Wazdan producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
Fruit Mania Deluxe online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fruit Mania Deluxe

Producator

Wazdan

Rating

3.8/5 - 13 voturi

Vei adora Fruit Mania Deluxe gratis dacă ești adeptul jocurilor de păcănele clasice ca la aparate! Ai toate semnele unui joc nostalgic, cu propriile variații și surprize. Descoperă-l acum gratuit, cu toate regulile și simbolurile sale, pentru a profita mai târziu când joci cu mize reale în cazinourile online!

Iar dacă vrei să mai încerci la noi pe site ceva asemănător, poți arunca o privire și la jocul 40 Burning Hot demo. Va fi la fel de distractiv, oferindu-ți o experiență clasică de joc, așa cum te și așteptai. Vei avea 40 de linii de plată, după cum spune și numele, și multe fructe și șeptari. Dar până vei trece la acesta, hai să vedem cum se joacă Fruit Mania Deluxe demo!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,59%3×340Diamond bonus, Lotto bonusGamble

Fruit Mania Deluxe gratis – cum se joacă?

Pașii de joc la Fruit Mania Deluxe gratis sunt super simpli și ușor de urmat. Iată ce etape va trebui să urmărești pentru a începe o rundă la acest joc de păcănele!

 1. Dă scroll mai sus, apasă pe „Joacă gratis” și dă-i slotului Fruit Mania Deluxe free câteva secunde să se încarce;
 2. După ce ai intrat în joc, mergi la meniul din stânga, jos, pentru a obține mai multe informații privitoare la reguli și la plăți. Verifică-le oricând încerci pentru prima oară un joc de păcănele cu fructe gratis sau când te întorci la unul, pentru că pot apărea ajustări.
 3. Alege miza din meniul de joc, selectând o valoare între 0,2 și 100 monede. Deasupra mizei găsești butonul de volatilitate pe care îl setezi cum vrei.
 4. Apasă butonul mare și roșu pentru a porni rolele. Când se opresc vezi cât ai câștigat.

Fruit Mania Deluxe gratis îți permite să pornești și funcția de Autorotiri, putând alege un număr anume de runde, plus oprire auto la atingerea unui câștig sau a unei pierderi însemnate. Cât despre volatilitatea jocului, aceastaeste ajustabilă, folosindu-te de acel mic buton cu ardei pe el. Așa că tu alegi dacă riști mai mult pentru a câștiga mai mult sau alegi volatilitatea redusă pentru câștiguri mai mici și mai dese.

Despre Fruit Mania Deluxe gratis

La Fruit Mania Deluxe gratis primești exact ce vezi – o păcănea în stil clasic cu fructe, care îți amintește numaidecât de Vegas. Imediat cum sunt prezentate de dansatoare, rolele se pun în fața reflectoarelor arătând că ele sunt în centrul atenției. Muzica rapidă lasă și ea o impresie plăcută. Rolele sunt simple ca design, contrastând cu atmosfera de show.

Fruit Mania Deluxe gratis amintește mult de jocurile ca la aparate clasice, dispunând de structura 3 x 3. În cadrul jocului câștigi atunci când obții o combinație cu același simbol. Mai ești ajutat și de o rată teoretică de returnare la jucător de 96,59%, peste media actuală, ceea ce te va bucura când joci cu mize adevărate.

Plăți la Fruit Mania Deluxe slot

La pariul maxim de 100 credite, Fruit Mania Deluxe gratis se arată generos, oferind câștiguri spectaculoase. Iată ce sume vei primi cu 4 – 9 simboluri identice, atunci când folosești miza maximă!

 • Cireșe: 1 – 3,000;
 • Portocale: 200 – 6,000;
 • Prună: 200 – 8,000;
 • Clopoțel: 400 – 12,000;
 • Steaua: 400 – 15,000;
 • Pepenele: 400 – 18,000;
 • Vegas galben: 600 – 20,000;
 • Vegas argintiu: 1,000 – 25,000:
 • Vegas auriu: 1,000 – 35,0000;
 • Diamant roșu: 1,500 – 50,000.

După cum poți vedea, Fruit Mania Deluxe demo poate fi foarte generos cu tine, chiar și cu mai puține simboluri identice. În plus, mai are și câteva speciale ce merită aduse în discuție.

Joacă Fruit Mania Deluxe free pentru speciale!

Punctul forte al oricărui joc de păcănele sunt specialele, iar Fruit Mania Deluxe gratis nu duce lipsă. Să vedem ce funcții interesante are jocul și cum profiți de ele!

 • Diamond bonus – simbolurile diamant roșu de pe role sunt transferate în acel tabel din dreapta, sus. Când acesta se completează, următoarea rotire cu cel puțin trei diamante va acorda 9 jocuri bonus. Diamantele sunt blocate pe role atunci când apar la rundele bonus din Fruit Mania Deluxe slot free. Dacă vei reuși să acumulezi minim 4 diamante la finalul rundelor bonus, vei primi un premiu.
 • Lotto bonus – pornește când apar simboluri „Lotto” pe rolele din mijloc, după colectarea premiului. Alegi un bilet lotto și premiul său misterios.
 • Gamble – e o funcție specială la Fruit Mania Deluxe free Wazdan care permite parierea câștigului pentru dublare.

Păcănele cu fructe Fruit Mania Deluxe online pe mize reale?

Ai prins drag de Fruit Mania Deluxe gratis și ai dori să experimentezi și runde cu pariuri pe bani adevărați? Noi îți oferim ocazia să joci păcănele după placul inimii, fără cont. Pentru jocuri cu mize reale vei apela, totuși, la cazinouri online precum: NetBet, Mr Bit, SlotV, Winner sau Nitro Casino.

După ce alegi platforma pe care dorești să activezi, te vei înscrie urmând câțiva pași simpli. Apoi joci cât dorești, bucurându-te de bonusul de bun venit și de jocuri pe săturate, de la Fruit Mania Deluxe online până la Sweet Bonanza, Book of Ra sau Shining Crown. Iar, când iei o pauză de la păcănele, ai la dispoziție o selecție atractivă de jocuri de masă live, precum blackjackul sau baccaratul.

Concluzie

Fruit Mania Deluxe gratis este un joc spectaculos în stil clasic, cu multe opțiuni ajustabile, pe care trebuie să le încerci și tu. Așa că, joacă-l gratis, de distracție! Iar după îi mai poți da o șansă și jocului de păcănele Lucky Reels slot free, pentru a încerca ceva nou, dar la fel de captivant. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Divine Fortune
4.2/5 - 6 voturi
Juicy Fruits
3.6/5 - 29 voturi
Autumn Queen
4.3/5 - 7 voturi
Calavera Bingo
5/5 - 1 voturi
Sweet Alchemy
4.2/5 - 5 voturi
Tower of Power
3.6/5 - 34 voturi