NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Fruit-Shop

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fruit Shop

Producator

NetEnt

Rating

Fruit Shop face parte din seria de jocuri pacanele cu fructe a celor de la NetEnt, care urmăresc să actualizeze interfața de pacanele clasice. Întâlnim astfel simbolurile clasice din jocurile cu fructe, dar acestea se rotesc mult mai interactiv pe role și aduc câștiguri mai mari.

Fruit Shop se încadrează în gama de jocuri pacanele  de tip video, cu 5 role, 3 rânduri și 15 linii de plată. În acest joc, simbolurile Wild pot înlocui toate simbolurile, iar câștigurile cu simboluri Wild sunt dublate! Se aplică un singur multiplicator Wild pentru fiecare câștig pe linia de plată.

Câștiguri de top

Partea foarte atractivă este că jocul integrează un joc bonus cu rotiri gratuite, acolo unde simbolurile Wild apar pe rolele 2, 3 și 4. Rotirile gratuite se declanșează atunci când pe linia de plată apar simboluri cu fructe identice. În timpul rotirilor gratuite, se pot redeclanșa Free Spins suplimentare. În plus, câștigurile pe linia de plată la rotiri gratuite se dublează, la fel cum se întâmplă și în cazul simbolurilor Wild. Să tot joci jocuri pacanele de acest tip!

Ploaie de fructe la jocuri pacanele

Printre simbolurile din joc întâlnim lămâi, portocale, pepeni, prune, cireșe și toate fructele clasice de la jocuri pacanele ca la aparate. Întâlnim de asemenea și simbolurile de carți de joc (A, J, Q, K). Interfața jocului este simplă, iar culorile sunt folosite atractiv pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută. Numărul de linii de plată și valoarea pariurilor pe fiecare rotire se stabilesc ușor cu ajutorul butoanelor așezate pe părțile laterale ale jocului, respectiv în partea de jos a acestuia. Butoanele sunt ușor de dedus (pe părțile laterale alegem numărul de linii de plată, iar în partea de jos butoanele verzi ne permit să reglăm nivelul și valoarea pariurilor). Găsim de asemenea funcțiile auto-play și max bet.

În Fruit Shop plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Pentru a determina câștigul total, câștigurile de pe linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Destulă vorbă despre jocuri pacanele! Hai să trecem la joacă!

Îți urăm mult noroc 🙂

Alte sloturi


Mermaid Diamond
Lucky lady charm deluxe
Danger High Voltage
Medusa
Wins of fortune
Prosperity Palace