de neînlocuit când ai în față un joc de la producătorul Amusnet.

Structura aparatului este de 5×3, deci nimic complicat. Are și 20 de linii de plată, iar acestea nu sunt fixe. Se pot modifica, așa că ești liber să joci așa cum îți place (de la 1 la 20). Poți să-l lași așa cum e, fără să faci modificări, pentru că Halloween demo este nemaipomenit așa! Are un RTP de 96,04%, iar volatilitatea este mică spre medie. Traducerea? Plățile vor fi cât se poate de frecvente, iar câștigurile moderate.

Ne întoarcem puțin la estetica slotului Halloween gratis și menționăm că, deși rolele nu scot sunete la învârtire, atunci când ai parte de câștiguri te vor trece fiorii. Când păianjenii, liliecii sau cine știe ce alte creaturi ale nopții se vor alinia, muzica se va declanșa. Animațiile sunt prezente și ele, deci vei rămâne o vreme în fața ecranului. Este captivant, deci te înțelegem!

Cum joci Halloween demo?

Așa cum spuneam și la început, Halloween slot este un aparat disponibil gratuit pe Joc Păcănele. Aici poți încerca capacitatea jocului din orice punct de vedere. Poți jongla cu mizele, poți să te arunci în dublaje și, cel mai important, poți testa speciala cu runde gratuite. Îți spunem mai multe despre ea în secțiunea următoare.

După ce ai testat aceste funcții la Halloween online gratis, îți poți lua doza completă de adrenalină de la un operator licențiat, precum: NetBet, Luck sau MaxBet. Tot ce trebuie să faci este să verifici lista noastră cu recenzii de cazinouri, să-ți alegi preferatul și să te înregistrezi. La prima depunere ai cu siguranță un bonus de bun venit avantajos, deci mai multe runde de distracție la păcănele de Halloween, cum ar fi aparatul de azi, dar și altele. În caz că vrei mai multe idei, uite o listă cu alte 3 jocuri spectaculoase!

Happy Halloween gratis

Happy Halloween

De Halloween merită să sărbătorești cu o păcănea super bună! De aceea, azi am ales să îți prezentăm Happy Halloween, un slot marca Play N Go în care vei găsi atât elemente înfricoșătoare, cât și fructe sau brioșe pregătite pentru mult așteptatul eveniment. Hai să ne speriem împreună de cât de mari pot fi câștigurile! Happy Halloween gratis, mod [..]

Book of Fruits Halloween gratis

Book of Fruits Halloween

În caz că te întrebi ce păcănele de Halloween merg în sezonul ăsta, vrem să-ți prezentăm Book of Fruits Halloween gratis. Este creația producătorul Amatic, un nume important în industrie care ne răsună în minte atunci când ne gândim la sloturile clasice. Așadar, dacă vrei să nu te abați foarte mult de la fructe și șeptari, dar ești totuși curios s [..]

Horror Hotel demo

Horror Hotel

Bun venit la cel mai înspăimântător hotel din lumea păcănelelor, Horror Hotel gratis! Aici ești invitat să te distrezi, dar și să încerci să supraviețuiești printre monștri în timp ce obții câștigurile mult dorite. Cu un asemenea slot de la Relax Gaming, Halloween-ul tău va fi unul pe cinste. Și nu numai Halloween-ul, ci fiecare zi în care vei dor [..]

Plăți și speciala Halloween slot

Cu un RTP de 96,04%, Halloween slot nu te va dezamăgi. Are și o volatilitate medie, așa că plățile nu vor fi prea scumpe la vedere. Vor fi suficient de dese, iar valorile câștigurile vor fi satisfăcătoare. Ai parte de animații grozave și sigur ceva îți va da fiori: ori sunetele tematice, ori combinațiile simbolurilor. Că tot le-am menționat, uite cum plătesc 5 de un fel!

  • Vrăjitorul și Vrăjitoarea plătesc până la 2.500 de credite;
  • Liliecii și Pisica neagră plătesc până la 1.000 de credite;
  • Păianjenul și Coșulețul cu dulciuri plătesc până la 750 de credite;
  • A, K, Q, J plătesc până la 500 de credite.

Când vine vorba de speciala Halloween demo, nici ea nu dezamăgește. 3 simboluri Carte vor declanșa 10 rotiri gratuite cu multiplicator x2. Scatter-ul poate să apară numai pe rolele 2, 3 și 4 în jocul de bază, dar și în funcția specială, acordând încă 10 spinuri. Alte două funcții interesante și cu care EGT ne-a obișnuit sunt Jackpot Cards și Gamble.

Concluzii

Ai multe de descoperit când joci Halloween slot, dar ai grijă! Dacă ești slab de inimă, câștigurile ar putea să-ți dea palpitații. Sunt o mulțime de creaturi ale nopții care pândesc în întuneric, iar singura lumină va fi cea a dovlecilor sculptați. Noi îți recomandăm să joci cu sunetul pornit și pe timp de noapte, fără să pornești lumina. Cu siguranță vei simți spiritul sărbătorii. Baftă!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Shining Hot 20
3.8/5 – (5 votes)
Pragmatic Play
Clover Gold
4.7/5 – (3 votes)
Pragmatic Play
Firebird Spirit
4.5/5 – (2 votes)
Novomatic
Ramses II
3.6/5 – (5 votes)
Autor