iSoftBet producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran fortune diamond gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fortune Diamond

Producator

iSoftBet

Rating

3.1/5 - 8 voturi

Dacă ești un fan jocuri clasice cu tematică inspirată din cultura chineză, atunci trebuie să încerci jocul de păcănele online Fortune Diamond gratis pe Joc Păcănele! Textul de față te va ajuta să înțelegi mai bine simbolurile, plățile și regulile generale ale slotului. Dacă jocul este pe gustul tău, poți încerca și altele din colecția noastră bogată în păcănele cu fructe gratis!

Păcănele online Fortune Diamond gratis, un joc unde norocul îți surâde

După cum poți observa, în jocul de păcănele online Fortune Diamond gratis grafica este simplă, dar clară, iar simbolurile sunt inspirate din cultura chineză. Găsești pălării, inele, floarea lotus, medalioane și, desigur, diamante. Așadar, tematica este ilustrată mai mult subtil în acest slot care, totuși, reușește să încânte prin modul simplu de joc și câștigurile sale.

Dacă tot am amintit de câștiguri, trebuie să spunem și că are o rată de plată (RTP) mai mult decât decentă, de 96%. Structura este clasică, de 3 rânduri și 5 role, ceea ce face ca modul de joc să fie simplu și intuitiv, ideal pentru toți jucătorii, indiferent de nivelul lor de experiență. 

Fortune Diamond slot gratis a fost creat de iSoftBet, cunoscut pentru jocurile sale distractive care plătesc bine. Nu are foarte multe funcții și simboluri speciale, doar cele cunoscute și de la alte sloturi. În orice caz, rundele bonus, simbolurile Wild și multiplicatorii te vor ajuta să-ți rotunjești câștigurile!

Fortune Diamond iSoftBet: simboluri și plăți

După cum poți vedea și la jocul de păcănele online Fortune Diamond gratis, plățile se fac de la stânga la dreapta atunci când cel puțin 3 simboluri similare se află pe aceeași linie de plată. Jocul are 50 de linii de câștig, iar simbolurile și plățile lor maxime sunt următoarele:

  • Diamante: până la 20.000 de credite;
  • Pălărie: până la 10.000;
  • Medalioane: până la 3.000;
  • Floare lotus: până la 2.000;
  • Inel: până la 1.500;
  • A, K și Q: până la 1.000;
  • J, 10 și 9: până la 500.

Fortune Diamond demo: funcții speciale

În afară de plățile pe care le cunoști, jocul de păcănele online Fortune Diamond gratis mai aduce și alte plăți prin simbolurile și funcțiile sale speciale.

  • Simbolul Wild: substituie orice alt simbol cu excepția lui Free Spins. Poate fi simplu sau cu multiplicatori 2x, 3x, 5x și 10x. Aceștia vor multiplica toate câștigurile din rundă cu valoarea atașată. Poate aduce până la 10.000 de credite.
  • Simbolul Free spins: este reprezentat printr-un diamant și declanșează runde gratuite. Trebuie să apară de la stânga la dreapta,consecutiv, oriunde pe role, de cel puțin 2 ori. Dacă un multiplicator Wild apare în runda care declanșează rotirile gratuite, toate câștigurile din timpul acestor rotiri vor fi multiplicate cu valoarea multiplicatorului.

Păcănele online Fortune Diamond gratis: cum joci?

La fel ca la multe alte sloturi, la păcănele online Fortune Diamond gratis te vei prinde imediat de modul de joc. Ai nevoie de foarte puțină experiență, chiar deloc, deoarece totul este foarte intuitiv. În partea de jos a ecranului se află butoanele de control, care stau la dispoziția ta.

În dreapta poți seta valoarea fiselor în funcție de creditul tău în bani. Desigur, la Fortune Diamond demo, creditul este virtual. În stânga acestuia se găsește butonul de joc automat, de unde poți seta numărul de runde automate și anumite condiții care includ limite de pierdere sau câștig.

Mai în stânga se găsește butonul de spin, de unde pornești manual rundele, una câte una. În stânga lui se află butonul de informații, de unde poți afla aspecte esențiale ce țin de simboluri, plăți și reguli generale ale jocului.

Concluzii

Jocul de păcănele online Fortune Diamond gratis este unul extrem de interesant și oferă multe șanse de câștig. Deși grafica este destul de simplă iar tematica este una folosită de nenumărate ori în industria sloturilor online, acesta poate oferi multă distracție. Mai ales începătorilor, datorită modului simplu de joc. Dacă dorești să mai încerci și alte jocuri pe Joc Păcănele, atunci avem o veste bună pentru tine: ai la dispoziție multe păcănele noi gratis din care poți alege!

Alte sloturi


Queen of Embers
3.3/5 - 3 voturi
Cosmix Dance
3/5 - 2 voturi
Moon Princess
4.5/5 - 2 voturi
Majestic Forest
3.9/5 - 10 voturi
Koi Princess
4/5 - 1 voturi
Emperor’s Palace
3.4/5 - 8 voturi