iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran joc fortune diamond

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fortune Diamond

Producator

iSoftBet

Rating

Făcând parte din oferta de păcănele isoftbet, Fortune Diamond gratis este un joc cu tematică asiatică, creat pe 5 role de joc, 3 rânduri și 50 de linii de plată fixe, cu până la 100 de rotiri gratuite, multiplicator 10x și jackpot-ul de 200.000 de monede.

Grafică, sunet, animații

Slotul folosește elemente și muzici tradiționale pentru cultura chineză. Rolele de joc dezvăluie obiecte de aur, inele, monezi norocoase, flori, precum și simboluri de cărți de joc de la As la nouă, plus diamante masive. Animația simplă, culorile minimaliste și efectele de sunet distractive permit jucătorilor să se concentreze pe caracteristicile câștigătoare, mai degrabă decât pe design.

Cum se joacă Fortune Diamond gratis

Sarcina principală este întotdeauna aceeași – formezi o combinație câștigătoare de 3 sau mai multe simboluri de același fel, așezate pe role adiacente, începând cu partea stângă a rolei. În acest scop, utilizează WILD pentru a înlocui orice simbol care lipsește, mai puțin când e vorba de Scatter.

În timpul jocului de bază și a rundei Bonus Diamond, un multiplicator aleator poate să aterizeze pe role și să-ți sporească valoarea  câștigului cu de 2x până la 10x miza ta.

Simboluri de joc

Simbolurile de pe tabelul de plată reprezintă diverse obiecte din folclorul chinez, strâns asociate cu norocul. Printre ele se numără floarea de lotus,  monede de aur, inele și o pălărie, toate oferind castiguri mari. Cărțile de joc aduc cele mai mici valori de castig, insa jocul e antrenant și ai ocazia sa obtii destul de ușor rotiri gratuite.

Caracteristici speciale

Când 3+ Scatters reprezentate ca logo-urile jocului apar oriunde pe role, câștigătorii norocoși se vor bucura de 25 de rotiri gratuite la Fortune Diamond gratis. Acesta este doar lotul inițial de runde pe care le vei putea juca pe cheltuiala cazinoului, deoarece mai mulți Scatters pot relansa rotirile suplimentare. În cele din urmă, există un total de 100 de rotiri suplimentare în timpul cărora poți primi multiplicatoare de până la 10 ori pariul pe linie.

Funcția de rotiri gratuite este activată atunci când 2 sau mai multe simboluri Scatter ajung  pe role pe parcursul jocului principal, iar numărul de rotiri gratuite acordate sunt proporționale cu scatter-urile:

  •         Două diamante îți oferă 10 până la 15 rotiri gratuite
  •         Trei diamante aduc premii între 16 și 25 de rotiri gratuite
  •         Patru diamante îți oferă premii de la 26 la 35 de rotiri gratuite
  •         Cinci diamante aduc premii de 36 până la 50 de rotiri gratuite

În ceea ce privește RTP( returnarea la jucător), este la nivelul mediei din industrie, adică 96,00%.

Concluzii

Dacă îți plac sloturile cu simboluri chinezești și vrei o experiență interesantă, alege păcănele isoftbet iar Fortune Diamond gratis îți va da șansa unei distracții perfecte, cu multe premii și bonusuri atrăgătoare.

Alte sloturi


Lightning Horseman
Dice Roll
The Dark Joker Rizes
Flame Dancer
Crazy Cows
European Roulette Small Bets