ecran football star gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
38 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Football Star

Cu 243 de modalităţi de câştig, Football Star gratis este perfect pentru fanii fotbalului care vor să dea gol în poarta distracţiei cu role coborâtoare. Jocul din seria jocuri pacanele online este luminos, colorat şi plin de animaţii care aprind ecranul. Cu simboluri care strălucesc la fiecare câştig şi dispar spre a fi înlocuite cu altele care cad de sus, seamănă cu Gonzo’s Quest sau cu Pixies of the Forest IGT. Aceasta este una dintre caracteristicile pe care le întâlnești foarte des la păcănele cu speciale.

Football Star gratis: păcănele cu fotbal și 243 modalități de câștig!

La Football Star gratis e posibil să duci dorul multiplicatoarelor pe role. Ar fi creat mai mult suspans gândul că un câştig mai mare ar putea să cadă de sus mai uşor. Oricum, simbolurile wild de pe cele cinci role se revanşează pentru lipsa multiplicatoarelor într-o oarecare măsură , ele ajutând la crearea mai multor şanse de câştig. În ciuda acestui fapt, e bine să ştii să-ţi drămuieşti bine contul bancar atunci când joci acest joc din seria de jocuri pacanele online.

Nu de alta, dar câştigurile nu acoperă întotdeauna pariurile pe fiecare rotire. Ele se întâmplă poate un pic mai lent decât la alte jocuri pacanele online pentru a-ţi oferi momente de acţiune cât timp aştepţi să câştigi rotiri gratuite. Ca multe alte jocuri pacanele online, Football Star este format din 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de plată şi acoperă una dintre cele mai iubite teme pentru sexul masculin: jocul de fotbal. Slotul Football Star oferă rotiri gratuite în care jucătorii își pot mări câștigurile și profita de alte recompense bonus.

Păcănele Football Star: simboluri

În jocul de păcănele cu fotbal Football Star gratis vei găsi simboluri specifice sportului rege. Întâlnești jucători de fotbal în diferite ipostaze, un arbitru, o pereche de ghete, o minge, dar și un stadion. Mingea de fotbal este un simbol Scatter, iar simbolul cu logo-ul jocului este Wild. Acestea sunt funcții speciale, de care vom vorbi în secțiunea următoare.

Pentru moment, ne vom concentra pe simbolurile din jocul regulat Footbal Star Microgaming. Pentru a fi răsplătit cu credite, ai nevoie de cel puțin 3 simboluri identice pe role adiacente. Asta înseamnă că dacă nimerești, să zicem, fotbalistul cu tricou roșu pe rolele 1, 2 și 3, vei fi răsplătit cu până la 150 de credite. Dacă nimerești 5 astfel de simboluri, poți primi până la 2,500 de credite.

Numărul de credite cu care ești răsplătit la Football Star gratis variază. Acesta este inflențat de natura simbolului, numărul de simboluri într-o combinație câștigătoare, dar și de miza cu care joci. Cu cât miza e mai mare, cu atât sunt și simbolurile mai valoroase. Totuși, jocul devine ceva mai riscant, deoarece vei consuma mai repede creditele din balanță.

Footbal Star gratis: funcții speciale

Football Star gratis are 40 de simboluri Wild. Acestea pot înlocui toate celelalte simboluri cu excepția simbolurilor Scatter, Football. Funcția Striking Wild se regăsește pe rolele 2, 3 și 4, și se poate transforma aleatoriu într-un simbol Wild pentru un câștig garantat. Trei sau mai multe simboluri Scatter declanșează până la 15, 20 sau 25 Free Spins. Opțiunea Rolling Reels este o funcție ce multiplică eventualele câștiguri de până la 10x.

Credeai că poţi să iei până la 25 de rotiri gratuite dacă atingi cinci scatters? Ştii cât de des se întâmplă asta? Ei bine, află că vei lua 15 rotiri gratuite 99,9% din timp. Ce e minunat în acest joc din seria de jocuri pacanele online, este faptul că rolele coboară de sus cu un bonus în rotiri gratuite şi un multiplicator. Deci 15 rotiri gratis se pot transforma rapid în 20 şi chiar până la 25 cu un dram de noroc.

Cel mai tare bonus din acest joc din seria jocuri de păcănele cu fotbal constă în obţinerea unor multiplicatoare de până la 10x.

Concluzii

Ca în multe alte jocuri pacanele onlinela Football Star gratis plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată; se plătesc câștigurile cele mai mari.

Jocul Football Star gratis îţi oferă câştiguri şi adrenalină cât un joc de fotbal obişnuit – asta dacă iubeşti jocurile pacanele online la fel de mult pe cât îţi iubeşti echipa favorită de fotbal. Încearcă și Break Away gratis dacă îți plac păcănelele cu temă sportivă!

Alte păcănele recomandate

Skywind
Sea of Pearls
5/5 – (2 votes)
Novomatic
Queen of Hearts Deluxe
4.5/5 – (8 votes)
Amatic
Book of Queen
4.3/5 – (3 votes)
Oryx Gaming
Books and Pearls Respins of Amun-re
3.1/5 – (17 votes)