NetEnt producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Fruit Shop gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fruit Shop

Producator

NetEnt

Rating

4.7/5 - 4 voturi

Dacă ești genul care preferă jocurile clasice, fără prea multe funcții și animații spectaculoase, atunci trebuie să încerci Fruit Shop gratis pe Joc Păcănele! Aici îți vom arăta mai multe despre modul de joc, regulile, simbolurile și plățile Fruit Shop slot pentru a-ți face o idee cât mai bună despre joc. De asemenea, la noi poți încerca mai multe jocuri ca la aparate cu fructe gratis, dacă preferi acest gen de sloturi.

Păcănele Fruit Shop gratis, jocul unde fructele îți aduc câștiguri

Cu grafica sa simplă în culori vii, Fruit Shop gratis oferă o experiență clasică a sloturilor tradiționale cu fructe. Cireșele, prunele, lămâile, portocalele și pepenii îți vor aduce câștiguri mari pe care vei dori să le repeți atunci când vei juca pe bani reali. De asemenea, mai există și simbolurile clasice ale cărților de joc.

Așa cum era de așteptat, Fruit Shop slot păstrează o structură standard a jocurilor de păcănele online și are 3 rânduri și 5 role. În ceea ce privește câștigurile, acestea sunt extrem de mari, slotul având o rată de plată (coeficient RTP) de 96,71%. Jocul este creat de NetEnt, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc de pe piață, recunoscuți pentru funcțiile speciale ale jocurilor sale. Jocul de păcănele online Fruit Shop este simplu, ideal pentru jucătorii începători, dar și pentru cei experimentați care vor să încerce un slot cu rată de plată excelentă.

Păcănele Fruit Shop game: simboluri și plăți

La Fruit Shop gratis, simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, dacă există cel puțin 3 simboluri similare (cu o excepție) pe o linie de plată. Jocul de păcănele Fruit Shop are 15 linii de plată, iar simbolurile se plătesc după cum urmează:

 • Cireșe: până la 2.000 de credite. Se plătește și dacă apare de două ori;
 • Prune: până la 1.000;
 • Lămâi: până la 750;
 • Portocale: până la 500;
 • Pepeni: până la 200;
 • A: până la 150;
 • K: până la 100;
 • Q: până la 75;
 • J: până la 60;
 • 10: până la 50.

Păcănele Fruit Shop slot: funcții speciale

Oricât de darnice ar fi liniile de plată, la Fruit Shop slot există și câteva funcții speciale. Acestea te vor ajuta să câștigi mai mult și mai bine.

 • Simbolul Wild: are rolul de a înlocui toate simbolurile, iar linia câștigătoare unde apare se plătește cu multiplicatorul x2.
 • Runde gratis: se declanșează atunci când există linii câștigătoare cu simbolurile cu fructe. Se pot acorda maxim 5 runde atunci când există 5 simboluri câștigătoare pe linie, 2 runde când sunt 4 simboluri pe linie și o rundă atunci când sunt 3 simboluri câștigătoare (și chiar și 2 în cazul cireșelor). În timpul rundelor bonus, orice combinație câștigătoare aduce alte rotiri gratuite după modelul de mai sus. În timpul rundelor, toate simbolurile se plătesc dublu.

Joc de păcănele Fruit Shop gratis: cum joci?

Jocul Fruit Shop gratis este extrem de simplu și intuitiv. Butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos a ecranului. De la stânga la dreapta, găsești butonul de informații, setarea nivelului de pariu cu valori de la 1 la 10, modul de joc automat, butonul de spin, setarea mizei maxime și stabilirea valorii fisei.

Dacă dorești să joci automat, va trebui să selectezi numărul de runde. În plus, ai și alte câteva setări prin care să limitezi pierderile și să stabilești un câștig individual care să oprească seria de rotiri. Aceste setări avansate sunt însă opționale, dar este recomandabil să le faci, mai ales în timpul jocului pe bani reali.

Concluzii

Fruit Shop gratis este genul de joc de care te vei putea despărți cu greu. Este simplu de jucat, iar câștigurile se vor ține lanț, mai ales datorită rotirilor gratuite care se acordă des. Așadar, Fruit Shop slot este soluția ideală pentru cei care vor să se distreze și să câștige sume frumoase de bani. Dacă acest joc a fost pe placul tău și ești fan jocuri cu fructe, pe Joc Păcănele poți încerca și Fruit Party gratis!

Alte sloturi


Sizzling Hot 6 Extra Gold
3/5 - 8 voturi
Book of Ra Deluxe 10
3.7/5 - 6 voturi
Rumpel Wildspins
4/5 - 3 voturi
Swipe And Roll
4/5 - 2 voturi
Money Train 2
5/5 - 2 voturi
Penguin Style
3.8/5 - 11 voturi