NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Football Champions Cup slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Football: Champions Cup

Producator

NetEnt

Rating

Fotbalul este cel mai popular sport și atrage în jurul său milioane de fani. Nu este de mirare că producătorii de jocuri de păcănele au lansat sloturi inspirate de acest sport. Jocurile precum Football Champions Cup îmbină pasiunea pentru fotbal cu cea pentru jocuri de noroc într-un mod foarte interesant. Acum poți juca Football Champions Cup gratis și pe JocPacanele!

Cum se joacă Football Champions Cup gratis

Pentru a juca acest joc de păcănele cu fotbal de la NetEnt slots, va trebui să alegi valoarea pariurilor tale. Jocul are 40 de linii de plată fixe, așa că nu trebuie decât să alegi valoarea unei monede. Poți alege valori între 0.01 și 0.50. Reține că această valoare va fi înmulțită cu 40. Poți vedea suma pariată în partea de jos a ecranului. Pentru a începe jocul, apasă butonul Spin (cel mare cu săgeți pe el). Scopul jocului este să prinzi serii de cel puțin 3 simboluri de același tip pe una dintre cele 40 de linii de plată.

Simbolurile din acest joc includ stema unui club de fotbal, un tricou, o gheată, o mănușă și un fluier, alături de simbolurile standard de cărți de joc. Simbolul wild este o minge de fotbal, în timp ce simbolul scatter pentru rotiri gratuite este o cupă. Există și un simbol bonus, acesta aducând o rundă bonus suplimentară.

La începutul jocului îți vei putea alege o echipă favorită apăsând pe steagul ei. Jocul a fost lansat cu prilejul Campionatului European din 2016, așa că vei putea alege între echipele participante de atunci.

Ecranul are o structură cu 5 role și 3 rânduri.

Câștiguri în rundele bonus

Runda bonus standard începe atunci când prinzi cel puțin 3 cupe pe ecranul de joc. În timpul acestor runde poți acumula câștiguri speciale, în baza simbolurilor Wild.

Runda bonus suplimentară începe atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri Bonus pe ecranul de joc. Runda constă într-o sesiune de penalty-uri. Înscrie goluri și vei primi premii în bani.

Acest slot poate fi jucat pe miză reală la Maxbet Casino. Îți recomandăm bonusul nostru de 250% până la 1800 RON + 100 RON gratis fără depunere pentru a putea juca mai multe runde.

Îți urăm distracție plăcută!

Alte sloturi


Classic Blackjack
Jewel Box
Coyote Moon
The Best Witch
Batman
Ramesses Riches