...

Gem Roulette

Autor: Gabi

Actualizat: 22 februarie 2024

Gem Roulette slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Gem Roulette slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
13 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (6 votes)
Categorie
Structură
Ruletă online
Linii de plată
RTP
94.74%
Volatilitate
Data lansării
Mai 2021
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Dacă îți place ruleta, atunci Gem Roulette gratis este o alegere perfectă. Nu numai că te bucuri de experiența clasică a ruletei, dar te bucuri și de funcția specială care plătește foarte bine. Astăzi îți prezentăm toate aspectele principale ale acestei rulete spectaculoase de la iSoftBet. Îți arătăm care sunt funcțiile de joc, cum pariezi, și care  sunt castigurile. 

Știm că la jocurile de noroc, cea mai bună lecție este practica. De aceea, ca să te familiarizezi cu modul de funcționare, la noi pe site poți să joci ruletă gratis

Cum joci Gem Roulette gratis?

Gem Roulette gratis are o grafică superbă care contribuie la calitatea experienței. Și funcțiile de joc foarte simple îți fac viața ușoară. Iată pe ce butoane să apeși!

 • Selectează valoarea jetoanelor. Sunt disponibile valorile 1, 5, 10, 25, 50 și 100.
 • Apasă apoi pe tabelă pentru pariurile tale. Poți să pui pariuri interioare (direct pe numere) sau exterioare (pe categorii). Pentru valori intermediare, precum 15, poți să pui mai multe jetoane, precum 5+10. De asemenea, poți să pui pariu pe Gem Bet. Acesta va fi de 5 ori mai mare decât valoarea jetonului selectat.

După ce ai selectat numerele ai mai multe opțiuni:

 • ANULARE: anulează ultimul pariu;
 • ȘTERGERE: șterge toate pariurile;
 • DUBLU: dublează toate mizele;
 • ÎNVÂRTIRE: pornește runda. 

După terminarea rundei, poți să apeși pe butonul REPETARE PARIU. Astfel, vor apărea pariurile din runda precedentă. Dacă dorești, poți efectua modificări cu butoanele de mai sus, ștergând pariuri sau punând altele.

Chiar și cu funcția sa de Gem Bet, care ia locul lui 0, Gem Roulette slot tot rămâne simplu și clasic. La fel ca multe alte rulete online, precum Lux Roulette și Globe Roulette, funcționează după aceleași reguli. 

Mai mult decât atât, Gem Roulette demo este un joc de-l iei cu tine oriunde. Merge perfect pe telefon, deci direct din smartphone, te joci cu el oricând și oriunde îți vine pofta de învârtiri.

Păcănele Gem Roulette – plăți

La pariurile standard, Gem Roulette gratis are un RTP de 94,74%. În esență, este o ruletă americană, dar în loc de 0 și 00, găsești Diamant și Rubin. Astfel, roata are 38 de poziții. Dacă optezi pentru Gem Bet, RTP-ul crește la 97,37%. În rest, plățile sunt cele cunoscute:

 • Direct: pariu pe un singur număr. Cota 35:1.
 • Divizat: pariu pe 2 numere. Plasează jetonul pe muchia dintre 2 pătrățele vecine. Cota 17:1.
 • Stradă: pariul pe 3 numere. Plasezi jetonul pe muchia din partea de sus a tablei de numere. Cota 11:1.
 • Colț: pariu pe 4 numere. Pui jetonul pe intersecția dintre 4 numere. Cota 8:1.
 • Linie de șase: pariul pe 6 numere. Plasezi jetonul pe muchia din partea de sus a tablei și între două numere. Cota 5:1.
 • Coloană: pui pariul pe 2:1 și selectezi 12 numere. Cota 2:1.
 • Duzină: pui pariu pe prima 12, a doua 12 sau a treia 12. Cota 2:1.
 • Roșu/Negru: pariu pe culoare. Selectezi astfel 18 numere. Cota 1:1.
 • Par/Impar: pui pe numere pare sau impare și selectezi 18 numere. Cota 1:1.
 • Prima jumătate/A doua jumătate: pariezi pe 1-18 sau 19-36 și selectezi 18 numere. Cota 1:1.

Gem Roulette iSoftBet – pariuri speciale

Gem Roulette gratis are și două căsuțe speciale pe roată. Pentru ele, pui jetonul în același loc, la Gem Bet. Pe tablă trebuie să știi că se află în locul lui 0. Pariul special este întotdeauna de 5 ori mai mare decât jetonul pe care l-ai selectat. Mai mult, există două tipuri de poziții:

 • Rubin: dacă pică bila pe rubin și ai pariat, atunci ai un joc de tipul roata norocului. Plata maximă este de 500 de jetoane. 
 • Diamant: dacă bila va pica pe diamant și ai efectuat un pariu Gem Bet, atunci se deschide un joc de roata norocului. Plata maximă este de 1.000 de jetoane. 

Unde joci Gem Roulette online pe bani reali?

Gem Roulette gratis este un joc spectaculos, pe care cazinourile online nu aveau cum să-l rateze. De aceea, îl găsești într-o sumedenie de locuri. Poți să optezi pentru NetBet, SlotV, Mr Bit, Public Win și multe alte platforme de top. Trebuie doar să fii atent ca acele platforme să-ți ofere în întregime ceea ce cauți, pentru a nu fi dezamăgit după. Cu siguranță te aștepți să primești un bonus de bun venit generos, dar să ai la dispoziție și un catalog plin cu diverse păcănele. Deci ține cont de aceste elemente!

Concluzii

Gem Roulette gratis este la bază o ruletă americană, dar în loc de 0 și 00 are un joc special. Cu puțin noroc, poți să câștigi și 1.000 de jetoane dintr-un foc. Joacă Gem Roulette gratis pe Joc Păcănele și trăiește adrenalina câștigurilor rapide și la alte rulete, precum Turbo Roulette online!

Alte păcănele recomandate

Microgaming
Gem Fire Frenzy
4/5 – (3 votes)
Relax Gaming
Dragons Awakening
4.5/5 – (10 votes)
BF Games
Royal Crown
3.8/5 – (28 votes)
Gamevy
Elite of Evil: Portal of Gold
3.4/5 – (11 votes)
Autor