ecran păcănele demo Football: Champions Cup JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
48 de oameni joacă acum
Maxbet logo
Bonus Cu Depunere

200% Bonus Până la 1800 RON + 100 Rotiri Gratuite

Football: Champions Cup

Dacă ești microbist și în același timp fan sloturi, trebuie să încerci păcănele demo Football: Champions Cup. Acest joc îmbină jocul de fotbal și jocul de păcănele, oferind o experiență așa cum rar întâlnești în lumea jocurilor de noroc online. În acest articol, îți vom prezenta pe scurt tot ce trebuie să știi despre joc pentru a fi mai pregătit atunci când vei decide să-l joci pe bani reali. Există multe cazinouri online românești unde poți face asta!

Păcănele demo Football: Champions Cup, jocul care te face campion

Este deja de la sine înțeles că tema jocului de păcănele demo Football: Champions Cup este reprezentată de fotbal. Cu o grafică simplă, dar plăcută, creatorii de la NetEnt au reușit să vină cu un slot care oferă multă distracție. Funcțiile jocului sunt strâns legate de tematică și te vei putea juca în turnee eliminatorii. În plus, ai și lovituri de departajare, ce vor decide rezultatul meciului.

Există simboluri tematice care aduc plată, precum o mănușă de portar, un fotbalist, un tricou, un fluier și o gheată de fotbal. Alte simboluri speciale sunt ilustrate printr-o minge de fotbal și o cupă. Ai multe șanse de câștig cu ajutorul acestui slot, având în vedere că rata de plată (coeficientul RTP) este extrem de mare, de 96,82%.

Păcănele online Football: Champions Cup gratis: simboluri și plăți

După cum poți vedea și la jocul de păcănele demo Football: Champions Cup, simbolurile aduc plată pe 20 de linii, de la stânga la dreapta. Este nevoie de minim 3 simboluri similare pe linie de plată pentru câștig: Plățile pentru fiecare simbol sunt următoarele:

[list]

 • Fotbalistul: până la 1.000 de credite;
 • Tricoul: până la 750;
 • Gheata de fotbal: până la 500;
 • Mănușa de portar: până la 300;
 • Fluier: până la 250;
 • A: până la 200;
 • K: până la 175;
 • Q: până la 150;
 • J: până la 120;
 • 10: până la 100.

[/list]

Football: Champions Cup gratis: funcții speciale

Așa cum am menționat mai sus, la jocul de păcănele demo Football: Champions Cup există funcții speciale în strânsă legătură cu tematica jocului.

[list]

 • Simbolul Wild: ilustrat printr-o minge de fotbal, simbolul Wild înlocuiește oricare alt simbol cu excepția Scatter și Bonus. Aduce plată până la 2.000 de credite.
 • Overlay Wild: acestea aterizează aleatoriu pe alte simboluri, cu excepția altor Wild, Scatter și Bonus. 
 • Simbolul Scatter: este ilustrat printr-o cupă și declanșează funcția Free Spins dacă 3 simboluri aterizează oriunde pe rolele 2, 3 și 4.
 • Free Spins: rundele gratuite se desfășoară sub forma unui turneu cu meciuri eliminatorii. Aici trebuie să învingi echipa adversă cu ajutorul simbolurilor Scoring Wild. 
 • Simbolul Bonus: 3 sau mai multe simboluri Bonus oriunde pe rolă vor activa Bonus Game. Acesta este un joc cu lovituri de departajare desfășurat în 5 runde.

[/list]

Nu-ți ajung specialele din acest joc? Nu-i nimic! Avem o mulțime de sugestii pentru tine. Găsești speciale de calitate în Sweet Bonanza gratis, Shining Crown și Book of Ra. Cu siguranță ai mai auzit de ele sau chiar le-ai jucat în cazinourile fizice.

Păcănele demo Football: Champions Cup: cum joci?

Deși poate părea complicat cu atâtea funcții speciale, jocul de păcănele demo Football: Champions Cup este chiar simplu. Toate butoanele de care ai nevoie sunt în partea de jos: spin, joc automat, setare a pariului și secțiunea de informații.

De asemenea, trebuie să îți alegi țara/echipa de fotbal cu care vrei să joci în turneu sau la lovituri de departajare. O poți face de când deschizi jocul sau din colțul din dreapta jos. 

La turneu, golurile sunt marcate cu ajutorul Scoring Wilds albastre (pe rolele 1 și 2) și roșii (pe rolele 4 și 5). Sunt 5 rotiri gratuite la fiecare meci. La Bonus Game, trebuie să alegi unul dintre cele 4 colțuri pentru a marca și la fel vei proceda atunci când trebuie să aperi.

Concluzii

Acest joc de păcănele demo Football: Champions Cup este unul cu totul și cu totul special datorită temei și a funcțiilor speciale cu care te poți juca într-un mod pe care rar îl întâlnești. De obicei, sloturile presupun același mod de joc monoton, fără nimic special. Dar, aici vei fi ținut în suspans și te vei bucura de funcții spectaculoase. Suntem siguri că vrei să îl încerci și pe bani reali, de aceea există cazinouri sigure, care au licența pentru jocuri de noroc.

Alte păcănele recomandate

NYX
Book of Gods
4.2/5 – (4 votes)
NetEnt
Piggy Riches
3.7/5 – (3 votes)
Novomatic
Spectrum Novomatic
3/5 – (1 vote)
Wazdan
Magic Stars 3
3.6/5 – (18 votes)